Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 534
  • 600
  •   1
Отговори
# 255

Добре де,перфектна е за мен. Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 256
При толкова голям избор на колички е трудно да избереш перфектната /за всеки е различна/. И аз като купих не спрях да гледам количките, а продължих и се питам тази не беше ли по-добра, а тези новите не са ли по-хубави, дали не трябваше да изчакам...Май тези дето не избират много и не се замислят много са по-добре.Поне не се терзаят.Не мислите ли?

# 257
При толкова голям избор на колички е трудно да избереш перфектната /за всеки е различна/. И аз като купих не спрях да гледам количките, а продължих и се питам тази не беше ли по-добра, а тези новите не са ли по-хубави, дали не трябваше да изчакам...Май тези дето не избират много и не се замислят много са по-добре.Поне не се терзаят.Не мислите ли?
Peace

# 258
  • до канала
Май тези дето не избират много и не се замислят много са по-добре.Поне не се терзаят.Не мислите ли?
Peaceveriи аз благодаря за успокоението че снощи като прочетох постинга наAQнаправо ми призля #Crazy

# 259
и аз благодаря за успокоението че снощи като прочетох постинга наAQнаправо ми призля #Crazy

Ами извинявай, но аз миля, че всякаква информация в темата тук ще е от полза. Надявам се искрено всички, които сте си я поръчали да сте доволни от нея.
Аз лично нямам никакви наблюдения върху количката, даже като видях тук в анкетата, че е най- предпочитаната, мислех и аз да си купя такава. Ето някои от мненията, които ме спряха, въпреки, че не мога да си ги преведа съвсем напълно. Всичките се отнасят за "стария" модел. Никого не искам да обидя, просто споделям мен какво ме спря да си я купя:

Buy a Metrolite, a Chicco, a Jeep...anyting else!, December 5, 2006
Reviewer:    Carol R. Sartain "zacabbys mom" (Irvine, CA)
  I could not be more disappointed with my new single Aria. is EXTREMELY DIFFICULT TO PUSH. It makes little difference whether my 18 pound daughter or 30 pound son is in it, it is impossible to steer with one hand, and often difficult to steer with both hands. It frequently requires lifting up the front end off the ground entirely to change directions. I have lived with it for a couple of weeks, hoping that it was just "tight" and would loosen up, but there has been no change and I am becoming more and more frustrated with it and really regretting my purchase and trust in Peg Perego's reputation for excellent baby products. The only time it lives up to the possibly inflated reputation of Peg Perego is when we are rolling straight forward. Any effort to turn or adjust directions is just that, an effort.
I have owned 3 other strollers in my tenure as a mother so far: a Graco Metro Lite, a Chicco umbrella stroller and a Jeep double umbrella stroller. All three of these have been SIGNIFICANTLY easier to use. They have been nearly equal in ease of open/close mechanisms and have been much easier to push, turn and manuever, including my $79 double side-by-side Jeep stroller.

Total disappointment, October 25, 2006
Reviewer:    Sunny Day (San Diego, CA)
I have been so disappointed with this stroller considering the amount of money I paid for it. The adult cup holder broke off the first time I used the stroller, the child cup holder pops out of the snack tray every time I open the stroller, and the Aria stickers are peeling off of the side. I am also having problems with the wheels squeeking, the back rest to the seat does not line up evenly so my baby falls to one side, the five-point harness is tricky and the sun canopy is way to small and does not block any sun. I have spoken with Peg Perego's customer service department about these problems and their only solution was to send me replacement parts, which I had to pay the shipping for. The only positive features of the stroller are that it is lightweight and the large storage basket underneath.

not worth it, October 6, 2006
Reviewer:    M. Armack "mega mom" (nor cal)
I just recieved this stroller yesterday and I will return it asap. I am so dissapointed. I think there was only one bad review on this and I should have listened!!! The harness system is a pain in the you know what. I hate the canopy it is worthless-no shade whatsoever. I can not even fit the cupholder on the handlebar. I gave this 2 stars because it is very lightweight and very easy to take with us. I have looked at every stroller under the sun and i really needed a good basket, easy strap in and of course a reasonable cup holder and that is not whatI got!

The lightest Peg-Perego stroller isn't an umbrella stroller, it's the 10 pound, book-folding Peg-Perego Aria  (*est. $180) . In addition to standard features, the Aria has a partially reclining seat, front napper bar, carrying handle and washable upholstery. Unfortunately, parents posting comments to Epinions, as well as parent reviewers at Baby-Gaga.com, report that the Aria isn't that easy to maneuver and that it often takes two hands to steer it. Other features are good -- such as the large storage basket and good build quality, but you might want to try steering this one in a store before you buy.

difficult to steer written by Shannon in Oshkosh, WI on 7/24
I bought this stroller when my daughter was 6 months old. It was a great stroller for that age. My daughter is now 30 pounds and this is the most difficult stroller to steer. She is my 4th child, so I have been through a few strollers and this is, by far, the most difficult to steer. I had twins, and had a Graco double stroller and that was easier to steer than this stroller. It is not worth the money, try something else.

Cons: Hard to maneuver! Difficult to fold up.
The Bottom Line: Don't buy this stroller! It's hard to steer, requires two hands to close it, and the sun cover is not durable.

# 260
  • до канала
и аз благодаря за успокоението че снощи като прочетох постинга наAQнаправо ми призля #Crazy

Ами извинявай, но аз миля, че всякаква информация в темата тук ще е от полза. Надявам се искрено всички, които сте си я поръчали да сте доволни от нея.
напълно съм съгласна че инфо по темата ще е от полза но в началото когато бе пусната анкетата а не когато вече 4 майки знам които са си я поръчали все пак 330 лв не са малко пари колкото и да ги има човек  bouquet

# 261

напълно съм съгласна че инфо по темата ще е от полза но в началото когато бе пусната анкетата а не когато вече 4 майки знам които са си я поръчали все пак 330 лв не са малко пари колкото и да ги има човек  bouquet
Защо мислиш,че сега дадено мнение няма да е от полза.Аз също съм в процес на търсене на лятна количка,и всички мнения до сега са ми от полза.Или след като няколко майки са я поръчали не може да се дава негативно мнение за дадена количка?

# 262
  • София
Да попитам дали някой е ползвал летния вариант на ABC Design?Тежи 5.5 кг и струва "само" 129 лева,чак ми е подозрително евтино.Няма багажник,няма легнало положение,а полулегнало,но колелата са сравнително големи за такъв тип количка.

# 263
  • до канала

Защо мислиш,че сега дадено мнение няма да е от полза.Аз също съм в процес на търсене на лятна количка,и всички мнения до сега са ми от полза.Или след като няколко майки са я поръчали не може да се дава негативно мнение за дадена количка?
ти май стоиш отстрани и smile3532

# 264
И аз си поръчах Арията вече, но не смятам да се отказвам. Прочетох негативните отзиви, но не ми звучат разубеждаващо  Thinking. Аз се справям отлично със сегашната си количка Чиполино Бевърли и не вярвам Арията да е по-трудно управляема от нея  Laughing. Като я получа ще пиша пак.

# 265
  • София
Аз също няма да се откажа,  Naughtyвсеки има право на мнение, разбира се. В момента ми е нужна,  именно много лека количка,  а май това й е най-голямото предимство,  newsm10 мога да си я позволя,/в момента работя и имам свой собствен бизнес/,  а и май и д е а л н а количка няма, така че ще ви пиша, когато я получа ..........успех на другите момичета в избора и наистина не си заслужава човек чак толкова много, много да се замисля и притеснява, все пак това е само една вещ, нали така? Желая ви много усмивки и добро настроение в този студен февруарски ден!!!  newsm53 newsm53 newsm53

# 266
Да попитам дали някой е ползвал летния вариант на ABC Design?Тежи 5.5 кг и струва "само" 129 лева,чак ми е подозрително евтино.Няма багажник,няма легнало положение,а полулегнало,но колелата са сравнително големи за такъв тип количка.

На мен много ми харесват на външен вид, но килограмите, които са поместили в официалния си сайт или са погрешни, или са много, за всичките им модели. Най-леката им лятна, без сенник, багажник и положения на гърба тежи 6,2 кг. Подобен модел на други фирми тежи средно 3,8 - 4 кг.
Ти коя количка имаш в предвид? Къде у нас се продават?
Иначе комбинираните им много ми харесват на външени вид, но пак - ужасно тежки, според това, което са написали. Да не би това да са кг заедно с опаковката?!
Ето този сайт гледам аз:
http://www.abc-design.de/display.php?oid=10&

# 267
ABC design продават в Бебе маркета до стадион раковски или по скоро е близо до Кино Петър Берон и май са официални вносители

# 268
Аз пък да ви се оплача Sad Моята госпожица не иска вече да се вози в новата количка. От една седмица я убеждавам и не ще, и не ще Sad Мисля днес или утре да я пусна да я продавам Sad
При това аз съм си виновна, с малко помощ от майка ми, де. Като си бяхме в Бургас детето искаше предимно да върви. Да де, ама аз си бях там, че си докарах изкълчване на коляното и като се умори не можех да я нося. Та репликата беше - Ще вървиш, или ще се возиш в количката! Освен това два пъти я натиснахме здраво да седне, защото много се лигавеше... и тя я възприе като наказание. Качва в други колички, но не и в тази. Гледа я вкъщи, дори не иска да я бута, а като я купихме се настаняваше да покаже на всеки, че има нова количка Rolling Eyes
Чаках една седмица и никакво желание да се вози в нея. Явно ще трябва да я сменям, ама с това й поведение се чудя струва ли си да купувам нещо друго newsm78 А толкова обичам колички Crazy

# 269
Асинка, защо не поизчакаш още малко преди да продадеш количката. Може пък да й мине негативното отношение  Rolling Eyes Не я навивай да седи вътре, нищо не й говори за количката. Може, ако я зарежете за малко тотално и да й мине "сърденето" на количката  Grinning
А, ако не стане не виждам смисъл да си купуваш нова  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт