Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 488
  • 600
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, знаете ли каква е цената на тази количка
http://www.play.es/new/play.php

Ех,не я показва Crossing Arms
Става въпрос за даунтаун летния вариянт

Да, и аз помня около 600 лв и 9 кг. Много ми харесва, но си е да я вземеш от новородено с доп. кош и да си караш до края. Уникални единични широки колелца!  Grinning

# 286
Момичета, знаете ли каква е цената на тази количка
http://www.play.es/new/play.php

Ех,не я показва Crossing Arms
Става въпрос за даунтаун летния вариянт

Цената на летния вариянт е 690 лв, а на целия комплект(кошница ,зимен кош) около 1300 лв. Вчера я гледах в Малечко, защото съм влюбена в тази количка, ама не ми се дават 700лв за количка.Иначе и на живо количката е страхотна  Peace ,лека , много маневрена и компактна !

# 287
  • София

Гуш, имам една молба - би ли измерила дължината на количката от най-вътрешната част до края на поставката за крачетата. Интересува ме дължината, на която детето ляга /при легнало положение/, не  цялата дължина с гумите. Благодаря предварително!  bouquet

75 см. -  като са сгънати крачетата в коляното, точно където е поставката за крачетата, ходилата стъпват на стъпенката. Ема е към 90 см.

# 288

Гуш, имам една молба - би ли измерила дължината на количката от най-вътрешната част до края на поставката за крачетата. Интересува ме дължината, на която детето ляга /при легнало положение/, не  цялата дължина с гумите. Благодаря предварително!  bouquet

75 см. -  като са сгънати крачетата в коляното, точно където е поставката за крачетата, ходилата стъпват на стъпенката. Ема е към 90 см.

Благодаря!!!  bouquet Всъщност при вдигната поставката за крачетата ли е 75см.? 

# 289

Привет на всички майчета.От няколко дни препрочитам мненията за лятна количка и в крайна сметка реших да се спра на Ариа или Макларан.Сега пада голямо чудене между двете newsm78.Бихте ли ми казали на коя колелата са по-добри тъй като на мен ми се виждат с еднакви размери.

# 290

Привет на всички майчета.От няколко дни препрочитам мненията за лятна количка и в крайна сметка реших да се спра на Ариа или Макларан.Сега пада голямо чудене между двете newsm78.Бихте ли ми казали на коя колелата са по-добри тъй като на мен ми се виждат с еднакви размери.
Аз разгледах подробно МАКЛАРЪН Триумф - бях решила твърдо да си взема нея . В крайна сметка си взех Мадъркер , защото не видях разлика с Макларъна , цената беше повече от нормална ( с 90 лв по-евтина от Макларън) , а и килограмите бяха в полза на другата, т.е . беше по-лека .  За мен това бе определящо в избора - писна ми да мисля за дизайн , гуми и т.н (побърках се с тези колички) - има кош , тежи около 4 кг , сгъва се лесно и я вдигам с една ръка . Не съм от хората , които постоянно обикалят парковете и  вероятно затова нямам големи претенций . Малката седи в количка само ако заспи , иначе я пускам да си ходи на воля из парка , из Мола  , навсякъде , количката ми стои в колата .
 Имай предвид , че и двете колички , за които говоря са доста тесни , имат само 2 положения на облегалката и са както аз им казвам "туристически колички" . Гумите им са малки , а и не става за дете , което не е активно и прекарва голяма част от времето си в сън , или количка.
Гледах Арията -  има много предимства , но за мен това не е лека , лятна количка , каквато търсех . Тук си е въпрос на вкус .
Успех !

# 291

Bлагодаря ти Барабалекс.Щом детенце спи в нея все пак му е удобно.Ще поровя в нета за тази количка.

# 292

Взех си Макларън Куест. Имам Куини Фристайл и бях с големи предрасъдъци как ще мина от 30 см надуваеми гуми с ресори на всъдеход, на някакви мизерни 12-сантиметрови въртелчета като на количка - играчка. Оказа се, че вторите са изключително врътливи - доста повече, от колкото на други модели летни колички и изключително маневрени. Много лесно се управлява количката, бързо и свикнах и сега ми е много леко.
Предпочетох я пред модела на Мадъркеър (120 лв по-евтин!), която е едно към едно копие с Макларъна, но като ги сравнявах една до друга, на първата колелцата не са толкова врътливи и лично на мен Макларъна ми изглежда по-здрав на издръжливост.
Предпочетох Куест пред Триумф, защото отпред за крачетата може да се удължава за да спи детето.
Нивото на гръбчето ми е съвсем достатъчно за сън на детето. Може сам да слиза и да се качва в нея.

Удивително - ширината на количката е със 17 см по-малко от Куинито ми, а ширината на облегалката и седалката - 5 см повече - става за по-голямо дете, а първоначално ми изглеждаше по-тясна.

Ария съм писала по-напред защо не избрах, стреснах се от някои чужбински сайтове.

# 293
AQ, би ли казала от кой магазин я взе?

# 294
В Премама, за 298 лв., като абсолютно същата в Мадъркеър едновременно струваше 369 лв. Питах за някаква грешка - нямаше такава, даже пусках тема възмутена тук.  Shocked
В момента, обаче Макларън направиха нов дизайн и в Премама новите са дошли на цена 352 лв, като съм мерила до сантиметър всичко на 2-те колички една до друга и само плата е с друга материя и цвят, за това си взех стария десен, от който вече няма.

# 295
Момичета, вие сте луди! Как може да давете толкова пари за лятна количка!
Или вие не си изкарвате парите, за това не знаете цената им.
Аз съм работеща мама и изкаравам добри пари, за да си позволя и скъпа количка!
Но ми се струва абсолютно неразумно, превзето и снобарско, да се дават толкова пари за лятна количка!

# 296
  • София
Хайде и аз да се похваля,днес най-накрая се сдобихме с лятна количка Baby Relax-модел на Bebe Confort,поне така ми бяха представили нещата в Малечко преди близо 2 месеца.
Само се моля да нямаме проблеми с нея,че като знам тези от Малечко какви са...
Иначе много леко и удобно се кара.

# 297
  • София
Но ми се струва абсолютно неразумно, превзето и снобарско, да се дават толкова пари за лятна количка!

Извинявай,но коментара ти ми се струва много краен.Днес си купих втора количка,нито едната, нито другата са ми от най-скъпите,а имах възможност и когато родих и днес да си купя по-скъпи модели,но не ми е минавало през акъла да коментирам избора на другите,още по-малко кой как си изкарва парите  Shocked

# 298

Не си спомням да съм те карала да ми плащаш количката  newsm78  Mr. Green
В къщи аз взимам по-голяма заплата от мъжа ми. Не е от най-голямите, но е по-висока от средното ниво. Така, че знам "цената на парите". Първата количка беше по-евтина - Маг Ингланд. Доволна бях, но много съжалих, че още тогава не си взех нещо по-качествено, леко, маневрено и функционално, за да си спестя купуването на лятна количка. Сега за второто по този повод ще си взимам нова комбинирана. И този път ще гледам не цената, а това което има срещу нея  Peace Та дефакто евтината количка ще ми излезне златна - 220 комбинирана + 280 лятна + о/о 500 нова комбинирана. За тази сума можех да си взема перфектна количка с кошница за кола и отделен кош, но...

# 299
  • софия
Хайде и аз да се похваля,днес си взех ZAPP и съм страшно доволна LaughingМного лека,страхотна возия,абе изобщо-много съм щастлива Hug

Общи условия

Активация на акаунт