Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 481
  • 600
  •   1
Отговори
# 300
  • до канала
Момичета, вие сте луди! Как може да давете толкова пари за лятна количка!
Или вие не си изкарвате парите, за това не знаете цената им.
Аз съм работеща мама и изкаравам добри пари, за да си позволя и скъпа количка!
Но ми се струва абсолютно неразумно, превзето и снобарско, да се дават толкова пари за лятна количка!
при положение че синът ми е на 5м и смятам да използвам тази количка поне още 1.5г 330лв изобщо не ми се виждат много .В количка от 50лв ли да го бутам при положение че мъж ми изкарва доста пари на месец.Пък и в крайна сметка всеки се разполага според чергата си   dessyy и от мен едно честито и безаварийно возене

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 09:57 от desi0956

# 301
Хайде и аз да се похваля,днес си взех ZAPP и съм страшно доволна LaughingМного лека,страхотна возия,абе изобщо-много съм щастлива Hug
Да ви е четита и на теб и на другите мами количките-да си ги ползвате със здраве  bouquet  bouquet  bouquet
a каквъв цвят си взе?

# 302
Хайде и аз да се похваля,днес си взех ZAPP и съм страшно доволна LaughingМного лека,страхотна возия,абе изобщо-много съм щастлива Hug

Честито! Леко и безаварийно  Grinning Давай снимки да гледаме  Mr. Green

# 303
  • София
Здравейте, момичета. Laughing Аз отново съм без лятна количка. Twisted Evil Няколко дни на гости ми беше моя първа братовчедка, която заминава със семейството си за Москва. Тя толково много хареса новата Ария, че аз й я дадох.....и сега е вече в Москва. Joy #Cussing out
Обаждахме се,но никъде нямаха този модел и..... Mr. Green

# 304
и сега пак ли ще търсите и чакате количка Mr. Greenе то е така,няма как да откажеш  bouquetИ нашите роднини като си дойдат от Русия-нищо не отказваме,защото те там май няма много от къде да си намерят Peace

# 305
Леле, на това му викам аз подарък за изпроводяк  Mr. Green
Защо да нямат от къде да си я вземат в Русия, и то в Москва  newsm78 Аз, като гледам някои руски сайтове, там се предлагат много повече колички и модели от тук  Rolling Eyes

# 306
  • до канала
ау че кофти-без возило ако ще чакаш пак ариа в края на март ще има доставка поне такова ми е инфото от начало като прочетох първите думи помислих че се е счупила и щях да припадна

# 307
Леле, на това му викам аз подарък за изпроводяк  Mr. Green
Защо да нямат от къде да си я вземат в Русия, и то в Москва  newsm78 Аз, като гледам някои руски сайтове, там се предлагат много повече колички и модели от тук  Rolling Eyes
е за Москва незнам,но за другите по -затънтени градове,където живееят нашите роднини си е цяло постижение да си купят не6то поооо така,това имах предвид Simple Smile

# 308
  • София
Ами да, те са в ....Подмосковието....,  newsm61не са в самия град и ми казаха, че им е много скъпо .... Thinking

# 309
  • софия
Да ви е четита и на теб и на другите мами количките-да си ги ползвате със здраве  bouquet  bouquet  bouquet
a каквъв цвят си взе?
Благодаря за пожеланията HugВзех червената,май най -търпи на цапане LaughingПък и имам слабост към червеният цвят Embarassed

# 310
a каквъв цвят си взе?
Благодаря за пожеланията HugВзех червената,май най -търпи на цапане LaughingПък и имам слабост към червеният цвят Embarassed
това от новата колекция ли е?

# 311
  • София

Гуш, имам една молба - би ли измерила дължината на количката от най-вътрешната част до края на поставката за крачетата. Интересува ме дължината, на която детето ляга /при легнало положение/, не  цялата дължина с гумите. Благодаря предварително!  bouquet

75 см. -  като са сгънати крачетата в коляното, точно където е поставката за крачетата, ходилата стъпват на стъпенката. Ема е към 90 см.

Благодаря!!!  bouquet Всъщност при вдигната поставката за крачетата ли е 75см.? 

Да

# 312
  • софия
Ето я и моята  нагледно Laughing

# 313
  • София
Честито!  PeaceКоличката е много хубава. Може би и аз ще си купя такава. искам да те попитам към нея няма ли подходящи аксесоари - чанта, кош за багаж, чадърче и ако знаеш и цените....   bouquet

# 314
Ти няма ли пак да си взимаш Ариа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт