Сама или сам около 40те години

• 36 433
  • 918
  •   1
Отговори
# 75
Ами всеки може да иска нещо и затова да се държи различно от естественото си. защо иначе женени мъже ще изневеряват и ще обясняват как ще се разведат. Същото е и с такива които са свободни. Могат да искат просто забавление и бройки и знаят как да свалят жена... И не са страшни мухльовците, а големите мъжкари, които ще ви кажат каквото трябва, когато трябва и ще хлътнете. И после ходи разправяй колко добре познаваш и усещаш мъжете...
Та същото е и при жените, които само търсят някой да хлътне и да ги издържа , черпи и да им прави стандарта. Трудността е да намериш човек, да познаеш истинските му сериозни намерения, да го харесаш, теб също да те харесат.  След това  да се развиват нещата и след няколко срещи

# 76
На първа среща и да коментирате брак и деца, всеки може да излъже и да каже това, което мисли, че другият се надява да чуе.
Чудесна мъжка стратегия за навъртане на много бройки.
Обещаното не е като даденото я!
Баш. На първа среща почва с нещо като аз съм сериозен човек, искам да създам семейство, а няма сериозни жени. Точно това са мухльовците, които не могат да вържат жена по друг начин - пари, интелект, визия - и прибягват до игрички и лъжи на тема обвързване и деца. Ако виждаш нещо мъжкарско в това, си яко сбъркан.

# 77
Димо има предвид и тези като героя на Стефан Данаилов - "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи!" Stuck Out Tongue Трикове.

# 78
Димо има предвид и тези като героя на Стефан Данаилов - "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи!" Stuck Out Tongue Трикове.

Добре де, може да става за бройки и то при желание и на отсрещната страна ... понякога са си навити по принцип и само повод им трябва ...
Но да градиш планове за живот, семейство, деца, дом и т.н. на такава фраза ??? С  кой акъл?

# 79
Аз друго се чудя - защо, като човек знае коя стратегия работи, не я ползва?
Автора питам. Grinning

# 80
Е, извинявай, ама ако нямаш някакви принципни планове за семейство и деца, дори плановете да се заключават в 'няма да имам', то нещо генерално не ти е наред.
Аман от бавноразвиващи се, дето като срещнат някого на преломните 35, тепърва почват да се чудят дали семейният живот и памперсите са за тях.

# 81
Не знам жена, която е в дългогодишна любовна връзка с женен мъж, брои ли се в категорията сама на 40? Защото сама не е, но това брои ли се за връзка? Може би да - безперспективна, безнадеждна, но все пак някаква връзка, макар и без съжителство.

# 82
Не знам, но познавам жена, която като стана на 42 и реши да има поне едно дете ... че няма само тези на сестра си да гледа си избра да има от женен мъж и то такъв със стабилно семейство с деца  ... за да не иска нищо от него, но и той да не иска от тях и да не иска да припознава и т.н. детето и тя да няма пречки и извиване на ръце заради детето.

# 83
ОООО, имам приятел на 40. Сам. Успешен, умен, интелигентген, хубав мъж и много добър човек. Социопат с много изкривени разбирания за половинката и за приятгелите си. Той си е самодостатъчен, той не се обажда никога пръв. Мълчалив, затворен, изслушва до край (само първите 30 секуди- после се пренася в неговите си мисли- казвал ми го е). С големи претенции за жената до него. Няма да ви ги изброявам, но някои са даже абсурдни. Защо е такъв- нямам отговор, има стабилно семейство, не е егоист, аз си го обяснявам като просто вид характер. Иначе е  добър приятел спрямо мен и много го ценя и уважавам, но виждам с другите как се държи. Може би някакъв вид защитна реакция или от всичко по малко. А бе чешит Simple Smile

# 84
И е много добър човек, защото...ирония, предполагам?

# 85
И ти събираш каквото имаш да му кажеш в 7 сек.
Да не би да е позьорство и да не би да е начин за привличане на вниманието, да е различне, да е интересен, да е специален, да е търсен за прословутите 7 сек.  ...  и да печели с тези си странности да не го закачат и занимават със сериозни неща ?
Не познавам човека и не знам, но тук е интересно и жена му как би го описала.

# 86
И това за тази 42 годишната как го определяме......морал. чувства, любов, доброта, ценности, коректност, лоялност?

# 87
М неее , ни най- малко, просто е странник, което не му пречи да е добър човек- мил, състрадателен, помага и се отзовава, културен, възпитан с изградена ценностна ситема и високо чувство за морал. И е просто душичка.... но различна от масата.
С мен се държи различно. Явно съм успяла да му вляза под кожата. (Само приятели!)

# 88
И това за тази 42 годишната как го определяме......морал. чувства, любов, доброта, ценности, коректност, лоялност?
Към кого? Към себе си и детето определено. Мъжа се е съгласил и то доколкото знам ижена му знае. Доколкото разбирам нямат проблеми нито тя и нейното семейство с глупости, нито той и неговото също.
Къде виждаш е проблема в случая? Че си мъж ?

# 89
М неее , ни най- малко, просто е странник, което не му пречи да е добър човек- мил, състрадателен, помага и се отзовава, културен, възпитан с изградена ценностна ситема и високо чувство за морал. И е просто душичка.... но различна от масата.
Че ти описа точно обратното в предния пост. Няма начин с жените да е един, с останалите - друг. Вероятно има интерес от 'приятелите', затова с тях се държи добре. Мен какво ме бърка какъв е някой на маса, ако вкъщи не става?

Общи условия

Активация на акаунт