Сама или сам около 40те години

• 36 527
  • 918
  •   1
Отговори
# 600
rf22 въпроса е зададен на стр. 1 , ти го пишеш това на стр. 40, като междувременно ползваш темата за какво ? Ей това ми е въпроса. Какво е забавното , особено след като се оказа ,че в темата зададена от мъж пишещите в темата са жени ...
Зъбите BasilA , зъбите ...

# 601
  • София
Да се "боря" за мъж ми е под достойнството. Това просто значи, че не съм неговата жена. Един човек във връзка трябва да е избран, а не преборил се със зъби, нокти и през трупове. Също имам достатъчно самочувствие за да не се налага да се доказвам, "побеждавайки" други жени за мъжете им. Това не изключва конкуренция между жените, аз съм доста състезателна личност, но правя разлика между здравословна конкуренция и избиване на комплекси.

Бела, и преди съм го казвала, не бих и не ходя по мъжки форуми да обяснявам каквото и да е на мъжете. За мен лично, това е избиване на комплекси, съответно ми е под достойнството. Те пък си имат право на тяхно лично пространство и да си коментират както преценят. Ако има някаква групичка, която има неприемливи за мен разбирания, няма да ходя да им "отварям очите", а с радост ще стоя далеч. Защо някой би го направил? Фактори доста, но ако трябва да обобщя - огорчение. Когато нещата не се случват, както ти се иска, се формира едно огорчение, което избива в такива изяви. Някои го маскират зад раздуто самочувствие, други многознайстват, трети злобеят. Някои се надяват да натирят жените, да ги насметат, да им покажат къде им е мястото - един вид, в тяхната глава се борят срещу източника на неуспехите си.

Отбелязвам, че тук далеч не става дума за всички мъже във форума, даже може би дори далеч от повечето. Напълно разбирам защо на мъжете им е интересно да побитуват в "кокошарника", да се включват в дискусиите в СО, да си кажат тяхната гледна точка. Много от тях видимо се забавляват, намерили са си тяхното и си прекарват добре във форума. Което е супер, защото в среда, където бройките са толкова неравномерно разпределени, може да е много трудно за малцинството.

# 602
Нямам предвид борба свободен стил, кик бокс, крушета, ритници, закопаване на конкурентките под крушата и т.н. Обаче нещо неоспоримо е, наличието на други кандидатки прави мъжът по атрактивен, жената по бързо се изяснява иска ли не иска ли, и т.н. А ако бъде изместена често настава голяма драма.
Бела чао, ми забавно ми е, нещо друго ли трябва да има според теб? Ти защо участваш в темата и форума?

# 603
Аз съм ЗА да има мъже потребители. Така се получават много по-градивни дискусии, без значение от гледните точки.
За мъж не се състезавам никога – като му кажеш ок, чао. Както си прецениш. За мен е важно това, това, това. Неприемливо ми е това, това, това. И палачинката се обръща на секундата.

# 604
  • София
Нямам предвид борба свободен стил, кик бокс, крушета, ритници, закопаване на конкурентките под крушата и т.н. Обаче нещо неоспоримо е, наличието на други кандидатки прави мъжът по атрактивен, жената по бързо се изяснява иска ли не иска ли, и т.н. А ако бъде изместена често настава голяма драма.
Бела чао, ми забавно ми е, нещо друго ли трябва да има според теб? Ти защо участваш в темата и форума?

Мъжете преценяват първо визуално, затова не им трябва "чужд поглед". Жените пък имат нужда и от други качества, за да се впечатлят. Ако един мъж впечатлява много жени, това предполага наличие на такива качества и съкращава времето за преценка. Валидиране на избора бих го нарекла. Но част от нещата, които описваш, са си чисто его. Никога не ми е било важно какво мислят другите за мъж, когото аз харесвам. Ако някоя няма интерес към мъж, но изведнъж придобива, защото си е хванал гадже, това си е избиване на комплекси - обикновено интересът секва, когато й върже, защото е бил там само като проявление на нужда да се докаже и наложи над друга жена. Което пък говори за нестабилно самочувствие и его, имащи нужда от такива "подхранки".

# 605
Мястото е за всички , за мъже и жени, отдавна не е форум само за питащи майки как да отгледат децата си. Има много мъжки теми.
Предполагам никой мъж не е озлобен към жените. Едва ли има мъже и жени на около 40те които да не са имали горе долу сериозни връзки, или да са съжителствали с някой партньор. Ако е горе долу нормален един мъж и една жена също лесно може да си намери партньор за секс. Но това не те прави обвързан, дори да си с някой в Събота и да правите секс по график ,то това си е пак сам/сама на около 40те.

# 606
Добре де, щом търсиш жена за обвързване, действай. Има толкова сладки и добри момичета, които вероятно ще откликнат.

# 607
тези, които са им сладки не откликват..
там е проблема..

# 608
... Бела чао, ми забавно ми е, нещо друго ли трябва да има според теб? Ти защо участваш в темата и форума?
Нищо друго не очаквам. Според мен е много специфичен начин на забавление, но щом ти е забавно е ок за теб. Надявам се само всички да разбират това.

Аз във форума също участвам за разнообразие, защото участват в него българи и защото хората са ми интересни по принцип. Всичките. В темата - защото не ми стана приятно средностатистическите двойки да се слагат под знаменател некадърни комплексари правещи компромиси и ненамиращи си друг партньор заради лоши зъби, пъпки и липса на пари и несъстоятелност за алтернативно поведение. Като алтернативно поведение е под овациите на потрбителки, които се оказа че имат постоянен партньор и съвсем нормални връзки , та даже и знаят коя, къде, как и колко им е задявала партн'ора. Т.е ... "невпечатляващи се от такива дрболии" ... С две думи заради парада.
Според мен Димо в много неща е прав. Мое мнение е , че не трябва са се очаква нещо категорично определено и да се настоява на него и че не трябва да се съди прекалено негативно. Имаше нещо за птичката, която каца на рамото  ... но забравих . Май беше в подобен смисъл. Както и сцената от Алф , който реди пъзел и едно парченце не пасва Simple Smile Успех!

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 11:32 от bella-ciao

# 609
Нищо друго не очаквам. Според мен е много специфичен начин на забавление, но щом ти е забавно е ок за теб. Надявам се само всички да разбират това.
Аз нищо не разбрах.

Dimo, има и не са малко. Мой познат от детството, вече е на 38-39 години, така си и остана ерген без нито една сериозна връзка. Мисля, че е и девствен. Просто беше лудо влюбен в едно момиче с години, нереализирана любов, тя не го отразяваше и той така си остана сам. Ако на младини не направиш крачките да имаш истинско гадже, да правите секс, да излизате, а копнееш по някакви илюзорни неща, после идва един момент, в който вече става невъзможно. Ако пък си имал брак, връзка, семейни начала, на 40+ съвсем спокойно ще ги намериш пак, ако искаш изобщо.

# 610
  • София
Възрастни жени в нефертилна възраст, за какво да му се бият на този мъж?

Абе, и във фертилна да са, за чий им е?! За безценното семе, може би. Joy

# 611
  • Paris, France
Мястото е за всички , за мъже и жени, отдавна не е форум само за питащи майки как да отгледат децата си. Има много мъжки теми.
Предполагам никой мъж не е озлобен към жените. Едва ли има мъже и жени на около 40те които да не са имали горе долу сериозни връзки, или да са съжителствали с някой партньор. Ако е горе долу нормален един мъж и една жена също лесно може да си намери партньор за секс. Но това не те прави обвързан, дори да си с някой в Събота и да правите секс по график ,то това си е пак сам/сама на около 40те.

Има и 40г без нито една сериозна връзка и без съжителство. Вложили са в учене, кариера, взели скъпа ипотека, пътували, излизали, местили се заради издигане в кариера, завъртял ги е животът, междувременно се е разболял родител и са го гледали и като чукнат 40г установяват, че никой от хората, с които се срещат не ги грабва, нито привлича за съвместен живот.

Има етноси, при които съжителства без брак са абсолютно неприемливи и се живее с родители до сключване на брак, като женските и мъжки роли в семейството са ясно определени. За сключване на брак се изисква определено имотно и финансово положение или големи възрастови разлики не са приемливи. Ако се изисква висока зестра, може човек, започнал от нулата да се пенсионира докато я събере. Преди 20 или 30г от семейството на индийка се изискваха поне 50 000 английски лири за да я вземе някой. Сега нямат жени и палачинката се е обърнала - жените изискват американски и канадски гражданства, кариера и 6 цифрена заплата. Арабките искат кила злато и пищни сватби.

Необвързан не значи сам. Човек може да си излиза с приятели. С мъжа ми рядко излизаме като двойка. Забелязах, че по-контактните и разтропани и с повече приятели по-рядко сме без партньор (ако искаме връзка).

Просто излизай с жени! The more the merrier. Все с някоя от тях ще задълбочиш връзката. Ти си мъж и ако не търсиш традиционен брак и да имаш деца, възрастта на жената няма значение. Ако търсиш млада за брак и дете вече е сложно. Те искат връстник обикновено.

Като искаш живот заедно, трябва да имаш привлекателно обзаведено жилище на място, което се харесва на жената. Малко жени биха прибрали 40+ годишен.

Поради падащия брой млади жени в България и липсата на млади имигрантки в достатъчен брой, както и това, че българките сме много отворени за смесени етнически връзки, а българските мъже не, е добре да се запознаваш и с чужденки в интернет. Шансовете ти за брак или връзка се увеличават хилядократно ако си готов да доведеш жена, особено от неразвита икономика в Азия, Африка или Южна Америка.

Успех ти желая и много любов и щастие.

# 612
леле, аз явно съм много опака.Още от училище не ме привличат “популярни” мъже, дори като нещо е много популярно, било то мъж, филм, игра или стил дрехи, автоматично не го искам вече.

Не виждам чар в това да тичаш след мъж, който има вече 50 други жени наоколо, та трябва да го дебнеш да е сам.
То дали има нещо хубаво в него не може да се прецени по това , колко обожателки има.Обожателките обикновено се хващат на повърхностните неща, външен вид, хумор може би, и толкова.

Конкуренцията с жени ми е по-скоро по успешност, красота, стил де да знам. Точно за мъж, едва ли

П.П. Аз познавам мъже, озлобени към жените. В повечето случаи след дългогодишна връзка.
И после са на принципа “Жените са използвачки, не могат да обичат, не може да им се има доверие”

# 613
Каква е разликата дали тичаш след мъж, който има 50 обожателки, или 5, или нито една? Еднакво унизително е.

Също толкова унизително е да се тича след жени или след когото и да било.

Ухажване и кавалерско отношение към жена, за да ѝ се засвидетелства интерес, не е същото като да се тича след нея.

# 614
Има и 40г без нито една сериозна връзка и без съжителство. Вложили са в учене, кариера, взели скъпа ипотека, пътували, излизали, местили се заради издигане в кариера, завъртял ги е животът, междувременно се е разболял родител и са го гледали и като чукнат 40г установяват, че никой от хората, с които се срещат не ги грабва, нито привлича за съвместен живот.

Поради падащия брой млади жени в България и липсата на млади имигрантки в достатъчен брой, както и това, че българките сме много отворени за смесени етнически връзки, а българските мъже не, е добре да се запознаваш и с чужденки в интернет. Шансовете ти за брак или връзка се увеличават хилядократно ако си готов да доведеш жена, особено от неразвита икономика в Азия, Африка или Южна Америка.

Успех ти желая и много любов и щастие.
[/quote]
Доста дъщери на мои приятели, които се изучиха в чужбина си взеха чужбински партньори и съпрузи, деца имат вече. Не мога да кажа същото за синовете, не се адаптират към жени от други националности, за раси съвсем е рядкост. Седят си сами в чужбините, какво остава за мъжете тук в България да търсят чужденки, голяма рядкост. Скоро гледах по телевизията българин женен за американска филипинка, там се запознали, имат три деца. Ама и родителите на българина, доста обикновенно изглеждащ, приемат снахата, радват се за сина и междурасовите внучета. Колко свекърви тук ще се зарадват на филипинка, риторичен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт