Сама или сам около 40те години

• 36 505
  • 918
  •   1
Отговори
# 645
Най-хубави са тайландци, мексиканци, екзотики 😁А в България винаги е имало хубави и добре поддържани млади жени, обаче след 35 не знам какво става, изчезват някъде. Може би ги отнасят чужденци, лами, дракони, марсиянци, знам ли Thinking
Не се сещам някой да се беше хванал с англичанка или германка, не ги харесваха точно на външен вид, съдейки от това което виждам на морето, склонен съм да им вярвам.
От тези които идват на нашето море може да си направиш извод само за определени прослойки на обществото, и далеч не са крема с черешката Wink Както и мнението на  новоемигрирали, студенти и т.н. които в чужбина по различни причини живеят около същата прослойка, а и често го ползват този аргумент за оправдание, не са безпристрастни😁

# 646
Еми, ей го на! (Да се върнем на темата, че се я пратихме в конкурсите за красота.) Пътувам другата седмица на ваканция (същата, на която трябваше да замина с бившия възлюбен) и обсъждам с компаньона си кога заминаваме. Той казва: "Оставям на теб да направиш резервациите за хотела, аз ще ти дам кредитната си карта."
Еми, ето значи можело. Не след като съм карала 12 часа да ми се казва: "Аз мога да спя и в колата. Ти, както искаш." Като че ли като направя резервация ще го оставя да спи в колата.
После не трябвало да имаме претенции...
А, аз как да обясня на първия, че съм си взела такова мекотело за мъж като той ме е отгледал и възпитал? Значи, щом той може, трябва и друг да може.

# 647
Новоемигрирали студенти са били преди едни има няма 20 години, сега са доста успешни като професии и доходи, а не са си променили мнението.

# 648
По-вероятно е да не са си променили манталитета и да не им връзва. Това е най-големият проблем на българските мъже като тръгнат да си търсят булка на запад.

На българското черноморие ходят само доста западнали британци и източногерманци, или тийнейджъри да се напиват евтино. Дори средната класа в тея държави не би тръгнала да летува редовно в България, за богатите и успешните пък да не говорим.

# 649
Т.е бедните все са грозни ли? Не разбирам за какво спорите, предвид и дашността на много от англичанките, за германките не знам, ама за един бг джентълмен не е проблем да ги забие дори само за едното йе***не. Не им се кефят токова нашенците, не им се кефя и аз. Не че няма и горни, но като процент са по малко от нашенките и източно европейките

# 650
На нашенци не им пускат, каквото и да ти обясняват. И една причина за това е, че не са се освободили от ориенталския си манталитет. Като жена ти го казвам.

Иначе пожелавам на всички да са щастливи, независимо с партньор от каква националност са. Но тая работа как чужденките били грозни, дебели, зле облечени, пък нашенки фини, красиви и модни икони си е направо “гроздето е кисело”.

# 651
Абе да ти кажа, като им гледаме изпълненията по морето, повече го обичат от ляба Simple Smile
Така че едва ли ще е точно това.

# 652
  • София
То да забиеш разпищолени туристки на морето за малко йебане не е трудно, те повечето за това идват. За връзка обаче няма да вържат и преди да са изтрезнели.

# 653
Това, че ще ползват под алкохолно въздействие еднократно бг мачото от северозапада с официалните джапанки не е като връзка, ако ме разбираш...
писали сме заедно.

# 654
Вие като идете на почивка, така ли се разпищолвате?

# 655
Отново казвам, долните касти дето се влачат по българското черноморие не са представителна извадка. Аз не се движа сред такива хора и съм виждала невероятно поддържани жени и мъже (също 40+), каквито в България са пълни изключения. И не на мене тия как нямало привлекателни немци и британци, има и още как. И процентно доста повече от българските мъже, поне що се отнася до моите лични предпочитания.

А баш за източноевропейки нека не ги изкарваме консервативни, че славата, дето се носи не е без хич. Дори тук, в България! За чехкините или за полякините се смятаха минус точки, ако ги забиеш на морето?

А рускини и украинки на 99% имат една единствена цел, да си на намерят някой да ги храни. Имах доста такива в следването, дори не го криеха.

Аз не се разпищолвам, но не защото съм консервативна и не защото съм българка. Приятелките ми германки и британки също не го правят, между другото. Но и не летуват в България, за да видиш, че има и други.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 20:42 от Анонимен

# 656
Уф, аман от клишетаа - северозападни мачовци по джапанки(това предполагам са Бенелюкс и Британия😀 със южно азиатски акцент и силен тен), разпищолени тюлени и викингеси - ша каи човек, тц, от София и Черно море по убуу няма.

# 657
Точно, аз като ги чета тея неща и си мисля как комунистическите клишета за величие са още живи 😁

Между другото, който познава цивилизовани британци и немци и е обсъждал темата с тях знае, че те се срамуват точно от такива изпълнения на сънародниците си. Както нас пък ни е срам от Ганьовците 😂

# 658
Разбирам, че самото споменаване Ганьо да има претенции ви хвърля в тотален потрес, но пак казвам това съм виждал. Не говоря за бачкатори, северозападни джентълмени по джапанки, а за успешни мъже, които и тук още на времето се движиха с качествени мацки. Така че не би им било проблем да свалят някоя германка или англичанка, ама са избрали източно европейки.

# 659
Да я свалят, може би не. Да я задържат, може би да.

Имам примери за професионално успели български мъже, които и след 20 години в чужбина са си със същия ориенталски манталитет. Един ми обясняваше преди няколко месеца как като биел децата и жена му (българка) и тя получавала истерични пристъпи и го заплашвала с полиция. Професионално успял, но е тоя привкус на селската история пак си я има. Мислиш ли, че една образована западноевропейка със самочувствие ще го търпи? Защото аз мога да ти кажа - няма.

Общи условия

Активация на акаунт