NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 550
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Не съм имала възможност да се докосна до марката NISHANE, срещала съм много позитивни отзиви за нея в интернет и беля да я изпробвам. Ориента го свързвам с аромат на канела и мускус. Любима дестинация- жасмин.

# 181
Не познавам парфюмите на NISHANЕ, но съм  за тях и бих пробвала.
 Уханията, които ми напомнят за Ориента са сладки - ванилия, сандалово дърво, мускус, кехлибар, канела и екзотични подправки.
 Аромат на любимат туристическа дестинация - кафе, баклава  и локум.

# 182
  • у нас
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE - Запозната съм със съществуването на тази марка, но не съм тествала нищо от нея. Чела съм хубави отзиви за парфюмите им.

Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? Ориенталски екзотични подправки, нар, джинджифил и ванилия.

Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? Баклава, кафе, силен чай, подправки, прясно изпечен хляб на пещ Heart

# 183
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?

Не познавам парфюмите на бранда. Ароматите, които ми напомнят за Ориента и които много харесвам са по-сладките - ванилия, карамел, жасмин, орхидея, портокалов цвят. Любимата туристическа дестинация свързам с аромата на море, цитрусови плодове и жасмин.

# 184
Познавам Nishane от парфюмните ентусиасти във фейсбук, а уханията, които ми напомнят за ориента са шафран, роза и ууд.
Любимата ми туристическа дестинация е Сардиния, на нея би й ходил аромат на солена морска вода и гора. Комбинация от двете.

# 185
Не познавам бранда. За Ориента ми напомня уханието на жасмин, мандарини и подправки. Не мога да се огранича до една любима дестинация, но повечето ги обединява или ароматът на история или уханието на свобода, необятност и морска сол или пък уханието на свежест - сред цветята, тревата и гората, след пролетен дъждец.

# 186
  • София
1. Познавам само един аромат Ani
2. Ароматът на Ориента си го представям с дъх на подправки - много ванилия и канела, и някое цвете за разкош.
3. Спомените от пътешествията ми ме връщат в Италия, а там парфюмът е един - с аромат на портокал.

# 187
1. Не познавам брада Nishane, за сега, но с удоволствие бих се запознала.
2. Канела, карамфил, кардамон, роза, жасмин, сандалово дърво.
3. Кападокия- определено жасмин!

# 188
Не съм чувала този бранд преди, но определено ще потърся ароматите и ще се запозная с предлаганите парфюми.
Ароматът на ориента за мен е сладък и силен, захарен памук с пикантни нотки на черен пипер, дървесно-мускусна база, ванилов завършек.
Любима туристическа дестинация определено е Нидерландия и ароматът на лалета.

# 189
  • Сливен
Не,не ги познавам.А за уханията-ми напомнят карамфила и канелата.Турция,Одрин-аромата на жасмин.

# 190
До момента не съм използвала парфюмите на NISHANE.
За Ориента ми напомня сладникав аромат на баклава и канела, кафе, карамфилче...
Ароматът на най-любимата туристическа дестинация за мен е на свежа окосена трева, диви цветя  и море Simple Smile

# 191
С радост ще ги опитам.
Канела, кардамон, орхидея, бергамот.

# 192
Не познавам ароматите, но съм чела и слушала за тях. Ориентът за мен включва рози, ванилия и дървесни нотки. Любима ми е Испания и я свързвам с магнолия и мускус.

# 193
Не познавам парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус, сандалово дърво, жасмин. Ако трябва да опиша най-любимата си туристическа дестинация с аромат – той ще е на жасмин или цитрус.

# 194
Познавам добре бранда и е сред любимите ми. Тествала съм доста от ароматите, а Hundred silent ways и Hacivat имам и са сред любимите ми.
Ориента свързвам с аромати на канела и подправки, а любимата ми дестинация ми навява мисли за цитруси и бели цветя.

Общи условия

Активация на акаунт