NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 162
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
Не съм запозната с парфюмите им.
За ориента ми напомнят аромати на сандалово дърво и мускус.
Любимата ми дестинация ухае на кафе.

# 196
  • софия
Не познавам този бранд,но съм чела отзиви за него . С удоволствие бих пробвала WŪLÓNG CHÁ X .Ориента свързвам с сандалово дърво,пачули,нероли 🙂.

# 197
Предпочитам силни и трайни аромати .
Не съм използвала до сега Nishane.
С удоволствие ще радвам да ги пробвам.
Ориенталския аромат свързвам с мускус,ванилия,екзотични смоли и дървесни елементи.
Любимата ми дестинация ухае на някой екзотични подправки ..

# 198
Не познавам парфюмите на бранда.
Уханията, които ми напомнят за Ориента са ванилия, сандалово дърво, мускуси и жасмин.
Аромата на най-любимата туристическа дестинация я усещам като жасмин!

# 199
1.Само съм чувала за парфюмите на бранда
2. Мускус, канела, кардамон, шафран.
3. Любимата ми дестинация ухае на кафе и шоколад.

# 200
  • Перник
Не познавам марката  Nishane

# 201
Не съм имала досега с марката.

За Ориента ми напомнят ароматите на подправки - силни, привличащи, тежки, горещи.

Любимата ми дестинация свързвам с аромата на сакура.

# 202
Преди няколко години бях на фестивал на модата в Златни Пясъци, където имаше официално представяне на бранда. Успях да се докосна до ароматите, които са изключително трайни. Пробвала съм няколко мостри и сред тях открих ухание, което наистина ме завладя с уникалната си комбинация от флорално-ориенталски нотки 🌸💞🪷🌺💮🏵️
Ароматите, които ми напомнят на ориента са шафран, карамфил, канела, индийско орехче, пачули, уд, тонка, черна орхидея, мускус, ванилия. Те обикновено имат присъствие точно в ориенталския тип парфюми. 🌴
Любимата ми туристическа дестинация е Италия и винаги я свързвам с мирис на свежи сицилиански лимони и по-конкретно тяхното лимончело, както и на пармезана върху пастата. 🤗🤍☀️

# 203
Nanshe е името на шумерската богиня на плодородието и справедливостта, която е закрилница на сираците и вдовиците. Именно на тази богиня е наречен парфюмният екстракт Nanshe, който отразява нейната доброта, съчувствие и приветливост. Зад появата на аромата стои желанието за създаване на свят, в който ще бъдат полагани грижи за бедните, самотните и потисканите хора. Подариха ми този аромат -https://www.notino.bg/nishane/nanshe-parfjumen-ekstrakt-uniseks/ Ухае на Цитрусови, Цветни, Дървесни миризми !Те ми напомнят за Ориента!!! Парфюма е  унисекс! Харесва ми! Бих описала туристическата дестинация с аромата  сандалово дърво!

# 204
1. Не познавам.
2. Канела, карамфил, кардамон, сандалово дърво.
3.Кафе и баклава.

# 205
Не познавам парфюмите на брандa NISHANЕ, но съм чувала само хубави отзиви за тях и са ми много интересни за проба.
 Уханията, които ми напомнят за Ориента - сладост, ванилия, сандалово дърво, мускус, кехлибар

# 206
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?
Чувала съм от близки за качествата на парфюмите  NISHANE, но не съм използвала.
За ориента ми напомнят нотки на жасмин, амбра и тубероза. Любимата си туристическа дестинация бех я описала с аромата на жасмин Simple Smile

# 207
Не познавам марката и ароматите, но си представям тежък, сладък, екзотичен аромат и мисля, че много ще ми допадне Simple Smile

# 208
  • Mediterraneo
Не познавам бранда.
Ориента го свързвам с ванилия, мускус, канела, джинджифил, карамфил.

# 209
  • Варна
До момента не съм използвала парфюмите на NISHANE.
За Ориента ми напомня сладникав аромат на баклава и канела, кафе, подправки. Любимата ми туристическа дестинация ухае на ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт