NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 160
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
Не,съм използвала парфюмите на:"NISHANE",но ще се радвам,да имам възможността да се потопя в ароматните ухания на ОРИЕНТА. Дестинацията ми напомня за невероятна комбинация на баклава,локум и канела,страхотна средиземноморска кухня с много подправки. Турското кафе,също мирише страхотно,а нощите в Истанбул са невероятно изживяване.

# 211
познавам и ползвам турски парфюми В момента съм на Ланком.Свежес,нежност,чистота

# 212
Не познавам ароматите на NISHANE  , но с удоволствие бих изпробвала всеки един от тях!
Ароматите на Ориента - кехлибар, тамян, карамел, сандалово дърво, мускус.

Дестинация - лятна вечер в Истанбул

# 213
  • София
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?

За съжаление не съм попадала и не познавам парфюмите на бранда.
Ориента го асоциирам с подправки, по силни аромати, но също така на жасмин.
 А любимата дестинация - Истанбул я свързвам с уханието на жасмин, на подправки като канела и с аромата  на сандалово дърво!!!

# 214
Здравейте! Не познавам парфюмите на турския бранд NISHANЕ, но съм чувала само хубави отзиви за тях и са ми много интересни за проба.
 Уханията, които ми напомнят за Ориента - сладост, ванилия, сандалово дърво, мускус, кехлибар.
Любими са ми миксираните силни и тежки аромати.

# 215
Не съм ползвала парфюм на Nishane, но с удоволствие бих отстранила този пропуск. За мен Ориента ухае на канела, кардамон и жасмин. А любимата ми дестинация има аромат и вкус на свежи сицилиански лимони и кафе.

# 216
Познавам парфюмите на Nishane. Вече имам няколко, а в списъка с желания имам още няколко. С нетърпение чакам новата колекция. Хубаво ще е да се предлагат discovery sets на Nishane. Любимите ми аромати са Hundred silent ways, Hacivat и Ani. Ориентът има много аромати -жасмин, шафран, ванилия, роза, кардамон, джинджифил, сандалово дърво и мускус, но аз харесвам когато  ароматите са смесени и със зряла праскова и свежи цитруси.
Мястото където ме пренасят ароматите на Нишан е Истанбул - пъстър и различен като ароматите на марката. Обичам местата където водата среща земята, а уханията се носят от вятъра. Едно място, което бих искала да посетя - Олудениз - синята перла на Турция.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 20:04 от lurtzchen

# 217
Нв познавам парфюмите на бранда.
Ориентът ми ,,мирише" на жасмин, канела и кафе.И на море ... Анталия, Мармарис, Бодрум, Кушадасъ.... миришв ми на слънце и водорасли...

# 218
1. Не съм ползвала парфюмите досега.

2. Ароматите на Ориента - кехлибар, тамян, карамел, сандалово дърво, мускус.

3. Пачулии 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

# 219
Не познавам парфюмите на този турски бранд,но с огромно желание и вълнение бих ги пробвала. Ориента за мен носи аромат на бергамон, сандалово дърво и ванилия. Любима туристическа атракция на цялото семейство я Истанбул,  Turkuazoo и дъх на екзотични подправки и вкусни гозби.

# 220
1. Не познавам бранда.
2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са роза, жасмин, мускус.
3. Любимата ми туристическа дестинация свързвам с аромат на рози.

# 221
Не познавам парфюмите на бранда.
Ориента го асоциирам с тютюн,жасмин, сандалово дърво,  канела, мускус. Нямам определена любима дестинация , но бих я свързвала с аромата на океана.

# 222
Здравейте,
Много добре съм запозната с бранда. Интересен факт e че "FAN YOUR FLAMES X" от колекцията "THE X COLLECTION" е създаден в сътрудничество с известния ни парфюмерист Мирослав Петков Heart
Както всички арабски марки, така и NISHANE използват концентрирано парфюмно масло, затова могат да се похвалят с издръжливост от 24-48 часа +. Това е причината и аз лично да ги предпочитам пред европейските и американските производители.
2. На първо място ВАНИЛИЯ без нея не може нито един ориенталски парфюм Simple Smile Канела, карамфил, тамян, сандалово дърво и кехлибар.
3. Определено Кокос - сладък, сочен и силен за всички тропически фантазии.
Нямам търпение да се видим на 19ти Simple Smile

# 223
Не бях чувала до сега за този бранд.Роза,Жасмин,канела са ароматите на Ориента за мен.

# 224
Не съм ползвала парфюми на бранда, а много бих искала да опитам класен, нишов парфюм. Аромати, които свързвам с ориента са канела, тубероза, жасмин. Любим аромат свързван с дестинация е роза.

Общи условия

Активация на акаунт