NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 10 763
  • 315
  •   1
Отговори
# 30
Не познавам парфюмите на бранда.
Ще се радвам да ги усетя. Ориента свързвам с аромат на канела, жасмин, сандалово дърво.

# 31
Не познавам парфюмите на този турски бранд. Ориента го асоциирам с аромати на мускус, тубероза, ванилия. Бих тествала всеки един от ароматите.

# 32
  • София
Не познавам ароматите на бранда, но бих ги опознала с удоволствие. Не съм била и в Ориента, но си представям слънце, сол, мускус, карамфил и канела.
Любима туристическа дестинация - Испания и я свързвам със лимон. Не се бях замисляла, но да, лимон категорично.

# 33
  • in Wonderland
Не познавам парфюмюмите, но с удоволствие бих пробвал.
За Ориента най-силно ми напомнят ароматите на канела, жасмин и бахар.

# 34
Не съм запозната с тези парфюми. Ориента винаги свързвам с мускус и канела.
Любимата ми туристическа дестинация е Италия. Свързвам я с аромат на зрели праскови и лимони.

# 35
Не съм имала досега парфюм Nishane. С Ориента свързвам аромата на мускус. Любимата ми дестинация я свързвам с аромата на жасмин.

# 36
  • Пловдив
Не познавам тези парфюми. Ориентът за мен е непознат, свързвам го с аромата на канела и бахар. Любима ароматна туриститечска дестинация за мен е Испания, винаги я свързвам с аромата на лимон.

# 37
  • София
1. Не познавам марката, не съм я и срещал.
2. Харесвам ориенталски аромати, ползвам дори летните вечери. Тютюн, амбра, ванилия, дървесина и смола, тамян, сухи цветя, подправки.
3. Любима дестинация - Алпите ☺️ Няма ориенталски аромати, но ако има аромат, то би бил свежест, гора и горски плодове и цветя, окосена трева 🙂

# 38
  • София
Не познавам парфюмите на бранда NISHANE.
Ориента асоциирам с цитруси, канела, карамфил, ванилия, магнолия и жасмин.
Любимата ми дестинация е с аромат на жасмин.

# 39
Не са ми познати.
Аромат на жасмин, канела и мускус.

# 40
  • София
Познавам парфюмите на бранда. Ориента я асоциирам с аромат на канела, карамфил, кардамон.
Любимата ми дестинация е с аромат на портокалов цвят.

# 41
  • Бургас
Не познавам ароматите на бранда.
Канелата ми е най- близка до Ориента и я свързвам с една екскурзия до Египет.

# 42
Познавам парфюмите NISHANE и притежавам Nishane Ani. Уханията, които ми напомнят за Ориента са кедър, мускус, шафран и жасмин. Най-любимата ми туристическа дестинация Истанбул бих я описала именно като микс от тези аромати.

# 43
1 Познавам парфюмите на турския бранд, от парфюмите групи, които следя, но не съм била горд собственик на нито един от парфюмите им.
2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус, кехлибар.

3.Любима дестинация - Навсякъде, където има море 😍, свързвам с аромата на тубероза 💖

# 44
Не познавам бранда.
Ориенталските аромати ги свързвам с тютюн, канела, черна ванилия, сандалово дърво.

Аромат според любима дестинация за мен е комбинация между жасмин и ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт