NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 10 763
  • 315
  •   1
Отговори
# 15
Не познавам парфюмите на бранда. Любимите ми ориенталски нотки са жасмин, дървесни акорди и кехлибар.

# 16
Не познавам NISHANE, но винаги съм отворена да пробвам нови аромати. Ориента го свързвам с аромат на канела.

# 17
Не съм чувала за тези парфюми никога, но винаги ориенталските аромати са ми били интересни, защото се отличават и са доста по-характерни от останалите.
Свързвам аромата на мускус - който ми е любим, жасмин, карамел и мандарина с ориента.
 Ще ми е интересно да пробвам някои от ароматите на Nishane😊

# 18
  • Gulyantsi
Не познавам ароматите на марката. За Ориента ми напомня мирис на мускус, канела и жасмин. Мирис на мускус.

# 19
Чувала съм за марката,но не я познавам.
Ориента го свързвам с аромата на мускус и сандалово дърво-любимите ми!

# 20
  • ПЛЕВЕН
Не познавам парфюмюмите, но с удоволствие бих пробвал. Харесвам кардамон и мускус.

# 21
1.До сега не съм се престрашила да нося парфюм с ориенталски аромат.
2.Свързвам го с нещо сладко, слодък силен аромат.
3.Мускус.

# 22
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента?
Канела и други подправки
 Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?
Жасмин

# 23
Не познавам парфюмите на турския бранд NISHANЕ.
С Ориента свързвам аромата на мускус, а любим ми е  жасмин.

# 24
  • Пловдив
1. Не съм запозната с марката, но този аромат HUNDRED SILENT WAYS ми звучи интригуващо.
2. Ориента свързвам с жасмин, портокалов цвят и ванилия.
3. Любимата дестинация- с портокалов цвят Blush

# 25
  • София
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? Не съм ползвала ароматите на този бранд, дори не съм имала възможност да ги усетя, за да преценя дали сред тях ще открия моя любим.

Ориента ми напомня на ванилия, жасмин, канела... нещо дълготрайно, силно, сладичко.

Любимата ми туристическа дестинация бих могла да опиша със свеж цитрусов аромат..

# 26
  • София
Познавам марката единствено от това, което съм чела за нея, но имам силен интерес да пробвам парфюми от нея.
За Ориента най-силно ми напомнят ароматите на мускус, жасмин и бахар.
Най-любимата ми туристическа дестинация мирише на сол, море, зехтин, смокини и хибискус.

# 27
  • Дупница
1. Не познавам парфюмите на турския бранд. 2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус, канела и ухайно кафе.

# 28
Не съм запозната с марката. Много харесвам ориенталските парфюми и използвам основно такива, а любимите ми аромати са свързани с канела, ванилия, жасмин, мускус.

# 29
Не познавам парфюмите на марката. Ориента свързвам с жасмин, канела, ванилия, сандалово дърво. Любимата ми дестинация я свързвам с аромата на жасмин.

Общи условия

Активация на акаунт