Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 18 296
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Охааа, какви вкусни ребърца! Ей това е порция точно като за мен 😋
Ох, страхотно изглеждат!❤
BFF, и чинийката познах.😋
Някой ще ме светне ли какво означава "патрондаш", че гледах миналата седмица в магазина и мигах...?😊😄
Аз ще ям виртуално от снимките ви и ще си представям, че съм си хапнала...😁
Шарпи, 👌. Ще видим ли и новия бански?😃 Къде е този фон...ъъъ, корабът де?🙃

# 121
  • София
Патрондаш - колан за патрони, носи се на кръста или през рамо.

# 122
Благодаря, а аз се чудех защо така се казват...😅

# 123
Охааа, какви вкусни ребърца! Ей това е порция точно като за мен 😋
Шарпи, 👌. Ще видим ли и новия бански?😃 Къде е този фон...ъъъ, корабът де?🙃
Tomorrow ☀️
Този път сме в Поморие, защото имам намерение да ходя да се плескам с кал, най-вече заради врата.
На всички фастващи, успех! Аз тъкмо се разбрах с кантара и дойдохме на море. Дано като се върна пак да сме на едно мнение.

# 124
Едно от най- хубавите ми морета е било в Поморие. Харесвам и лятното им кино под звездите. Шарпи, не е късно да се пробваш за фитнес модел! Слънчева почивка и от мен! 😊

# 125
  • София
Долче, ненарязаните ребърца напомнят на патрондаш, затова така ги наричат. Иначе ребърца продават и нарязани поедично и така се различават.
Ребърца патрондаш
Пекох ги на слаба фурна около 2 часа с фолио, накрая го махнах и засилих градусите. През това време една дрямка изкарах, докато храната се готвеше сама Joy
Днес имам и 17 хил. крачки в парка. Flowers Deciduous Tree

# 126
Едно от най- хубавите ми морета е било в Поморие. Харесвам и лятното им кино под звездите. Шарпи, не е късно да се пробваш за фитнес модел! Слънчева почивка и от мен! 😊
Оо, Нани, благодаря, но съм дРъта вече за фитнес модел. В Поморие и аз имам прекрасни спомени. Харесвам го много.
Шарпи, много си готина ❤️ приятно прекарване ❤️
Аз вечерях салата с марули, репички и краставица и печено пиле.
Благодаря, Ураганче. Чаках някой засукан турски специалитет да споделиш, ама нъцки. То май най- големите им специалитети са забранени за нас 😕

# 127
Тези ребърца изглеждат супер. Приядоха ми се, а за днес не трябва да ям повече.
Успех с фастовете! Дано минат леко и с хубав ефект за организмите ви!
Промяната при мен - махнах млякото и намалих кашкавала. Не закусвам. Имам 2 яденета дневно - в 13  и 19.
Първите дни беше много трудно, но сега съм добре.
Започнах да пия минерална вода по 1.5-2л дневно. Преди това пиех предимно чай от смокинови листа.
Намалих силата на боцкане на апаратчето за измерване на кръвна захар /благодаря, Dolche/ от 5 на 2.  Бях го сложила на 5, тъй като не винаги имаше достатъчно кръв за теста и си болеше.
Днес сутринта апаратчето показа 6.3 кръвна захар. В понеделник беше 7.4. Има промяна. Също така съм отслабнала 2 кг от последното мерене преди седмица. Продължавам.
Странното е, че кръвната ми захар се вдигна от 6.3 на 7.7 след зелена салата с краставици, чери домати, зехтин и лимон. Дали чери доматите не я вдигнаха... вече не знам.

# 128
Шарпи, то от към сладкиши нямаше нищо особено. Само чийзкейк и трилече харесвам. И сладолед. По сиропирани десерти отдавна не си падам.
Другата храна си беше стандартна турска кухня.

# 129
Stryper, аз съм на 2 или 3, че съм с нежни пръстчета и болкочувствителна.😄 Още си спомням първия път, като ме боцнаха с най-дългата игла, почти до костта усетих болка...😵‍💫 Да, възможно е някоя храна (дори комбинация от храни) да ти вдига КЗ с повече, затова няма друг начин освен с проверка.
Шарпи, 😆! (тук ми липсва търкалящото се човече🙃)
Отивам да чета доктор Боз и да се разсейвам, че ми хрумна да пия още една доза mct и нещо ми пристъргва (подозирам, че КЗ е паднала на необичайни за мен нива заради това, ама няма да се давам).😆

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 23:43 от dolce miele

# 130
Добрютрю, пиленца!
Долче, да кажеш развитието с КЗ и маслото, че мен донякъде това ме спира- да не взема пак да получавам хипогликемии.
Ураганче, аз много обичах тяхното кюнефе, ама сега е мираж.
Гледам сега прогнозата за времето и дават в Пловдив днес да е мор. Добре, че не съм там в момента.
Stryper, странно ми е това вдигане на КЗ. А дали не е от лимона? Защо не използваш оцет, точно той да компенсира вдигането на захарта?

# 131
Отивам да чета доктор Боз и да се разсейвам, че ми хрумна да пия още една доза mct и нещо ми пристъргва (подозирам, че КЗ е паднала на необичайни за мен нива заради това, ама няма да се давам).😆
Долче, не е задължително захарта да е ниска, когато си гладна. И аз мислех, че може да има такава връзка, но се оказа невярно при моите измервания.

# 132
БФФ, какви ребра-мечта! Направо се влюбих Heart Eyes

Долче, съвсем нормално е да се огладнее, не се шашкай Grinning

Аз съм ликвидирала всякакви млечни от менюто си. Заради ИР и ЩЖ. Хич не ми липсват.

# 133
Аз взимам кардинално решение.
На тоя мц много силен беше и не подбирах. Килата не са мръднали, ама в корема съм се издула като прасе.
Вече ще мина на мц само на домашни сладки. Никакви купешки боклуци повече, че и ганаш с 85% и сметана ще си правя.
И след кокоските на Долче ми се върти сега рецепта за бонбони. Я кажете мислите ли, че ще стане.
И се сетих, че лидл имат сладкарска извара. Ама е половин кило братче. Освен да направя един тон бонбони и два вида да са. Или три. Ще има да въртя топчета като фокусник.
Мисля си да туря кокосови стърготини, от тази извара, ванилия, кокосово масло, какаво масло. Много имам от тия масла и трябва да се ползват. Онзи ден минавам в центъра и купих за 7 лв огромен буркан кокосово и то екстра върджин. Тоест със силна миризма, най-убав уж и полезен.
И да направя примерно чисти кокоски, една част с рожков, една част с какао. Щото имам и един тон рожков.
Размечтах се.
Подсладител  - кокосова захар, трябва да видя останала ли е от нея или малко мед.
Ще си преборя кухненския мързел и ще правя по-полезни неща, щото в купешките направо ми действат зле.
Вече така ще бъде.
Торта веган ще купя за следващия път щото са пуснали прасковената в роукейк, а не съм я дегустирала. Там има и още 2-3 дето не съм.
Преди година и нещо така три месеца бях, или торта или правех от онези неща в първия пост и грам не пълнеех и ми тръгна отслабването, ама пусти мързел и лакомия.
Ама това е, стига лиготии.

# 134
1кг е сладкарската извара.

Общи условия

Активация на акаунт