Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Зухта ми се губи тези дни...🙂

# 241
Чакам и аз Blush

Сладко пише рядко и тя, па не вземе да метне едно фото, и тя с тези 50 кила на висок ръст сигурно е много нежна и хубавелка, ако ще и без лицето.

Диабетес праща армагани, ама и тя не се включва.
Ако някой ми даде и ФБ на темата на Азара , че търсих като шиле веднъж и нито една не ми заприлича на нашето момиче , пък и ми е интересно там какво си пишат, ако изобщо е активна темата.
Мен ФБ много ме изтощава, тук си ми е добре.

Поздрави на всички.

# 242
Чакам и аз Blush

Сладко пише рядко и тя, па не вземе да метне едно фото, и тя с тези 50 кила на висок ръст сигурно е много нежна и хубавелка, ако ще и без лицето.

Диабетес праща армагани, ама и тя не се включва.
Ако някой ми даде и ФБ на темата на Азара , че търсих като шиле веднъж и нито една не ми заприлича на нашето момиче , пък и ми е интересно там какво си пишат, ако изобщо е активна темата.
Мен ФБ много ме изтощава, тук си ми е добре.

Поздрави на всички.
във фейса, Aзара пише в общата тема за ИР, но пише с истинското си име.
Там нищо интересно, купища постове от анонимни автори, с едни и същи типични изследвания.
Тук сте топ полезни и знаещи. А, първа страница е направо, като учебник за начинаещи лекари ендокринолози. Аз спрях хапчето на 30.06 и сега се готвя към 20.07. да пускам изследвания. Нямам търпение.( За статистиката - от една година с ИР и от 1г. на този по стриктен режим, имам опит с добавки и храненe от ЩЖ, не ми пречи да приготвям храна за себе си, както за мъж и син ). Сардините на Долче са топ, взимам ги от руските магазини (за тези, които са в Германия), по хубави са от тези в Лидл.

# 243
  • София
Малко тренинг на плажа
Скрит текст:

Една лелка си изкриви врата да ме зяпа, докато половинът ме снимаше. Гледаше злобно и лошо. Тръгваме от плажа, да видим кво меню ще измисля тази вечер...
Аз съм с къси и тънки пръсти, но от около 3 месеца си режа ноктите до дъно, за да си масажирам добре скалпа като слагам помадите за косопад. Само дето ефект не виждам 😟

Ти си луда, ма. Laughing

# 244
"Сардините на Долче"- как само звучи.😁😃 Много ги обичам! И преди да разбера за сардинените предизвикателства на доктор Боз, а сега сякаш още повече.❤
Споделяйте тук резултати чат-пат😃 за мотивация! И на мен във фб ми е тегаво, много публикации тип copy-paste, обикновено лекарите на кофти изследвания казват "всичко е ок", та хората търсят съвети онлайн...Позната история.😒
Аз съм твърде много дни без желязо и магнезий- трябва вече да поправя тази грешка. Ама така се бях устремила вчера за лентичките, че изобщо не се сетих в аптеката за друго...😅
Така. Днешните експерименти с КЗ. На гладно  6.3 (всъщност, може и да е било "на гладно", но след хормона за ЩЖ, който е като сироп- не си спомням🤔), след първото mct 5,8, след второто mct 5,2. Глад няма никакъв, обаче се отводнявам доста. Дотук съм на около 3 литра.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 18:25 от dolce miele

# 245
Сутринта хванах сантиметъра и понеже ханшът ми е най- проблемен, него измерих само- 96см. Стартирах 99см. Още 2 см остават. Премерих се и на кантара след тренировка и малко слънчева баня под прозорците. Показа 53,4кг. Неочаквано…  За последния месец -4кг., благодарение основно на фастовете.

# 246
Браво, Нани! Аз на този етап само си мечтая за двуцифрен ханш.🙈
Аз пък правя разни сметки...Наближава именият ми ден, опитвам се да скалъпя режимна шоколадова торта с вишни, но и да напасна макросите...🤔 Засега са такива:
Скрит текст:

Сякаш ми се иска още малко да пипна белтъчините. Това е, ако използвам шоколад 54% и без да слагам допълнително захар/подсладител.  

# 247
Аз съм още с ония шарени нокти. Сега в петък вече ще ги махам😂

# 248
Е, остави си поне ноктите де...😜

# 249
Много върви шоколад с вишни. 🤗 Малко маскарпоне, сметана, рикота, сиропиране с кафе, просто за аромат… Размечтах се 😁Долче, възхищавам се на дисциплината и последователността ти. Как изпипваш всичко до най-малката подробност. ☺

# 250
Специално за tays
Скрит текст:

Това е от миналото лято, но съм същата торба с кокали 😀
Иначе ви чета редовно, нищо че не пиша.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 18:30 от sladko

# 251
Ех, сред какви мадами съм попаднала 🥳⚘️🥂
Бравос, много ме радвате.
Отивам да пия розе. И днес, и утре съм на свински вечери 🐷.
Току виж съм докарала бедро кат на Сладко, мускул кат на Шарпи и нокът кат на Долче.
🤣

# 252
Току виж съм докарала бедро кат на Сладко, мускул кат на Шарпи и нокът кат на Долче.
🤣
😅
Наздраве, Тайс!🤗

# 253
Оле, колко сте слабички, всички . Аз съм като кит сред вас 😃
Възхищавам ви се момичета ❤
Браво.

Шарпи завидна форма.  Браво. Как искам и аз такъв мускул. Ама има да си мечтая 😃

Долче незнаех за тези бележки от лекар. Края на октомври очакваме госпожица ❤

# 254
И аз съм кит.🙈
Дара, май след шести/седми месец искат бележка от лекар авиокомпаниите. Поне аз, когато бях бременна, искаха. Друг е въпросът дали наистина проверяват...Аз тогава избрах да пътувам с автобус.🙂

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 21:55 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт