Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
tays, днес няма да успея, но ще се постарая утре да пиша.
*stella, приемам Еутирокс, знам за хипофункцията.
Не е спешно, не е задължително, молба е . Когато можеш Blush

Голям стимул са такива резултати, защото живеем в свят на неверници и закостенелости, много е важно хората наистина да се постараят да оправят нещата сами, със собствени сили и самодисциплина.

# 226
Долче, страхотен маникюр, майстор си, не само кулинарен! 🤗  Харесвам къси нокти и моите ги нося така.
Аз също забелязвам, че при тези дълги часове фаст и особено при OMAD имам повишена КЗ сутрин(5,4-5,8), а след хранене спада много бавно- 2 часа поне, за да се върне в нормални стойности.

# 227
Долчето е известна с хубавите си нокти и винаги, винаги с маникюр.
Аз съм с кебапи , но се вдъхнових напоследък и започнах да се мацам, вчера, в прилив на умопомрачение, и аз си лепнах една мента.
Ей сега ще снимам през телефона и ще кача, че пак съм в офиса и чакам хора и ми е скучно.
Скрит текст:
Само обещайте да не ми се смеете много

Маммма миа, не личи толкова , като не е отбллизо Joy

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 19:44 от tays

# 228
Нани, лакирането ми е нещо като хоби, а и не обичам друг да ми "пипа" ръцете.😁
При мен при ОМАД или след режимно хранене КЗ не се повишава с много и се връща бързо до нивата преди хранене. Виж, при фастове или измерена след движение се случва да варира. Не ме притеснява, защото знам защо се случва. А и все пак не се вдига над референтните граници за стойности на гладно. При ОМАД или хранене в тесен прозорец, НО в по-ранен час, резултатите ми са най-добри. Примерно, храненето да е приключило до 15 ч или евентуално поне до 16-17 ч.
Тайс, как ще се смеем.🤗 Спокойно, на снимки винаги се забелязват неща, които на живо ги няма.😃
Моите длани са широки, пръстите ми са криви и къси, но няма шанс да ми поникнат нови ръце, та си лакирам наличните.😅

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 18:48 от dolce miele

# 229
Тайс, разбирам те! Много често се лакирам вечер, но заспивам без време и сутрин съм сюрпризирана с различни ефекти, макар и нетърсени. 😁
Миналата седмица обявих най-тържествено у дома да ме оставят на спокойствие за 2 часа, та успях и аз да сложа някакъв лак. Даже ММ ме пита дали с краката съм се лакирала.🙄 Не ми върви с пъстри цветове, затова сложих нещо почти безцветно. В БГ намерих страхотна маникюристка- 1 час макс крака и ръце, чиста, бърза, коректна.
Сега измерих КЗ- 5.7,  два часа след ядене- яйца с масло, домати, чиа, трици, половин праскова, 10 ина боровинки, 200гр кисело мляко, 1 лъжица протеин. Малко ми е храната напоследък, но не се насилвам да ям в тези жеги.
Скрит текст:

# 230
Малко тренинг на плажа

Една лелка си изкриви врата да ме зяпа, докато половинът ме снимаше. Гледаше злобно и лошо. Тръгваме от плажа, да видим кво меню ще измисля тази вечер...
Аз съм с къси и тънки пръсти, но от около 3 месеца си режа ноктите до дъно, за да си масажирам добре скалпа като слагам помадите за косопад. Само дето ефект не виждам 😟

# 231
Ехааа, само мускул си, Шарп! Перфектна форма! 🤗😍
Майка ми беше в Турция и ми купи шампоан срещу косопад, препоръчан от нейна приятелка. Много бях скептична, но от две седмици се мия с него и като застана пред огледалото с пресата за коса- преди падаше шепа косми, сега 3-4 косъма макс. 😳
Скрит текст:
Скрит текст:
Взех си магнезий и B комплекс за невралгията, която имам напоследък и наблюдавам подобрение.

# 232
Шарпи, има тема за стилът ни според възрастта, ти си и за там. Heart
Не че те пращам по други теми, екстра си си при нас тука, да видят какви сте хубавици и как хубаво и охолно се храните.
Ако не беше казала за косата, хич и нямаше да забележа, много са ви хубави косите , и на теб, и на Нани, и ДХЗ , и тя е с една дъъълга хубава коса.
Мойта е къса, на черта , алаброс и лак Joy
Не мога да търпя аз да ми се мотоляви нещо по главата, от 30 годишна  насам съм си с къса.

# 233
Я да ви питам аз, че ме е напекло и ми идват идеи тука Grinning
Някоя от вас вземала ли е магнезиев цитрат на прах? Интересува ме лесно ли се разтваря и гаден ли е на вкус. То ясно че вкус приятел няма ама все пак да не се окаже някаква голяма горчилка.
Мисля че назад из темите имаше писано, ама коя беше потребителката и дали пише още... А пък много станаха и търсенето не спори.

# 234
Някоя от вас вземала ли е магнезиев цитрат на прах? Интересува ме лесно ли се разтваря и гаден ли е на вкус. То ясно че вкус приятел няма ама все пак да не се окаже някаква голяма горчилка.
Мисля че назад из темите имаше писано, ама коя беше потребителката и дали пише още... А пък много станаха и търсенето не спори.

Нати, аз.
На Хая Лабс. Разтваря се лесно, има си мерителна лъжичка и е киселко, не е неприятно.
Прилича на витамин Ц на прах.
Само дето е по - бяло и малко по-фин прахът, като аз сравнявам с вит.Ц от ДМ.

# 235
Шарпи, разбирам защо те е гледала лошо- чиста завист.😃🙃 А може и да се е чудела с какъв акъл правиш "такива неща" на плажа...вместо само да лежиш и да се печеш.😅 Много интересна кърпа имаш.😄
Моите пръсти са къси, криви и не тънки.🙈 По принцип предпочитам една идея по-дълги нокти, но вчера скъсявах всичките, че ми се сцепи нокътят на показалеца...Миналото лято бях с много дълги нокти😅 и оттогава се наситих и ги държа предимно къси до средна дължина. Наистина е доста по-удобно, когато се използват мазила за коса или тяло, за масажи също.🙂
Натка, Тайс е твоят човек с магнезиев цитрат.
Ха, писали сме заедно, Тайс!🤗

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 19:24 от dolce miele

# 236

Нати, аз.
На Хая Лабс. Разтваря се лесно, има си мерителна лъжичка и е киселко, не е неприятно.
Прилича на витамин Ц на прах.
Само дето е по - бяло и малко по-фин прахът, като аз сравнявам с вит.Ц от ДМ.
Супер, много благодаря! Знам си аз тук да питам Grinning
Въпросния витамин Ц съм го вземала, ако е колкото него кисел цитратът, няма и да свия джуки даже Joy
Още не съм решила какъв да си взема, значи може и на прах да е тогава.

# 237
Аз съм пила този магнезиев цитрат
https://trimart.bg/produkt/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7% … -500%D0%B3%D1%80/

Няма вкус, или едва доловим на лимон, лесно се разтваря, не горчи. Има мерителна лъжичка в пакета.

# 238
На мен ми е трудоемко, да вадя чаша, да разтварям. На хаповете им свикнах. То тъкмо ме подсети, че ми свършва , имам за два дни само. Гледах промоция някъде, мисля, че на НОУ този месец беше. Пих на Солгар миналия месец, но на Хая Лабс и без промоция е най-евтин. Пък точно с него / на прах и хапове/, си докарах предните добри резултати.

Елора,  пиеш ли мст-то?
Не ти ли действа, бре.
Нали съм редовна във вц - то, тука, аман, като дойда в офиса , и имам и следобедно посещение.
На кз въобще не ми се отразява, но няма да го спирам, да го изкъркам този месец и после ще му мисля дали да вземам още.
Аз най-вече заради кз го пия и уж метаболлизма, ала-бала. А си вися на килата, въпреки , че правя поне по 10 000 крачки на ден.

# 239
Супер звучи това половин кило, че и цената май си е много добра за това количество ако сравнявам с капсули. Ще трябва да посмятам като се охладя още малко.
Иначе аз и капсули да изпия с вода - нали пак ми трябва чаша, това е най-малкият проблем.

Общи условия

Активация на акаунт