Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Не вярвам да си била дунда Grinning
Колко кг повече си била преди?

# 271
Привет, група! 🌷
Отдавна не съм писала тук. Все се каня да видя как сте. От известно време хвърлям по едно око на темата и ви следя, доколкото мога.

Баш в началото на 9 месец съм и напоследък имам помощ от свекървата - тя води сина по площадките, за да си почивам и да се пазя.

Надявам се сте добре, здрави и щастливи 🍀

# 272
Охооо, “тройка по никое време” важи за вас… 😁 Вихрилили сте се тук снощи с планкове и катерачи. 😋 Откакто съм на фаст, вечер заспивам щом помириша възглавница.
Елора, мразя планинския катерач, но пък е ефективен. 🤯
Невралгията засяга периферната нервна система и се усеща като пробождания, ток, опъване. При мен настъпва при силен стрес, уплах. Много съм чувствителна- от баба и мама го имам, те са така. Най-силната и продължителна невралгия, която съм имала някога, е, когато почина дядо, когото много обичах. Преди две седмици дъщеря ми боледува доста сериозно и явно съм се уплашила. Започна да преминава- по-спокойна съм, но приемам и Б комплекс.
Гледам, че има някакви бг сайтове за този шампоан, но не знам колко са надеждни. Тук струва 8 евро, сега видях. Майка ми твърди, че в Турция е много по-евтино. Има и някаква червена разфасовка за интензивен косопад.
Jupiter sea, не остана! Всичко да мине по план и леко! 🌷

# 273
Ефективен, ама как ме боли кръста от него, мани.
Яд ме е, защото като го правя нормално и после едвам ходя.
Пък бавното правене няма смисъл при мен.
Повече мразя планка. Катерача не чак толкова, защото са ми прави ръцете и няма опасност да компресирам нерва на лакътя.
Чат пат имам някакви пробождания отзад на кръста, ама не знам дали е същото.
Всъщност единственото подобно което имам е синдром на взривяващата глава Joy
Като го споделих на една колежка и тя умря от смях.
Два пъти в годината преди да заспя се получава. Скоро не ми се е взривявала главата tooth Да чукна на дърво.
https://www.puls.bg/sn-c-33/sindrom-na-eksplodirashchata-glava-shcho-e-to-n-27420

Ама понякога преди да заспя нещо такова става на тялото. Като ток ме пробожда цялото тяло и се опъвам за секунда. Много досадно.

Днес пийнах с кафето мст. То на гладно трябва, уж е по-добре, ама  забравям.

# 274
Добро утро!
А, ето коя ни беше другата мама - Юпитер. ♥️
Юпитер, не останало, чакаме да проплаче бебока 🤗. Пази се!
Нани, и аз напоследък се хващам с подобни невралгии, точно поради тах и аз поднових приемът на Б комплекс. И точно, както си го описала имам такива чувства - опъване, гъделичкане, боцкане. Понякога имам чувството, че някоя вена ще ми се спука като си стегна ръката и получа такова боцкане.
Елора, бях си дунда, ще изровя някоя стара снимка в цял ръст да ти покажа - 60 кила бях. На моя ръст бях като трупче визуално, отделно не се чувствах ок от чувството на тромавост и всякаква липса на гъвкавост. Задъхвах се лесно също.

# 275
Много сте готини всички ❤️❤️
Леко раждане на бременните дами❤️
Аз съм пълен леш на планк. Едвам издържам по 1 минута. В ръцете никаква сила нямам😕

# 276
Срещу косопад или по-скоро за стимулиране на разтеж, на нова коса, единственото на което съм била свидетел с видим ефект, е миноксидил. Лошото е, че спре ли се и новата коса полека лека опадва. Трябва да се ползва непрекъснато.

# 277
  • София
Много сте напреднали с темата, едва ви настигнах Hug
На бъдещите мами - пожелавам леко раждане и здрави мами и бебчета.
Да дам и моя принос относно окосмяването - светла кожа, коса и очи, но имах доста окосмяване. Даже преди време първия си бял косъм открих на ръката. Бях шокираан JoyJoyJoy След МП - почти всичко опада.  За огромно съжаление остана по някой косъм на мустака и на триъгълника. Аз го отдавам и на епилацията - правих доста фотоепилация преди години, че иначе беше отчайващо положението - нормалната епилация ме посиняваше, а бръсненето - не беше ефективно с тая светла кожа, още на следващия ден порасналото се виждаше и беше гадно.
Относно упражненията - и на мен ръцете не са ми силни, отделно имам едни болки в раменните стави, които са много гадни и при най-малкото пресилване ръцете ме болят, все едно ще се откачат от раменете. Та най-си обичам упражненията за разтягане. Другите ги правя като се сетя. Сега от време на време се сещам и за вакуумките, че доста кожа имам по корема и не знам какво да я правя.

# 278
Ураганче, колкото можеш. Не се пресилвай. Ако можеш 40 секунди, прави 3 серии по 40.
И е хубаво да дишаш хубаво по време на планка. То това е асана от силовата йога.

Аз тук намерих това
https://velvet.bg/product/shampoan-bioksin-paket-3-h-300-ml-protiv-kosopad/
3 броя. Ама дали е истински. Да не ментят нещо, не знам.

# 279
Този турския шампоан съм го виждала тук ( в Пловдив имам предвид) по магазините с турска стока. Ще го купя да го пробвам, макар че не вярвам нещо да стане.
Миноксидил съм ползвала преди, когато имах огромен проблем с косопада, но освен по-засилено падане, друго нямаше. Те го дават първоначално да се засили падането и после да се нормализира, но аз го спрях на третия месец, щото беше страшно.
Абе на тая тема мога докторантура са напиша, ама не искам да спамя. Точно преди години, търсейки причината за зверския косопад, направих обременяване с глюкоза и тогава цъфна високия инсулин на първи час.

# 280
Шарпи, изгодно ми идва. Единия е 18 лв от Бг.
А тук под 10 лв се връзват, чета имало и доволни + Нати.
И се чудя за серума дали да не опитам. Довечера ще поръчвам.

# 281
Шарпи, изгодно ми идва. Единия е 18 лв от Бг.
А тук под 10 лв се връзват, чета имало и доволни + Нати.
И се чудя за серума дали да не опитам. Довечера ще поръчвам.
И аз ще купя, но като се прибера от място. Най- мразя да плащам куриерски услуги.
Какво стана с коктейла от инулин и хуск? И защо добави хуск вътре, да не би инулина да не върши вече работа?

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 12:03 от sharpy

# 282
Добавих за да видя като са заедно какво ще стане и ми допадна ефекта. Явно нещо се допълват и ми  е по-добре.

А и имам хуск, няма да го мятам я.
И днес джурнах, че и мст в едното кафе сложих.

# 283
https://lifestore.bg/blog/fakti-za-hranata-chia
Скрит текст:
Да се включа относно темата с перисталтиката. Никога не съм била редовна с 00, през ден или два, но откакто ям чиа, не знам дали се дължи на нея, имам, 2-3 пъти на ден, прочистващ ефект. 😳😳😳

# 284
Този турския шампоан съм го виждала тук ( в Пловдив имам предвид) по магазините с турска стока. Ще го купя да го пробвам, макар че не вярвам нещо да стане.
Миноксидил съм ползвала преди, когато имах огромен проблем с косопада, но освен по-засилено падане, друго нямаше. Те го дават първоначално да се засили падането и после да се нормализира, но аз го спрях на третия месец, щото беше страшно.
Абе на тая тема мога докторантура са напиша, ама не искам да спамя. Точно преди години, търсейки причината за зверския косопад, направих обременяване с глюкоза и тогава цъфна високия инсулин на първи час.
Да, така е и отнема много време да се види ефект, но съм виждала резултата с очите си. Обаче ако има засилен косопад, не се ли открие и отстрани причината, никакви козметични препарати няма да имат траен ефект. Писах, защото смятам, че такива шампоани, изобщо ако имат някакъв фекет, са за замазване на положението, не решаване на проблема, а тук като гледам, търсите/търсим решение на проблем.

Общи условия

Активация на акаунт