Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 559
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Лятото розето е страхотна напитка. Тайс, сложи си малини във формата за лед за по-джиджано. После по едно кубче в розето и на хубавата тераса, но добре напръскана срещу комари. С кеф да си го пиеш. Simple Smile

# 181
О, имам и шезлонг аз, който, като го натисна откъм главата, и краката ми се вирват, ужасно удобно нещо, от Юск го вземах преди години. И мушката имам бол . Мм много ги мрази, вика им грозни израстъци, но аз си ги тача .Тераската ми е златна . Ще си купонясвам скоро, че кога, ако не сега 🥳🥂

# 182
Шарпи, супер изглеждаш (личи си, че и така се чувстваш, направо сияеш)!😃
Елора, аз си свалих и Pure, white and deadly- How sugar is killing us and what we can do to stop it от John Yudkin. Да има там някакво четиво...😅 Не знам кога ще стигна точно до нея де. Засега съм прочела към 90 страници от доктор Боз.😊
Тайс, и аз писах какви "брошки"🤣🤣🤣 имам от гадините отзад на едното бедро- през панталона и за секунди.🤪 Виреят много добре гадините...
Нани, аз съм със спрейче Брос, синя капачка- срещу комари и кърлежи. От Кауфланд го купувах, доволна съм. Номерът е да се напръскам преди срещата с гадините...😆
Аз ходих за едни лентички, хем и на бърза разходка.😇

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 23:09 от dolce miele

# 183
Мерси, Долче! Записвам в бележките и Брос-а! Simple Smile

# 184
nani, включвам се набързо по темата с комарите. Вс деца в махалата , преди да излязат да играят към 17ч, биват щателно напръскани

Скрит текст:
до река сме и комарите са бол - аутан джуниър ползвам аз , сега поръчах да ми донесат бочко да пробвам - част от децата са с бочко и върши работа.. за по-сигурно на малкото лвпвам и лепенка на гърба ( има едни сладки емоджита с лимонова трева ли ябха.. абе с естествени етерични са, но само лепенка не става

Вечер изкъпани от - до. В стаята 30 мин преди сън пускам машинка. Прозорец е постоянно отворен. Като заспат, изгасям машинката.

В коридора имаме машинка с ултразвук взвта на шега от Билла преди години. Върши работа, зашеметява мухи и комари и ги кара да кацат. Което ги прави удобна мишвна и ги трепя със замах (не ги убива, но им смущава полвта).

Не ми харесва факта, че ги мажа с тези чудеса, но натуралните не спират комарите, а нахапани цяла нощ се чешат до кръв..

ПП: Nani, дописвам се - тук прозорците са с мрежа, но на морето бяхме с малинка цяла нощ с отворена врата към балкона т . е машинката не трябва да се ползва в затв помвщение (в затворено съм пускала 30 мин преди сън ипосле я спирам - изтрепва нашичните, но е важно да се затваря вратата да не влязат следващите)

Големите рядко се пръскаме, малко по крака-ръце. Привечер просто пстиянно дими спирала около масата където се яде, готви..

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 10:47 от fotokod

# 185
Ох, ще трябва и аз да купя нещо за комари. Вчера трябваше да са цапотя.
И някакви малки мушички влизат. Имам чувстовто, че някъде има нещо старо зърнено.
Ще трябва да преглеждам шкафове.

Сутринта направих експеримент. Една чаена лъжица инулин и 1 чаена хуск във вода. Разтворих, джурнах, добавих още вода, пак джурнах.
Ще видим дали това съчетание ще има ефект.

# 186
  • София
Болна тема са и за мен комарите, многоо ме обичат. Стигала съм и аз до болница от тях, като ме ухапят няколко на близко разстояние и се надува зверски. Пръскам се с бочко напоследък. Пак има ухапвания от време на време, но определено не толкова много и не се надувам.
Аз днес продължавам на вода, не съм гладна и реших да го направя 48 часа фаст. За довечера ще приготвя  пържоли и салата и ще си хапна /ако съм гладна/,  Вчера си сложих малко сол във водата, нещо не ми допадна особено, предпочитам си я чиста, но пък като трябва да се набавят електролити - ще пия и днес една чаша.

# 187
  • Бургас
Пиенето на 1-2 чисти кафета на ден не пречи на фаста нали, че аз така го практикувам, тази сутрин установих, че не ме гони глад и продължавам още един ден

# 188
Браво на теб за фаста.
Моята баба /Бог да я прости/ не я обичаха комарите и мухите. През живота и комар и муха не я приближаваше.
Също така естествено нямаше никъде косми. Имаше идеално гладки крака и ръце.
Не е ползвала ни бръснене, ни кола маска, нищичко. Иначе си беше пълничка жена цял живот.
Бая неща съм и взела, но защо тия работи не и взех Blush

Днес готвя огретен от тиквички отново, извара, яйца, сирене, чесън, копър, чер пипер.
Мазнината е малко зехтин и малко масло. То сиренце си има.
Ама се озовах с много извара и да не отиде нахалос. Пак ще се яде това.
Зимата като тръгнат карфиола и броколите ще правя и с тях да видим как ще стане.

# 189
Пиенето на 1-2 чисти кафета на ден не пречи на фаста нали, че аз така го практикувам, тази сутрин установих, че не ме гони глад и продължавам още един ден
На повечето хора чисто кафе не им пречи, при някои все пак вдига КЗ малко но обратното е по-често.

# 190
Също така естествено нямаше никъде косми. Имаше идеално гладки крака и ръце.
Не е ползвала ни бръснене, ни кола маска, нищичко.
Майка ми е така. Нито един косъм никъде! Завиждам и НЕблагородно за това. Нейният брат също няма окосмяване, а е мъж. Има два девствени косъма на мустака и тва е. Сестра ми се е метнала на майка в това отношение, аз съм изтеглила късата клечка и съм рунтава като баща ми 😆 Съдба ...
Снощи не стигнахме до бар, щото бяхме на лунапарк. Леле, върнах се в 7-ми клас, качвах се на блъскащи колички. Ама ги размазАх!!! После разни въртележки, виенско колело, ала-бала, много весело беше.
Днес да обяд пак си изпържих яйца, че снощи много плюсках. Засега не съм съгрешила с нищо нережимно. Евентуално може последния ден да забия шоколадова торта, но ако не го направя по-добре. Ще видим.
Скрит текст:

# 191
Косми, ама косите ви сигурно са гъсти . То не може всичката работа да ни е идеал, амаха.
Това в кръга на шегата, и аз съм в отбора на близките до прародителите ни , като бонус пък имам тънка кожа, та винаги остават следи от опитите ми за идеален безмъхнат вид.  Преди години така се успокоявах - че поне косата ми е гъста и твърда. Joy

Оф, аз днес започнах да огладнявам още от 10 часа, пък снощи не издържах на глад, но не съм и яла глупости.
Забелязала съм, че около фазите , когато вие правите фаст, най-много ми се яде.
Шарпи , добре си живееш ти Purple Heart

Нани, кога си идвате?
На мен ми предстои среща с майстор за едни тотални ремонти, и ме боли сърцето, душата и джобът още преди срещата. Уж сме планирали море за септември, както обичайно, дано не се провали всичко.

# 192
Уви, Тайс, не е така с косата ми. Имам слаба и мека права коса. Де да беше поне като на майка ми - права, но гъста и твърда. А още по- голяма мечта да е като на баща ми - гъста и къдрава. Ама цъ, перушина!
Скрит текст:
И чантата си купих 😋Скрих я бързо, бързо.
Долче, правилно си запомнила, но не заради банския, а тогова бях с тениска с надпис спасител.
Днес тук е много топло, пясъка пари, в Пловдив го дават 40 градуса, което ще рече, че на слънце ще е 50 🫠
Заредила съм се с магнезий, сол, витамин Ц и цинк. Джуркам, докато съм на плажа и капелата не свалям.

# 193
  • Пловдив
Някой с повече информация за Monk Fruit  като подлсадител?
Натъквам се на много противоречиви мение, на едно място прочетох че стимулира секрецията на инсулин.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 12:40 от k sh

# 194
Шарпи, честита да ти е новата придобивка!👜☺ Весело е при вас! 🥳
И аз съм си маймунка космата, но поне тук успях да намеря добра козметичка, българка. Кола маската й е много хубава. Ходя на лазер за мустака за по-дълготраен ефект. Заслужава си, но как ме боли. 🤯 Вече 12 процедури имам и май пак трябва да отида. Прагът ми на чувствителност е много нисък и още събирам смелост да запиша час преди БГ.
Тайс, още три седмици останаха и се прибираме. ☺ Нямаме търпение, защото живеем до парка Заимов и децата обожават да се разхождаме там. Имаме и тераса. 😁 След това ще ходим на море. Всяко лято сме в Созопол. Но ходим на плаж само на Аркутино-чиста вода, хубав пясък, платена- неплатена зона, две заведения и т.н. Обичам да ми е спокойно и да няма наплив на хора. За съжаление, ММ е екстроверт… 😃
Скрит текст:
Аз пък си открих едни забравени чисто нови очила докато разчиствах шкафове. Много съм доволна! 😎

Общи условия

Активация на акаунт