Отговори
# 180
Виждам, че темата има силно терапевтичен ефект върху авторката и възприятието й към мъжа й.
От "избрах си за съпруг истински пън", който не желае да споделя свободното си време с нея, нехае за лични празници и я неглижира, когато е болна, само за два дни се оказа, че по природа изобщо не е темерутест, напротив - човечен, грижовен и състрадателен.

# 181
Ааа, Каталея, ами това е съвсем друго сега и според мен изисква незабавни мерки от твоя страна. Значи взимам си думите назад и сега ще ти кажа аз какво правя, когато на мен ми правят напук. Шапката, чантата и ходом марш към вратата. Ще е грижовен към приятели и роднини, а на мен ще ми прави напук! Да ме тормози и да ми пие енергията, да се чудя къде сбърках и как му накривих капата днес. Абсурд!

Нищо няма да спасявам, ами един шут отзад ще получи тоя.

# 182
бориш се с интуицията си и червените лампи..успех

# 183
... само за два дни се оказа, че по природа изобщо не е темерутест, напротив - човечен, грижовен и състрадателен.
Обаче само към другите. Значи, ако друг човек е в нужда, ще е човечен, грижовен и състрадателен. Ако е тя - не го интересува.
Романтиката е най-малкият им проблем.

# 184
Виждам, че темата има силно терапевтичен ефект върху авторката и възприятието й към мъжа й.
От "избрах си за съпруг истински пън", който не желае да споделя свободното си време с нея, нехае за лични празници и я неглижира, когато е болна, само за два дни се оказа, че по природа изобщо не е темерутест, напротив - човечен, грижовен и състрадателен.
И аз забелязах как противоречиво звучи.
И си дадох сметка за много неща, за което благодаря и на вас.
Определението "пън" го дадох по-скоро за по-деликатните, романтични отношения,жестове, подаръци, изненади и т. н.

# 185
  • Далечният изток
Ми щом е супер човекът, викай ключаря.

# 186
Не е супер, и затова съм написала темата тук.
Въпросът е оттук нататък накъде и как?!
Разводът - лесна работа, но това ли е единственото решение?

# 187
  • Далечният изток
Е как да не е... Я се върни да се прочетеш.

# 188

Определението "пън" го дадох по-скоро за по-деликатните, романтични отношения,жестове, подаръци, изненади и т. н.

Абе, не е ли по- важното да е добър и стабилен, от разните там романтични финтифлюшки?

# 189
себе си гледай да убедиш колко добър избор е той, не нас..
определено не звучиш като щастливо влюбена прясна булка, каквато уж би трябвало да си..

# 190
Каталея, щом е започнал да се държи така за мен е очевидно, че е престанал да те обича и си започнала да го дразниш. Показва ти го достатъчно ясно с действията и отношението си. Не знам как можеш да накараш някой да си възвърне чувствата към теб. Загубена кауза е това, ще потрошиш нерви и време и крайният резултатът ще е един и същ. За мен мачът е свирен, но има хора, които обичат да се борят с ветровете.

# 191
Все се надявам да е просто криза, период, и, ако нещо му е тежало, да го излее и да се върне такъв, какъвто беше в самото начало на връзката ни.
Иначе не виждам, поради каква причина, ако не ме обича, ще настоява да съм в живота му? Каква изгода има от мен?! Нито финансова, нито детето съм му родила, нито съм му домакиня на дома (както казах, той няма изисквания към мен да готвя, чистя и т. н.). Тоест, не виждам друго да го свързва с мен, освен чувства

# 192
По какъв начин ''настоява'' да е с теб?

# 193
  • Далечният изток
Ха ха, извинявай, може и да ме изтрият, ама ти верно си мноооо заблудена...

# 194
Заблудена ли?!
Не е ли нормално да имам надежди съпругът ми да ме обича? Аз наистина не виждам друга причина да е с мен...

Общи условия

Активация на акаунт