Отговори
# 45
Това не е романтика, това е отношение. Пак да попитам - колко пъти годишно излизате заедно? В парк, заведение, кафене, събития?
Всяка седмица излизаме, не го оставям така. Simple Smile Ръчкам, питам, напомням... И се случва

# 46
И така цял живот ли?

# 47
Авторката всъщност самостоятелна ли е или е домакиня и мъжът осигурява всичко ежедневно? И харесва ли и така или иска да се бори за нещо повече?

# 48
Авторката всъщност самостоятелна ли е или е домакиня и мъжът осигурява всичко ежедневно? И харесва ли и така или иска да се бори за нещо повече?

Работя, откакто се помня. Изкарвам добри доходи, пазарувам за хладилника през ден, поемам си често половината от почивните Simple Smile

# 49
Малко като съквартиранти го карате. Поне по тънката част бива ли го?

# 50
Авторката що така тенденциозно отбягва някои въпроси?

# 51
Авторката що така тенденциозно отбягва някои въпроси?
Кои?

# 52
Защо не казваш имате ли деца?

# 53
Какви са бъдещите ви планове като двойка? Мислите ли и двамата за деца? И прочетох, че скоро сте се оженили - защо си предприела тази стъпка, ако мъжът винаги е бил такъв?

# 54
Отговарям веднага - нямаме деца, но планираме, искаме и двамата.
Да, скоро се оженихме, защото, пак казвам, любовта я има, под някаква форма, а аз бях с убеждението, че няма перфектни хора, че тези недостатъци се търпят, че не е голяма работа, че, ще става по-хубаво...
Може би бях и в еуфория от това, че след няколко провалени връзки, най-после ще имам семейство, стабилност, дом...

# 55
Говорила ли си открито с мъжа си какво в поведението му не ти харесва?

# 56
Говорила съм, спорила съм, карала съм се, плакала съм...
Неговата реакция винаги е, че той всичко перфектно прави, никога не греши, нямаме реален проблем, че всичко е точно. Да съм излизала повече с приятелки, той ми дава пълна свобода.
Или, ако искам нещо романтично, да му го кажа в прав текст, и той ще съдейства.
Но, сам да се сети - ц, няма надежда

# 57
  • София
Всъщност е ок.

# 58
Такъв си е, няма да го промениш. Някои от нещата, които той прави или не прави, на мен лично не ми се виждат ок и не бих го изтърпяла на твое място. Общо взето или го приемаш такъв, или в един момент ще ти писне и ще се разделите.

# 59
  • nowhere
Catalea, стана ми тъжно, като те прочетох.

Не знам защо мислиш, че те уважава. Ако те уважаваше, щеше да се интересува от нуждите ти и да се опитва да откликне.

Казваш, че се затваря в стаята си - в отделни стаи ли спите?

Той те третира като даденост, а ти копнееш за нещо, което той няма как да ти даде, защото нито го разбира, нито иска да го разбере. Дано съм лош пророк, но ако имате деца играта ще загрубее и животът с такъв човек ще се превърне в ад.

Общи условия

Активация на акаунт