Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 106
  • 725
  •   2
Отговори
# 120
Да, има бариера за 10 лв на влизане и след това бариера за 20 лв.

# 121
Ами живот и здраве утре сме във Вита парк Simple Smile

# 122
  • София
Някой почивал ли е в хотелите на Албена с куче? За куче 2 кг. ми искат 100 лв. на ден?
Цената зависела от хотела.
За Ралица ми казаха, че ще е по 50лв. на ден.

# 123
Да, също така си проверявайте билета дали е изписан вашият регистрационен номер, защото на мен веднъж ми пусна без номер, и втората бариера при фламинго не го прие, та се връщах обратно чудейки се какво става.

# 124
  • sofia
Някой дали може да каже каква е цената на билета за водният аквапарк на плажа ? Не намирам инфо

# 125
15 лева в делничен ден, 20 лева в почивен ден, без ограничение на времетраенето но при напускане на съоръжението трябва да се заплати отново вход.

# 126
Четвърти ден сме в Калимера Ралица Супериор. Стаите, лоби бара и ресторанта са реновирани/ освежени. Приятно е. Хотелът в момента е пълен. В ресторанта в пик часовете отнема време да намериш маса понякога, но не е нещо фрапиращо. Храната е изключително вкусна. Анимационният екип е по-голям от друга година и е на възрастови групи до 7г., от 7 до  12г,  от 13 до 17г и за възрастни. В сградата на Делукса има нов клуб за най-малките. Имаше парти на релакс басейна, а останалите предстваления са в залата. Държат си ниво анимационният екип, както всяка година Simple Smile  Всички шезлонги на плажа на брега на морето са подновени с нови. Това са положителните неща, за които се сещам.

В ресторанта са мудни, не бързат да зареждат храна когато свърши. Така наречената късна вечеря са 8 сандвичи, малко плодове и сладки на рецепция, което е несериозно да го обявяват като каквато и да е "вечеря", защото даже снакс не е. Ние сме компания с 12 деца и даже нямаше за всички деца сандвич. Като питахме за още, казаха, че само тези са подготвени от кухнята. На анимационният басейн има твърде малко шезлонги и чадъри. Бройката им е намалена драстично от предните години. Пратиха ни да ходим на басейна на предишната "Лора" под Вита парк когато питахме. 75 били шезлонгите..., но колкото и да сложат все не стигали. Освен, че бара в лобито работи постоянно друго не разбрах какво е "ултра" от инклузива. Вероятно алкохола, но ние не сме от много пиещите.
Питайте ако нещо конкретно ви интересува.

# 127
Какъв е този воден аквапарк на плажа ? Може ли снимки ?
Някой дали може да каже каква е цената на билета за водният аквапарк на плажа ? Не намирам инфо

# 128
# 129
  • Златна Добруджа
Добро утро! Как е времето в момента? Става ли за плаж?

# 130
Облачно е. Това съоръжение е украинска инвестиция, това само за информация, не влагам никакъв смисъл.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 12:07 от Анонимен

# 131
  • София
И ние сме в Ралица Супериор делукс. Стаята не беше почистена добре при настаняване. Не бяха оправили за децата леглата и дали кърпи. Басейна пред основната сграда е пълен и румънците (а може и не само те) си запазват с кърпи. Днес отново бях в 8ч - всичко заето, а хора няма. Плажа е страхотен, места има колкото искаш, като свободни чадъри, а в ресторант Рай има какво да хапнат децата. Не дават да си вземеш чашката с бира на шезлонга, но това са им правилата Simple Smile
В ресторанта има малко разнообразие и бавно се зарежда, но пък е пълно с хора и е лудница да се чака.
Правя просто сравнение с Топола, където бяхме миналата година, нищо освен плажа не е в полза на Албена за мен.
Не сме много недоволни, но и не бих повторила.
Плажа обаче много ни плени 🥰
Не сме ходили и до аквапарка все още.
Това е засега Simple Smile

# 132
Само да спорделя нещо за ресторант Рай, последният ден един господин на контролата ми обясни, че ако имам картонена чаша, мога да изнеса Simple Smile иначе хора с термоси видях, които пълнеха сок/вода, защото мен и с чаша вода ме спряха един ден.

# 133
  • София
Ааа аз не поставям под въпрос политиката на ресторанта Simple Smile Но мен ме върнаха с пластмасовата чашка, която си бях започнала от обяда. Съобразяваме се с правилата, разбира се Simple Smile Ще пробвам с картонена, не че е зор де. Ние по една бира пием като цяло.

# 134
Ние утре сме във Фламинго. Днес звънях да предупредя, че искам ранно настаняване и управителката, която иначе е много мила и отзивчива, ми обясни, че хотела е пълен на 100% и не може да гарантира, че преди 12:00 часа някой ще освободи стаята, което доооста ме подразни.
Бях звъняла преди около две седмици и с много ведър тон ми каза, че няма никакъв проблем, да ѝ се обадя ден по-рано, за да не забрави и сега това...
Но хайде няма да се настройвам предварително. Аз съм наясно, че няма как да изгонят някого, заради това, че ние имаме приорити карта, но могат да помислят някакви варианти или изобщо да не предлагат такава услуга, от която е под въпрос дали можеш да се възползваш. 😑

Общи условия

Активация на акаунт