Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 247
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Правят ми впечатление терасите във Фламинго Г. Едни такива  със символични дървени полуограждения между отделните тераси и то не до горе, а донякъде. Не си ли ставаме много близки със съседите, ако по едно и също време сме на терасите? Столове и маса нали има?
Хотелът е скандинавска инвестиция. Скандинавците се избягват едни други, изключено е да си станат близки. Когато свърши пандемията се шегуваха, че тази ужасна дистанция от 2 метра свършва и могат да се върнат към обичайната от 5.Laughing . Няма как да няма столове, такъв е стандартът. Лично за мен, най-добрият в архитектурно отношение хотел в Албена. Като не броим Добруджа, но това е друга тема.

# 226
Добруджа е затворен и много тъжен и призрачен. Знам, че има проект за преустройството му, дано направят нещо подобно на промяната на Доростор Grinning

# 227
Правят ми впечатление терасите във Фламинго Г. Едни такива  със символични дървени полуограждения между отделните тераси и то не до горе, а донякъде. Не си ли ставаме много близки със съседите, ако по едно и също време сме на терасите? Столове и маса нали има?
Хотелът е скандинавска инвестиция. Скандинавците се избягват едни други, изключено е да си станат близки. Когато свърши пандемията се шегуваха, че тази ужасна дистанция от 2 метра свършва и могат да се върнат към обичайната от 5.Laughing . Няма как да няма столове, такъв е стандартът. Лично за мен, най-добрият в архитектурно отношение хотел в Албена. Като не броим Добруджа, но това е друга тема.

Добруджа е впечатляващ хотел с уникална архитектура! Всеки път, когато мина покрай него го оглеждам и се опитвам да си го представя едно време, когато е функционирал..

# 228
Добруджа е затворен и много тъжен и призрачен. Знам, че има проект за преустройството му, дано направят нещо подобно на промяната на Доростор Grinning
Мъчно ми е за този хотел. Какви торти Гараш  сме яли там. Ммм. И сме пили питиета по залез. Последно май бременна бях като се качвахме. Никога не съм отсядала за нощувка там. Дано го обновят и "живне " отново.

# 229
  • София
Със сигурост! Това е идеята за Добруджа, но 2 години ще отнеме реконструкцията му. Май ще е само ремонт, а не чисто нов хотел.

Парадй Маритим Блу - ол инклузив ли е или вие сте с вкл. закуска и вечеря?

# 230
Със сигурост! Това е идеята за Добруджа, но 2 години ще отнеме реконструкцията му. Май ще е само ремонт, а не чисто нов хотел.

Парадайс не е чисто нов хотел, въпреки че е доста надстроен и разширен върху бившия Доростор. Той не предлага ОИ, на закуска и вечеря сме. Амелия предлага ОИ.
Надявам се да ползват същите архитекти за Добруджа и да му вдигнат звездите, не само да го реновират.

Междудругото някои неща, които бяха заложили в условията тази година не са ги въвели. Ескалаторът не е платен, зелена зона не е 25, а си е 20лв.

Ronald, изневерихте ли на Гергана тази година?

# 231
  • София
Отново не:)

И аз така бях чувал и чел за Парадайс, че майск закуска и вечеря предлагат или само закуска, зависи за какво платиш. Междинки и сладолед, сокове, предполагам няма?

# 232
Парадайс явно остана без ол инклузив. Само първите гости имаха, помня, че потребителка беше споделила тук .
Ние ходихме в началото на септември 2017 (август същата година го отвориха). Бяхме със закуска и вечеря. Всичко друго си плащахме. Хубава почивка беше, но бях разочарована от камериерката, около басейна не беше чисто. В този хотел беше най-малко разнообразна храната.
Аз мисля, че напълно разрушиха Доростор и построиха Парадайс. Събориха и "Кардам" и направиха паркинг пред Парадайс.
Нея година ходихме за по ден на плаж и следяхме строежа. 😊 Казвахме на детето, че чакаме да ни построят хотела и да идем на почивка.

# 233
Точно така е, няма нищо останало от Доростор . Изринаха всичко и построиха Парадайс.

# 234
И ние бяхме в Парадайз Блу през август 2017г., спомням си, че предплатихме една година по- рано. През 2016 бяхме там ва РД на курорта и имаше специална оферта с 50% намаление и се възползвахме. Казвахме си, то хотел няма, но ние имаме резервация.
За мен храната беше много разнообразна и прекрасна
Това беше последното ни посещение в курорта.

# 235
Парадайс никога не са имали ОИ. Маритим Амелия са с ОИ.
Прави ми впечатление обаче как всички се ядосваме на новите цени и накрая пак се връщаме към резервация тук. Просто колкото и храната да не е на неяероятни висоти, сравнявайки с други възможности, Албена си остава приемливата опция.

Roland, няма междинки. Но с годините започнахме много повече да ценим по-качествения сладолед пред изобилието на ОИ.

# 236

Парадайс не е чисто нов хотел, въпреки че е доста надстроен и разширен върху бившия Доростор. Той не предлага ОИ, на закуска и вечеря сме. Амелия предлага ОИ.
Надявам се да ползват същите архитекти за Добруджа и да му вдигнат звездите, не само да го реновират.

Междудругото някои неща, които бяха заложили в условията тази година не са ги въвели. Ескалаторът не е платен, зелена зона не е 25, а си е 20лв.

А на автогарата паркинга безплатен ли е, защото и за него пишеше ,че ще става платен?

# 237

А на автогарата паркинга безплатен ли е, защото и за него пишеше ,че ще става платен?

Винаги е бил платен паркинга на автогарата. Преди 5лв. на ден, сега 6лв.

# 238
На автогарата паркингът е по 6 лв  на ден и ние като бяхме, беше доста пълен.

# 239
  • София
Gato , а сладолед някакъв има ли в Парадайс, който е към вечерята, напр. или си е платен във всички опции?

В интерес на истината, албенския ол инклузивски сладолед е един от малкото, които супер много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт