Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 273
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Водата днес, пред плажа на Боряна е чиста, огромна разлика за 2 дни. Почти няма водорасли. Леко ми е хладна ама ..
Ресторант Рай днес - стара, вкиснала се вече храна. Внимавайте !

# 196
Да, погледнах сайта, благодаря. Чудя се дали водата ще е топла  на 16-20 август
Ако става въпрос за морската, обикновено е топла по това време.
Наблюденията ми от преди години е, че по това време морето е по-бурно. На мен ми харесва почивка през първата половина на юли или съвсем в края на август, началото на септември.

# 197
  • София
И тук вече идва чуденката ми кой от всичките хотели в Албена да избера.
[/quote]

Най-вече зависи от бюджета Ви и предпочитанието Ви хотел на първа линия или малко по-нагоре в гората с включен Аквапарк, както и вида на изхранването. Ако дадете малко повече подробности ще Ви бъдем по-полезни.
[/quote]

Бюджетът е среден, не търся някакъв лукс, искам нормална почивка на спокойно място, с осигурена закуска, обяд и вечеря. Аз мога и с малко храна, но мъжа ми си огладнява и на обяд, та заради него явно ще ни е нужен ол инклузив. Иска ми се да не е далеч от плажа, защото като ме напече слънцето никак не ми се ходи пеша. Аквапарк не ми е нужен, даже и басейни не ми трябват, морето ми е достатъчно. Гледах и на картата, не мога добре да се ориентирам за хотелите.

# 198
Кара Миа, Калиакра Маре е прекрасен избор в такъв случай. Евентуално Гергана също е добра опция.

# 199
И аз препоръчвам Гергана или Калиакра (старата, така и не запомних новото име)

Сега погледнах - Калиакра бийч е старата Калиакра. Този хотел препоръчвам, както и Гергана.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 14:35 от Fortuna

# 200
  • София
Много ви благодаря, Flowers Hibiscusзапочвам да разглеждам.

# 201
  • София
Привет и от мен,
От 28/07 ще бъдем в Хотел Калиакра Маре. Ще се включа с  впечатления по-късно. Да си пожелаем спокоен и весел престой Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 16:19 от Коко-Ми

# 202
  • Русе
Много ви благодаря, Flowers Hibiscusзапочвам да разглеждам.

По-среден клас са Сенди бийч, Малибу и Лагуните.

# 203
Аз не мисля , че Сенди е по- нисък клас от Калиакра Маре

# 204
Да, погледнах сайта, благодаря. Чудя се дали водата ще е топла  на 16-20 август
Две поредни години съм в Албена в края на август-началото на септември. Водата е топла, проблемът е по-скоро времето. Имаше някои облачни или дъждовни дни.  Като при дините-въпрос на късмет Blush

# 205
Малко новости от Фламинго Гранд.
За съжаление от вчера вечерта всичко се промени. Има придошли ужасно много хора, които се хранят в ресторанта на хотела и става нещо ужасно. Нищо общо със спокойствието, което беше предните дни.
Има обособена зона за хранене на хора от МЦ Медика по НОИ, да се хранят отделно от гостите на хотела, което на теория е добра идея, но на практика се получава така, че в тяхната зона винаги има места, а за гостите на хотела - не. Днес две семейства на закуска нямаше къде да седнатби трябваше да чакат да се освободи маса, при положение, че в зоната на тези от НОИ имаше поне 3 свободни маси.
Има и още много хора, които не знам от къде са, но не са гости на хотела, защото самия хотел не е пренаселен, на басейна е спокойно, има свободни шезлонги, но на закуска и вечеря е просто ужасно!

Доста съм разочарована, защото миналата година в Ралица точно това ме отказа тази година да сме там, особено с малко бебе - надявах се на спокойствие, заради по-високата цена, но уви. Догодина сме в Ралица, защото там анимацията този сезон е топ! Сестрата на мъжа ми е там с децата и ги събираме всеки ден, като идеята беше да редуваме нашия и техния хотел - ами всяка вечер сме при тях в Ралица.
Храната там миналата година беше ужасна, тази година казаха, че е по-добре, но това вече го приемам, като бонус. Тук във Фламинго наистина е много вкусно и не можем да се въздържим да не се натъпчем, та там поне, като е зле няма да ядем много 😂.

# 206
И тук вече идва чуденката ми кой от всичките хотели в Албена да избера.

Най-вече зависи от бюджета Ви и предпочитанието Ви хотел на първа линия или малко по-нагоре в гората с включен Аквапарк, както и вида на изхранването. Ако дадете малко повече подробности ще Ви бъдем по-полезни.
[/quote]

Бюджетът е среден, не търся някакъв лукс, искам нормална почивка на спокойно място, с осигурена закуска, обяд и вечеря. Аз мога и с малко храна, но мъжа ми си огладнява и на обяд, та заради него явно ще ни е нужен ол инклузив. Иска ми се да не е далеч от плажа, защото като ме напече слънцето никак не ми се ходи пеша. Аквапарк не ми е нужен, даже и басейни не ми трябват, морето ми е достатъчно. Гледах и на картата, не мога добре да се ориентирам за хотелите.
[/quote]

Според мен сте за първа линия хотели, да има и басейн (за половинката и аперативче) , да не е от скъпите съвсем там и само Елица ми се вписва. То на мен ми беше харесало там , после в Нона се видях в чудо. Ако е същата управителка  на Елица (съмнявам се, но тя години се задържа мисля) е много разбрана жена и просто със сърце работи там. Повече места навън има за хранене, може и да няма климатик в ресторанта, но..ние навън все седяхме , само лоби бар няма (символичен), ама то...
Иначе ще умрете от скука направо. Ако имате възможност искайте към морето изглед и да е крайна стая, без деца, за почивка и т.н. се помолете. Гергана е по-скъп, по-отдалечен, може и по-хубава храна да има, но..аз бих избрала Елица (не Боряна и Нона) , но това аз бих направила ,може и да има по-добро и подходящо предложение, гледайте и промоциите на сайта, имат офис в София до Пирогов се намира  на Албена  и там може да направите с консултация резервация мисля и ви упътят по-добре. Успех.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 10:57 от Анонимен

# 207

А стаята Ви почиства ли се..? Ние сме също сме в студио superior (на 5тия етаж), жените влизат всеки ден, даже сме се разбрали кога, че детето спи на обяд, но досега (вече 4ти ден) нищо не е почистено и сменено..!? Rolling Eyes

# 208

А стаята Ви почиства ли се..? Ние сме също сме в студио superior (на 5тия етаж), жените влизат всеки ден, даже сме се разбрали кога, че детето спи на обяд, но досега (вече 4ти ден) нищо не е почистено и сменено..!? Rolling Eyes
Оплачи се на рецепцията, тук няма как да ти съдействаме за съжаление по този въпрос.

# 209

Оплачи се на рецепцията, тук няма как да ти съдействаме за съжаление по този въпрос.

Мислех да ида, но реших, че са малко жените и не могат да смогнат, не е супер мръсотия, но и за 5 звезди (уж) и цената за настаняване, май не трябва да е така.. Laughing

А даже и сме с Priority карта.. Laughing

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 16:35 от Emilova_85

Общи условия

Активация на акаунт