Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 273
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Сладолед има на вечеря от същия на Изида, който има и в другите хотели, само че поддържат винаги да има 4 вида. Иначе платен в лоби бара има от сутрин до 0 часа.

# 241
Много бурно море от понеделник насам, като вчера и днес червен флаг, слязохме с автобуса и се качихме в хотела веднага. Явно трябва да сменим периода ако искаме да се възползваме и от плажа, иначе все едно си във Велинград или Хисаря. Малко се губи смисъла, че си на морето и имаш наистина невиждан по размери и чистота плаж. Но пък при смяна на периода за август или септември времето може да е лошо.

# 242
  • Русе
Аз не мисля , че Сенди е по- нисък клас от Калиакра Маре
Калиакра маре е УОИ и има разлика в цената, анимацията, кърпи за басейн и плаж и т.н.

# 243
Много бурно море от понеделник насам, като вчера и днес червен флаг, слязохме с автобуса и се качихме в хотела веднага. Явно трябва да сменим периода ако искаме да се възползваме и от плажа, иначе все едно си във Велинград или Хисаря. Малко се губи смисъла, че си на морето и имаш наистина невиждан по размери и чистота плаж. Но пък при смяна на периода за август или септември времето може да е лошо.

Страхотно е морето с вълни, възползвайте се, че утре го дават и да вали цял ден.. Laughing

# 244

Страхотно е морето с вълни, възползвайте се, че утре го дават и да вали цял ден.. Laughing

При червен флаг не знам как да се възползваме, особено с деца !?

# 245

И ние сме с деца..  Играем на брега, влизаме в морето и скачаме по вълничките. Laughing
( вчера беше жълт флаг Rolling Eyes )

# 246

И ние сме с деца..  Играем на брега, влизаме в морето и скачаме по вълничките. Laughing
( вчера беше жълт флаг Rolling Eyes )

Все се надявам да не вали утре цял ден!

# 247
И аз си мисля, че може да ни се размине тука на брега, но май бурите се движат насам..

Тази вечер бурята ни се размина и е все така задушно! Laughing

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 23:45 от Emilova_85

# 248
Аз затова завих рязко на юг последните две години. Търся само  плажове без вълни Simple Smile Идеята да отида на море и да е бурно и страховито море през цялото време никак не ме блазни. За сметка на това преглъщам други неща, но това ми е най- важно. Не знам дали знаете, но албанският плаж е доста опасен при бурно море , образуват се много дупки и подводни течения. Брат ми е бил спасител там и много место има критични ситуации с плажуващи.
Може би като пуснат магистралата , ако съм жива още,  ще се върна.
 Албена  си ми е стара любов и затова още следя темата Simple Smile

# 249
  • София
Сладолед има на вечеря от същия на Изида, който има и в другите хотели, само че поддържат винаги да има 4 вида. Иначе платен в лоби бара има от сутрин до 0 часа.

Ясно, да. В Гергана беше същия, поддържаха между 6 и 8 цвята, вкл. в междинките

# 250
Миналата година изкарахме 16 нощувки в Албена в края на юли и началото на август и имаше само 2 дена червен флаг.

Тази година бяхме 9 нощувки в Ахтопол, два дена имаше толкова големи вълни, каквито не бях виждала досега насред лято.

Утре трябва да има буря според прогнозата. След нея морето ще се успокои.
Тук може да следите прогнозата за вълнението: http://www.weather.bg/0index.php?koiFail=modelsWaves&lng=0#

# 251
Винаги ходим средата на юли на Албена и през повечето дни флагът е зелен, понякога ако духа е жълт. Винаги духа навън. А и ние не влизаме на дълбоко, децата се кефят на леките вълни.

# 252
Аз не мисля , че Сенди е по- нисък клас от Калиакра Маре
Калиакра маре е УОИ и има разлика в цената, анимацията, кърпи за басейн и плаж и т.н.
Когато ние ходихме не беше на УОИ.
Но последния път като минах от там ми се стори тъжно празен.

# 253
Три години подред третото десетдневие на юни морето е като тепсия, има само лек полъх, ако е достатъчно топло следобед и водата не е студена. Тази година обаче беше най- хладното време от трите години.

# 254
Аз затова завих рязко на юг последните две години. Търся само  плажове без вълни Simple Smile Идеята да отида на море и да е бурно и страховито море през цялото време никак не ме блазни. За сметка на това преглъщам други неща, но това ми е най- важно. Не знам дали знаете, но албанският плаж е доста опасен при бурно море , образуват се много дупки и подводни течения. Брат ми е бил спасител там и много место има критични ситуации с плажуващи.
Може би като пуснат магистралата , ако съм жива още,  ще се върна.
 Албена  си ми е стара любов и затова още следя темата Simple Smile

Има подводни ями, още вчера пропаднах в няколко. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт