Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 310
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
север/юг , Гърция/Турция той Дедо си знае неговата и никой не може да ви гарантира нито ден в годината , че морето ще  е тепсия и ще грее слънчице - от вчера вали , духа/гърми , гърците опразват/евакуират хотели заради пожари , турците се смляха от 50 градусови жеги ...........Дето се вика - оплачи се на арменския поп

# 256
Аз съм леко разочарован от Албена като цяло.
Такова богатство, а не се поддържа.
Не говоря за хотелите.

# 257
Картинга над ескалаторите работи ли ?
Да.За 8 минути,цената е 20лева.Инструкторите са много добри и отзивчиви.

# 258

Това е морето днес сутрин на друг плаж, така че не е баш до късмет и ‘Божа работа’.

# 259

Това е морето днес сутрин на друг плаж, така че не е баш до късмет и ‘Божа работа’.

Албенското бурно ли ви се вижда днес?

# 260
Въпросът е какъв флаг има. Сутринта във Варна беше червен флаг, ще се изненадам, ако плажовете на север от Вн преди обед са били с жълт или зелен.

# 261
Въпросът е какъв флаг има. Сутринта във Варна беше червен флаг, ще се изненадам, ако плажовете на север от Вн преди обед са били с жълт или зелен.

Изненадай се Blush

# 262
Прерових нета за камера от плажа и няма... доста несериозно, можеха да сложат една две дори повече с възможност за гледане през сайта. Малко е тъпо да въртиш с тия шатъли ( не ми харесва тая дума ама... ) или пеша за да видиш че има 2 метра вълни и червен флаг.

# 263
Съобщих за почистването, вече и боклука не ни изхвърлят..LaughingLaughing
(Фламиго Гранд)

Ето и една снимка от сега:

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:26 от Emilova_85

# 264
Прерових нета за камера от плажа и няма... доста несериозно, можеха да сложат една две дори повече с възможност за гледане през сайта. Малко е тъпо да въртиш с тия шатъли ( не ми харесва тая дума ама... ) или пеша за да видиш че има 2 метра вълни и червен флаг.

Миналата година сякаш се знаеше в хотела ни /Ралица/ какъв е флагът долу. Не мога да си спомня на точно къде - на рецепцията, на басейните или на входа на аквапарка, но мисля че имаше инфо - температура на водата в басейните, в морето, какъв флаг е - електронно табло.

# 265
  • БГ
Преди 2-3 години имаше уеб камери, няколко. По спомен, едната беше на Гергана, другата на Алдо, но какво се случи с тях, няма кой да ни каже?!

# 266
Преди 2-3 години имаше уеб камери, няколко. По спомен, едната беше на Гергана, другата на Алдо, но какво се случи с тях, няма кой да ни каже?!

Спряха ги след наводнението, което разруши част от Гергана.

# 267
Седем дена сме в Калимера Ралица по програмата пише селекция от храни произведени в Албена - блек ангъс, ами няма сигурно е 1 път в месеца. Тая година голям маркетинг с тоя ултра олл инклузив всичко на хартия написано, на практика ти казват ще видим. Менюто с напитки на лоби бара постоянно го няма защото няма как да изпълняват неща от него и все го крият и казват, някой го взе и не го върна... Има напредък но не е нещо кой знай какво, че да му сложиш утра олл инклузив отпред. Вън в парковата зона не се чисти, на входа на ресторанта имаше повръщано и стоя така цял ден. В стайте и в общите части на хотела се чисти всеки ден но навън, не. Днес обядвахме на ресторант Рай, ами няма нищо за ядене не си взех нищо, само чаках на една огромна опашка. Мини бара в стаята 3 дена не го зареждаха и като се обадих на рецепцията ми казаха, че съм получил каквото трябва, така казали камериерките, явно крадат напитките друго обяснение нямам. Очакванията ми са такива защото е описано така и защото е 1000 лева плюс от миналата година.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 20:10 от OFFender

# 268
А бе къде е татко Мецан? Grinning

# 269
А бе къде е татко Мецан? Grinning

А не ме сравнявай с него той е неповторим. Просто да са по умерени в това, което ти пишат на листа и ти го оставят в стаята. Защото после точно с тоя лист като отидеш при тях се правят, че за прът път го виждат.
Пак ще се върнем тук, даже в същия хотел и го препоръчвам, но хората да знаят, че не всичко от написаното в програмата е вярно!
А и тия, който могат да пият по 24 часа ще км хареса на 100% тук защото има такава възможност!

Общи условия

Активация на акаунт