Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 208
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не прочетох много отзиви тази година за Калиакра бийч и Парадайс?

# 406
  • у нас
Не прочетох много отзиви тази година за Калиакра бийч и Парадайс?
и из следя отзиви за тях (обмислям зя дагодина), на няма за сега

# 407
А аз издирвам по-топъл басейн за дъщеря ми. В момента сме в Калиакра маре и басейна е супер студен, както и водата в морето. И на всичкото отгоре са махнали интересната пързалка в детския басейн и е само една в мръсно бяло елементарна. Та както и да е. Има ли някъде отопляем басейн ? Чух за Ралица май че има закрит отопляем басейн? Подходящ ли е за деца?

# 408
Басена на хотел Добруджа е минерален, приятна температура. Има отделно детски топъл басейн.
Влиза се от сградата на Медика Албена,  срещу хотел Фламинго.

# 409
А аз издирвам по-топъл басейн за дъщеря ми. В момента сме в Калиакра маре и басейна е супер студен, както и водата в морето. И на всичкото отгоре са махнали интересната пързалка в детския басейн и е само една в мръсно бяло елементарна. Та както и да е. Има ли някъде отопляем басейн ? Чух за Ралица май че има закрит отопляем басейн? Подходящ ли е за деца?
Леле, че аз резервирах в Калиакра бийч, точно заради пързалката. Маре и Бийч предполагам ползват едни и същи басейни, нали?

# 410
На Бийч има и ползва един с Арабела май. А на Маре са я махнали за жалост
Леле, че аз резервирах в Калиакра бийч, точно заради пързалката. Маре и Бийч предполагам ползват едни и същи басейни, нали?

# 411
  • Русе
На Бийч има и ползва един с Арабела май. А на Маре са я махнали за жалост

https://albena.bg/bg/kaliakra-beach/plaj-i-basein

# 412
  • София
Басена на хотел Добруджа е минерален, приятна температура. Има отделно детски топъл басейн.
Хотел Добруджа не работи тази година...., следователно и басейна не би трябвало?

# 413
  • Русе
Хотел Добруджа не работи тази година...., следователно и басейна не би трябвало?

https://albena.bg/bg/pluvane-v-albena

Работи!

# 414
Басейна на хотел Добруджа работи- и вътрешния и външния. Просто се влиза от сградата на Меди Спа Медика.

# 415
  • София
Ясно, направо ме разбихте, не знаех. Минах само веднъж покрай хотела, беше се свечерило и толкова беше тъмен....

# 416
  • Русе
Ясно, направо ме разбихте, не знаех. Минах само веднъж покрай хотела, беше се свечерило и толкова беше тъмен....

То хотела явно наистина не работи, но басейните се ползват от СБР "Медика - Албена" по НЗОК и НОИ.

# 417
Някой беше писал, че може да се ходи на детска анимация в Маритим дори да си в друг хотел. Вярно ли е ? От къде се влиза и къде я организират ?

# 418
Анимацията в Маритим е изключително постна и слаба. Не знам да е позволена за хора, които не са гости на хотела. За вечерните "шоу програми" /слаби са като качество/ никой няма да ви направи забележка, ако седнете на бара да гледате. Детската анимация не е особено интересна.

Свидетел съм обаче тази година, че от басейна изгониха хора, които не бяха гости на хотела.

# 419
Със сигурност знам, че всеки може да отиде и да гледа анимацията! Винаги и навсякъде в Албена е било така.
Не вярвам някой да е бил изгонен за това, че е отишъл да я гледа, може да е искал да консумира нещо или по друг повод.
Довечера ще има пяна парти, който има желание може да отиде, страхотно се забавляват децата. Ние ходихме на пяна партито в Гергана и беше много забавно.

Общи условия

Активация на акаунт