Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 182
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Съжалявам,  че намесих Рейна, дадох го за пример за абсурдни цени само, макар че съм сигурна, че си заслужават. Ама да попитам - Рейна с отделна анимация ли е или ползва тази на Мирамар?
Двата хотела вече нямат нищо общо, само в началото е имало общи екипи. Сега си имат не само собствен екип аниматори и база, но и танцьори, водещи и доста разнообразна програма на вечерната анимация.

# 496

Разглеждайки местата на препинателните знаци, някак не ми се вярва.Wink

Ами то най-неграмотните са най-платежоспособни, но това ли е от най-голямо значение ?
Тук не е въпрос на пунтуация, по-скоро потребителката е тясно свързана с администрацията на хотела и за мен постовете и са по-скоро рекламни.

# 497
Е нямаше как да знам при така написано Wink

# 498
  • Русе
Тази отстъпка от 10% си стои цяло лято сега просто са махнали комбинирането и с картата, което според мен я обесмисля, защото с неприлагането и губиш и другите превилегии, които носи тя.

# 499
Тази отстъпка от 10% си стои цяло лято сега просто са махнали комбинирането и с картата, което според мен я обесмисля, защото с неприлагането и губиш и другите превилегии, които носи тя.
Това не мисля, че е така. За 2021 г. резервирах на 24.8. с 50% отстъпка и нямаше как да я приложа. Но другите привилегии ги ползвах по време на почивката.

# 500
  • Русе
Това не мисля, че е така. За 2021 г. резервирах на 24.8. с 50% отстъпка и нямаше как да я приложа. Но другите привилегии ги ползвах по време на почивката.
Дано сте права, защото през пика на пандемията те правеха всичко възможно да могат да отворят повече хотели и брояха всяка резервация, докато сега нещата не стоят по този начин. След края на Септември като пуснат офертите с новите цени предполагам, че пак ще се комбинират отстъпка и карта, но да видим първо с колоко нагоре ще са новите цени!

# 501
  • София

Абсолютно сте права отнемат правото на още 10 % отстъпка с картата. Другите привилегии са при възможност, както са записали.

# 502
  • София
aiwabg  ли е администрацията? От кой хотел е, я да си каже бърже;-)))

Иначе, да, уви, бях прав вчера - след като единствената промоция за догодина, и то на РД на Албе,а и то на Хипер Ранни записвания е 10% на тазгодишните цени.....считай ква балтия готвят след това. Минимум 5 стотака за нощувка при супер ранни (декември 2023) и в комбинация с приорити.... и тва сигурно за обикновените паркови нърд хотели или нещо тип нона-мона..... За по-хубавите - по седем стотака на двойна стая. Студио - повечко (напр. 1200 на нощувка звучи добре, в унисон с инфлацията Wink )

Но, както по-горе посочиха хора, то явно трендът е такъв. Ако Албена ше ни шляпа така, ти си представи останалите марета, дето обсъждахте - там ще опитат хиледарка без закуска да чукнат, за 1 нощувка, разбира се. Па кой дойде- дойде. те пакетите за догодина на ангро вече ги продават на чуждите туроператори. Примерно: явява се Дер Туристик и казва: искам пакет от този хотел 70 стаи за 150 непрекъснати нощувки, примерно, дайте цена. И му дават.... ама при такава покупка цената ще е в пъти по-добра.

Пролетта на 2024 Бг и Гърция ще трябва да строят ново КПП.

Есента на 2024 ще има нечуван вой от хотелиери, Алибеговци и секви други мишки. Държавата не им помагалa. Те не били знаели. Те не очаквали....

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 14:01 от Ronald

# 503
Приорити картите вече "работят" за ранни резервации.

# 504
  • Русе
КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ ОТСТЪПКИ
Офертата СЕ комбинира с отстъпки за Priority Club Albena.

Офертата НЕ се комбинира с отстъпки акционери, ПОК Доверие, служители на Уникредит, притежатели на ВИВАКОМ карта и др.

Да коригирали са се.

# 505
  • у нас
Има ли в Амелия или Маритийм стаи/апартаменти с две отделни помещения и редовни легла (не диван и да се ползва за спане)?

# 506
  • София
Ранните записвания са стартирали от днес, но са с 10 % остъпка. 
Ronald, можеш да си свериш часовника.
Ще следим как ще се променят с времето.

# 507
  • София

Мисля, че всяка година я допускат - в началото на деня (рождения ден) тази грешка - да не се комбинират с приорити. После я поправят.

Засега отстъпката за ранни е 20%. Така излиза. Това са днешните 10% плюс 10% от приорити. Толкоз. Само да припомня, че досега през декември и януари пускаха, за някои хотели, ранни между 15% и 25% (!), а за парадайса, фламингото и амелията - по 10% тези отстъпки и всяка от тях се комбинираше с Приорити. Т.е. - между 25% и 35% отстъпка за съответния хотел. Това до 31.01. на сл. година, после намаляваха с 5% всеки следващ месец.
Може да смятаме всички, мисля...

# 508
  • София

Мисля, че всяка година я допускат - в началото на деня (рождения ден) тази грешка - да не се комбинират с приорити. После я поправят.

Засега отстъпката за ранни е 20%. Така излиза. Това са днешните 10% плюс 10% от приорити. Толкоз. Само да припомня, че досега през декември и януари пускаха, за някои хотели, ранни между 15% и 25% (!), а за парадайса, фламингото и амелията - по 10% тези отстъпки и всяка от тях се комбинираше с Приорити. Т.е. - между 25% и 35% отстъпка за съответния хотел. Това до 31.01. на сл. година, после намаляваха с 5% всеки следващ месец.
Може да смятаме всички, мисля...

Миналата година 2022 г. имаше "изненада" с ранни записвания, ... след рожденния ден. След като изтече срока и никой не се хвана на въдицата се коригираха с други проценти и условия за анулиране. Ще следим. Интересно ще е.

p.s. Получихме писма по ел. поща, като притежатели на карти, че цените са преференциални до 30.09.2023 г.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 16:20 от pnet

# 509
  • София
Сега въдицата е до 30.09, т.е. продължава и след РД, като изрично пише, че условията са преференциални.

Да ти кажа, силно се съмнявам, че след това ще са по-добри. С риск да се повторя - мина ковид малко от малко и от чужбина засилиха здраво пакетните резервации. Т.е. - едно 30-40% от легловия капацитет вече е продаден (а не както при короната, с тия забрани за пътувания) и едва ли ще има нещо по-ниско. Не само това, но очаквам вдигане на цените, стабилно, че после дори пак да пуснат 10% + 10% ще излиза по-скъпо от сега:)

Ще следим, както казваш.

Общи условия

Активация на акаунт