Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 056
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • БГ
Пробвах и аз - Лагуна бийч - 2 възрастни, 10 нощувки, пик сезон - 3350лв., с "Ранни записвания 20% отстъпка", не се комбинира с отстъпка с Приорити карт.
Другата цена, "онлайн цена" се комбинира с Приорити карт, но е по-висока - 3580лв.

Хотела е Лагуна Бийч,резервацията е от 20.08 до 30.08 за 3000 лв двама възрастни и едно дете,като дните след 24.08 не се водят пик сезон,но времето през този период също е хубаво.В Лагуна Гардън ,който също е добър вариант 10 нощувки от 20.08 до 30.08.24 ол инклузив е 2517 лв с плащане до 2 месеца.

# 601
  • Русе
Качени са вече офертите за ранни и никак не ми харесват.
https://albena.bg/bg/oferti

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 11:20 от Polina238

# 602
  • София
Ето как са го измислили за Приорити карт, в кратце:

- при резервация за хотел с валидна оферта от 5% до 15% ще можете да се възползвате от допълните 10% отстъпка;

- при резервация за хотел с валидна оферта от 20% до 25%, допълнителените 10% отстъпка няма да се приложат към резервацията. Максималната отстъпка за тези хотели е в размер на 20% и 25% (в зависимост от хотела).

Т.е., за гергана например ситуацията е следната:

20% отстъпка за резервация през Сезон 2024, направена от 01.01.2023 до 31.01.2024 г. включително
НЕ мога да ползвам приорити

15% отстъпка за резервация през Сезон 2024, направена от 01.02.2024 до 29.02.2024 г. включително
МОГА да ползвам приорити, и се докопсвам до реално 25% отстъпка, да? Да или не, или бъркам? Или те бъркат и сега ще видят и ще коригират Grinning

10% отстъпка за резервация през Сезон 2024, направена от 01.03.2024 до 31.03.2024 г. включително

# 603
Направих резервация (не знам още дали ще отидем), за август 2024. Искат половината пари до 8/11. Някой знае ли другите 50% кога трябва да платя? Благодаря.

# 604
  • Русе
Ето как са го измислили за Приорити карт, в кратце:

- при резервация за хотел с валидна оферта от 5% до 15% ще можете да се възползвате от допълните 10% отстъпка;

- при резервация за хотел с валидна оферта от 20% до 25%, допълнителените 10% отстъпка няма да се приложат към резервацията. Максималната отстъпка за тези хотели е в размер на 20% и 25% (в зависимост от хотела).

Т.е., за гергана например ситуацията е следната:

20% отстъпка за резервация през Сезон 2024, направена от 01.01.2023 до 31.01.2024 г. включително
НЕ мога да ползвам приорити

15% отстъпка за резервация през Сезон 2024, направена от 01.02.2024 до 29.02.2024 г. включително
МОГА да ползвам приорити, и се докопсвам до реално 25% отстъпка, да? Да или не, или бъркам? Или те бъркат и сега ще видят и ще коригират Grinning

10% отстъпка за резервация през Сезон 2024, направена от 01.03.2024 до 31.03.2024 г. включително

Да така излиза. Същото е и за двете Калиакри, Лагуна бийч и Сенди. Само дето не се знае до Февруари колко ще бутнат нагоре цените, но пък ако резервиш сега губиш приоритетите!

# 605
Направих резервация (не знам още дали ще отидем), за август 2024. Искат половината пари до 8/11. Някой знае ли другите 50% кога трябва да платя? Благодаря.

Мисля, че остатъка се плаща 7 дни преди настаняване, ако не се бъркам.

# 606
  • Русе

Мисля, че остатъка се плаща 7 дни преди настаняване, ако не се бъркам.
Като се влезе в профила в подменю резервации има и крайна дата на втората вноска.

# 607
Не, пише частично плащане, 50% до 8.11. Не пише крайна дата, за изплащане на 100%, а няма да мога да платя цялата почивка до края на ноември примерно. Затова питам.

# 608
Здравейте,от скоро съм в тази тема.За идното лято сме си набелязали Албена за почивка,но никога не сме били там.Чета,че много често споменавате хотел Гергана.Бихте ли ме ориентирали кои хотели са за предпочитане.Искаме да е с храна.Благодаря предварително!

# 609
Тази година останалите 50% трябваше да се платят най-късно един месец преди датата за настаняване.

# 610
Здравейте. Преглеждам и аз различни оферти за море 2024г.Разгледах офертите за Албена обаче не разбирам защо за една стая има 2 цени?

# 611
  • В.Търново
Здравейте,от скоро съм в тази тема.За идното лято сме си набелязали Албена за почивка,но никога не сме били там.Чета,че много често споменавате хотел Гергана.Бихте ли ме ориентирали кои хотели са за предпочитане.Искаме да е с храна.Благодаря предварително!
По принцип последните години не са много окей отзивите за Албена.
Може да погледнете Гергана, двете Ралици, но са на близо километър от плажа. Зависи и от бюджета ви, защото тая година са високи цените доста. Маритим също може да погледнете, евентуално Калиакра, но и за там някои са доволни, други не.  Нали знаете, че се плаща и паркинг в Албена.

# 612
  • There I was on a July morning
Здравейте. Преглеждам и аз различни оферти за море 2024г.Разгледах офертите за Албена обаче не разбирам защо за една стая има 2 цени?
Има дори 3 цени - едната е базова /задрасканата/, 2-рата - за онлайн резервации /с 5% отстъпка/ и 3-та: с цени за ранни записвания /с по-голямата отстъпка/.
За офертите от ранни записвания, остатъчното плащане е до 30 дни преди почивката.
Всичките хотели са с храна. Уточнете какви са ви изискванията /близо или далече от плажа,  достъп до аквапарк или не, луксозен или бюджетен/ и ще ви насочим по-точно. Hands V

# 613
  • София
Гергана е на самия плаж. Ралиците са по-далеч, но пък имат аквапарк

# 614
По принцип последните години не са много окей отзивите за Албена.
Може да погледнете Гергана, двете Ралици, но са на близо километър от плажа. Зависи и от бюджета ви, защото тая година са високи цените доста. Маритим също може да погледнете, евентуално Калиакра, но и за там някои са доволни, други не.  Нали знаете, че се плаща и паркинг в Албена.
Незнаех за паркинга.Ориентирам се още в обстановката.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт