Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 065
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
В офертите за различните групи хотели този път са написали и крайната дата на второто плащане, които са различни за групите хотели.

# 616
Elisabeth,моята резервация за лято 2024 г беше със 100% плащане до 2 месеца.Ако не сте сигурна за сроковете за плащане на вашата резервация можете да питате Кол центъра на Албена.По принцип когато се прави резервация има място където са описани сроковете за плащане в зависимост от резервацията,но вие явно сте го пропуснали.

# 617
  • София
Липсва  политика за лоялни клиенти. Когато имаха нужда да спасят сезоните по време на Ковид,  бяха готови на всякакви компромиси и ни издадоха Приорити карти.
Странно е, всяка година  отпадат преференции.
Тази година въведоха,  че стаята която искаш да бъдеш настанен, само при възможност.
За 2024 г. няма допълнително намаление за  ранни записвания.  И каква е ползата от тази  карта ... никаква.  Печалба на всякаква цена от българите. За чуждите туристи цените са много по-изгодни.
Вдигнаха звездите на  някой  хотели и въведоха Ultra all inclusive, да вдигнат цените.  
Какво ли още ще измислят ... Приорити картите, са издадени  за 4 години   до 2024 г ,  отнемат преференциите, още преди да са изтекли.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 16:46 от pnet

# 618
  • у нас
Аз не намирам цени за студиата в Гергана

# 619
  • Русе
Някой бил ли е във Фламинго Гранд извън сезон на ОИ лайт?

# 620
Да, супер е! Закуска, обяд, вечеря с включените посочени напитки - вода, сок, вино, бира - сервират се напитките и има ограничение - чаша вино, чаша бира. Изобилие от храна на блок маса и ползваш всичко друго, както в сезон.

# 621
  • Русе
Да, супер е! Закуска, обяд, вечеря с включените посочени напитки - вода, сок, вино, бира - сервират се напитките и има ограничение - чаша вино, чаша бира. Изобилие от храна на блок маса и ползваш всичко друго, както в сезон.
Само на бирата и виното ли има ограничение? Сок, вода,кафе? От КОЛ центъра твърдят, че няма ограничение на напитките на Лоби бара и в ресторанта по време на храненията.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 12:01 от Polina238

# 622
Само на бирата и виното ли има ограничение? Сок, вода,кафе? От КОЛ центъра твърдят, че няма ограничение на напитките на Лоби бара и в ресторанта по време на храненията.
Бирата и виното в ресторанта. На Лоби бара не зная как е, сок и кафе сме взимали през деня. На закуска кафе и сок си вземаш сам. На обяд и вечеря ти сервират и водата, и сока, и бирата или виното.

# 623
# 624

Как да видя цената на Маритим за юли? Септември не ми върши работа.

# 625
  • Русе

Сменете датите в ляво на екраана.

# 626

Няма опция за дати преди септември.

# 627

Няма опция за дати преди септември.

Стрелките в оранжевото поле до месеците.

# 628
Аз ли нещо не разбирам, но през сайта на Албена ми се зарежда само 5% отстъпка за онлайн резервация. А къде е отстъпката за ранно записване?

# 629
  • Русе
Аз ли нещо не разбирам, но през сайта на Албена ми се зарежда само 5% отстъпка за онлайн резервация. А къде е отстъпката за ранно записване?
Е как има си отстъпка от 20-25%. За кой период търсите хотел?

Общи условия

Активация на акаунт