Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Аз търся мнение за Малибу, моля.

# 661
  • There I was on a July morning
PeacockLove, аз бях писала за Малибу в тази тема. Виж пост № 135 от 20.юли.

# 662
Благодаря, наистина много изчерпатено описание! Гледах снимки на стаите, нямат нищо общо със Сенди. Май нямат стаи със свързваща врата
Цените са с 300 лв различни между двата хотела. Ама смятам, че Сенди не струва 2000 лв. Особено като знам , че децата ще чдат сирене и пържени картофи/ макарони основно Simple Smile

# 663
Като стана дума за хранене- в Малибу се хранят и хората от Калиопа и във висок сезон през август е било доста пренаселено в ресторанта. Ако още са там и доста неадекватните украински сервитьорки от лято/2022...

# 664
Здравейте - повече от 20г. не съм стъпвал в Албена и сега виждам интересни отстъпки за следващото лято - ето защо моля за препоръки от летуващите там. Виждам много негативни коментари от непочистени стаи, старо обзавеждане, мръсни чинии и битки за храна в ресторантите. Има ли смисъл и от клубната карта и отстъпката от нея добавя ли се към другите отстъпки за ранни записвания или няма такъв филм?
Колебая се между Лагуна Маре, Сенди и може би Малибу - насочили сме се към 4-те звезди близко до плажа, който е приоритет. Понеже сме с ученичка желания период ще е края на август - ранен септември, но чета че тогава храната и живота там не е като в пикът на сезона. Ще съм благодарен на отзиви и препоръки Simple Smile

# 665
Ако отивате с тази нагласа, изобщо не отивайте там.

# 666
Ако отивате с тази нагласа, изобщо не отивайте там.

Здравейте - единствената нагласа е че там е един от хубавите БГ плажове.
Опитвам се да направя информиран избор, за да няма неприятни изненади Simple Smile

# 667
Не разбрах с каква нагласа да не отива?

# 668
Kokopapa,едни мои познати бяха в Лагуна Маре тази година края на август и бяха доволни-храната била разнообразна,като самото хранене било в Лагуна Гардън(съседен хотел),плажната ивица наблизо,било чисто.

# 669
Не разбрах с каква нагласа да не отива?

Ето с такива:

Здравейте - повече от 20г. не съм стъпвал в Албена и сега виждам интересни отстъпки за следващото лято - ето защо моля за препоръки от летуващите там. Виждам много негативни коментари от непочистени стаи, старо обзавеждане, мръсни чинии и битки за храна в ресторантите. Има ли смисъл и от клубната карта и отстъпката от нея добавя ли се към другите отстъпки за ранни записвания или няма такъв филм?
Колебая се между Лагуна Маре, Сенди и може би Малибу - насочили сме се към 4-те звезди близко до плажа, който е приоритет. Понеже сме с ученичка желания период ще е края на август - ранен септември,
но чета че тогава храната и живота там не е като в пикът на сезона. Ще съм благодарен на отзиви и препоръки Simple Smile

# 670
Alina имате ли клубна карта?
Наслагват ли се намаленията или едното изключва другото. Сега цената за семейство от 3ма е около 2300-2500лв, а 10% които ще ми даде клубната карта са приблизително равни на цената й от 200лв или пропускам нещо?

# 671
Доколкото знам, Priority card се комбинира с ранните записвания. Краят на август-началото на септември даже го водят висок сезон. Има хора и всичко работи в Албена по това време.

# 672
  • В.Търново
Да , имайте на предвид, че базата е остаряла, в някои хотели няма разнообразие на храната, не се почистват добре стаите, повечето персонал не знае български. Единствения хубав плюс на курорта е големия плаж, но вече първите два реда на плажа се плащат без значение, че сте в хотел на ол инклузив.

# 673
Явно навсякъде извън петте звезди трябва да се прави компромис - мислех си, че през годините са реновирали и хотелите с 4звезди.

# 674
Точно остарялата база и завишените цени вече ме замислят за Албена. А така ми се иска да сме там и да си гледаме почивката на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт