Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 015
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • у нас
Толкова пари за Гергана, за мене категорично не си струва!
за това съм се замислила , но пък и др опция на първа линия и UAI май няма :/

# 646
Tommelise, тази сума за Гергана за колко човека е?

# 647
  • у нас
Tommelise, тази сума за Гергана за колко човека е?
трима възрастни и дете над 6

# 648
За хотел и вили Вита парк пише, че ползват ресторант на плажа Форест грийн и чадъри на плажа Рай. Това лято така ли е било. Този плаж и ресторант близо ли са един до друг.За хотела и вилите какво можете да кажете?

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 11:48 от dete2

# 649
  • Русе
Толкова пари за Гергана, за мене категорично не си струва!
за това съм се замислила , но пък и др опция на първа линия и UAI май няма :/
Вижте Калиакра маре.

# 650
  • София
Тези, които резервират за май месец и юни, нека си прочетат още веднъж условията на Ултра ол инклузива. По спомен имаше някакви особености - напр., цитирам само по памет: някакъв коктейл (хепи ауър) - само за юли и август, денонощен лоби бар - само юли и август....., не знам зареждането на мини бара и пр. как е, но си прочетете, да не сте с различни очаквания.

# 651
Търся евтин хотел от 01.06, насочили сме се към Оазис. Много ли е зле хотела? Били сме в доста хотели , Лагуни, Сенди, Калиакрите, Нона, Мура. Та не знам какво да очаквам от Оазис. Това го мисля за ранно море и евтино. А всъщност дали ще е отворен тогава?

# 652
Покрай детето се запознахме с едно семейство, бяха отседнали там и бяха доволни, само проблем с климатик май споменаха.

# 653
  • София
Имате ли достъп до сайта на Албена - albena.bg?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 09:38 от pnet

# 654
Аз не, пише - Връзката ви не е поверителна

# 655
Търся евтин хотел от 01.06, насочили сме се към Оазис. Много ли е зле хотела? Били сме в доста хотели , Лагуни, Сенди, Калиакрите, Нона, Мура. Та не знам какво да очаквам от Оазис. Това го мисля за ранно море и евтино. А всъщност дали ще е отворен тогава?
Не съм била в Оазис, но го ланирах миналата година и не го изключвам тази. Харесва ми цената и това, че е близо до плажа, не трябва да се катерим по ескалатор и т.н.
Не ми харесва, че е буквално в лудницата, Нона, Мура и парковите хотели са малко извън централната лудница.
Друго, което знам е, че в Оазис има доста лагери.

# 656
  • Русе
Имам колежка влюбена в бюджетните хотели на Албена, която каза, че Оазис е идентичен като хотелска част и храна с Магнолия и Орхидея с тази разлика, че басейна е много малък. А това дали ще работи вижте на сайта /като го оправят/, ако Ви дава опция да резервирате за желаните дати направете резервация. Ако не отвори толкова рано ще Ви преместят в друг хотел.

# 657
За Оазис е добре човек да си носи собствен чадър и да ползва свободните зони. Хотелът е в центъра на търговската зона. За сметка на това обаче чадърите на Оазис са най-последните, почти до кея и бар Номад.

# 658
За Оазис е добре човек да си носи собствен чадър и да ползва свободните зони. Хотелът е в центъра на търговската зона. За сметка на това обаче чадърите на Оазис са най-последните, почти до кея и бар Номад.
А там за мен е най- хубавия плаж на Албена. Участъка след кея.

# 659
Здравейте! Търся отзиви от миналата година от почивали в Арабела.

Общи условия

Активация на акаунт