На море през март - топъл вътрешен басейн

• 1 033
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
Обмисляме кратко пътуване до морето по повод рождения ден на детето. Моля за препопъки за хотели с топъл вътрешен басейн (не е задължително да е с минерална вода) около Бургас(пътуваме от София, така че опции на север не са ок).

# 1
Следя и аз темата. В този район сериозно куцат хотелите с вътрешен топъл басейн. И все пак ние сме ходили на басейн в хотел Аква и резиденция Лазурен бряг. Водата и на двете места е около 30 +/- градуса и поне за мен ако не плувам ми е хладка. + Колко голямо е детето? И на двете тези места няма обособен детски басейн, моя големия (8г) плува, а малкия (4г) е с надуваеми на ръцете и няма проблем, че му е дълбоко.
Иначе с минерална топла вода може да отидете в Акве Калиде, но там не съм влизала и нямам отзив как е за деца. Миналото лято като оглеждахме как е, една лелка на входа каза - тук не е за игра и погледна строго децата, а за релакс и лечение, та се отказах да влизам с тях. Дори и да не ползвате басейна е готино да го разгледате.
Иначе ние като пътуваме спираме пътьом за басейн в Стара Загора (и в двете посоки Simple Smile )  или в парк-хотела, или в Милидаре в Могилово за релакс, и на двете места децата се забвляват.

Последна редакция: чт, 26 фев 2026, 15:34 от _di_di_

# 2
Виж това съм пропуснала да напиша.. детето ще направи 3, т.е. със сигурност ни трябва обособена детска част на басейна.

Следя и аз темата. В този район сериозно куцат хотелите с вътрешен топъл басейн. И все пак ние сме ходили на басейн в хотел Аква и резиденция Лазурен бряг. Водата и на двете места е около 30 +/- градуса и поне за мен ако не плувам ми е хладка. + Колко голямо е детето? И на двете тези места няма обособен детски басейн, моя големия (8г) плува, а малкия (4г) е с надуваеми на ръцете и няма проблем, че му е дълбоко.
Иначе с минерална топла вода може да отидете в Акве Калиде, но там не съм влизала и нямам отзив как е деца. Миналото лято като оглеждахме как е, една лелка на входа каза - тук не е за игра и погледна строго децата, а за релакс и лечение, та се отказах да влизам с тях. Дори и да не ползвате басейна е готино да го разгледате.

# 3
Знам само Слънчев ден, ама е до Варна. Не е кой знае колко по-далеч, но басейнът е голям и с минерална вода.
Хотел "Палас", някога нощувах там когато съм имала командировки до Варна. Не се сещам за нищо подобно на морето, но ако не държите на него около Стара Загора има добри опции.

# 4
От гледна точка време да пътуване не ми се иска да е около Варна. Пък и отиваме за 3 нощувки.
Детето иска да е на морето..

Знам само Слънчев ден, ама е до Варна. Не е кой знае колко по-далеч, но басейнът е голям и с минерална вода.
Хотел "Палас", някога нощувах там когато съм имала командировки до Варна. Не се сещам за нищо подобно на морето, но ако не държите на него около Стара Загора има добри опции.

# 5
To, всички 5* хотели по морето имат вътрешни басейни, но извън сезона е вероятно водата да не е особено топла. Ако става дума за минерален басейн си е най-сигурно. Иначе детско отделение не е нужно. Навсякъде, където ходя, на децата им надяват "ръкавите" и си цамбуркат заедно с възрастните. Така им е и по-приятно, защото има кой да си играе с тях, да ги подмята, върти и прочее.

# 6
Здравейте,
Обмисляме кратко пътуване до морето по повод рождения ден на детето. Моля за препопъки за хотели с топъл вътрешен басейн (не е задължително да е с минерална вода) около Бургас(пътуваме от София, така че опции на север не са ок).

В Бургас Терма Нумера е хубав хотел с минерален басейн. В Поморие хотел "Св.Георги".

# 7
От гледна точка време да пътуване не ми се иска да е около Варна. Пък и отиваме за 3 нощувки.
Детето иска да е на
Гранд хотел Поморие, но не съм сигурна колко ще е забавно и подходящо за малко дете. Имайте предвид, че зимните месеци по морето хич не е приятно, особено ако времето е мрачно, студено и с валежи. Обичайно духа доста студен и неприятен вятър.

# 8
Бяхме в Гранд Хотел Свети Влас малко след нова година. Водата в басейна беше много топла, има и детски басейн, СПА-то е обновено, с all-inclusive пакета има храни и напитки по всяко време на деня. Ние останахме много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт