Тае бо - да друсаме телеса заедно

• 38 334
  • 370
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че работи детския център над Фламинго, но днес ще проверя и ще кажа.

# 256
  • До хладилника, който обичам
Полин, нещо за питанката за час, по-ранен с 15-ина минути?

# 257
Питанката на място - от моя страна няма проблем

# 258
За Фламинго знам но долу има също айробика а за съединение ми идва дълечко ако го оставям на Фламинго най добре и по близо ми е в тяхната зала да тренирам! Но не ми хареса треньорката пролета там! Ако ревне и ми се обадят немога до 20 минути да се изстрелям нататък! Ще видя какво мога да направя по въпроса за сега навивам таткото ни но 16.30 му идва много ранен час а и каката почва училището и ще я забирам от занималня към 16.30!

# 259
Неонка, ние през цяото време за аеробиката под Фламинго говорим Simple Smile

# 260
До сега не ми беше идвало на ум, да оставям Ния в детския център.
Трябва да пробвам дали ще стои и да се взема у ръци, че мъжът ми като ме плесне сутрин по Д-то,  вечер като се прибира още се тресе.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 23:09 от diva nova

# 261
Вчера проверих - центърът над кино Фламинго работи. Мисля, че цената е 3 лв за 1 час.
На моята Ева там много би й харесало, но още не може да ходи и не мога да я оставя.

# 262
ама вие сте почивали цяло лято ..... и баба знае така  #Crazy

# 263
Не цяло лято Wink
През август програмата беше редуцирана до 2 часа дневно и тае бо- то отпадна за съжаление. Сега пак започваме с нови сили, събрани от морето, планината или който където е почивал

# 264
Еее, не е вярно, само август почивахме. Преди това в най-големите жеги ляхме пот в залата, заслужавахме малко излежаване на морето, все пак.

# 265
днес ще направя усилие и аз да доида-приемате ли нови

# 266
Отворени сме винаги за нови ентусиасти Simple Smile

# 267
  • русе
 Еее, как беше днешната тренировка? Явиха ли се всички заподозрени, оплакваха ли се ?

# 268
А някой спомена за на Съединението зала за айробика? А каланетиката къде е?
Извинявам се че не съм разбрала   bouquet

# 269
Днешната тренировка ми изкара джигера. Толкова ужасно се чувствах... виеше ми се свят, хипервентилирах, на 5-6 пъти имах чувството, че ще падна на място и няма да мога да стана до края. Бррр.
Полин, надали е възможно това да е от само месец и половина почивка? Да ходя ли да се мятам на врата на джипито с вопли 'Умирам!' или...? Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт