Тае бо - да друсаме телеса заедно

• 38 324
  • 370
  •   1
Отговори
# 270
А някой спомена за на Съединението зала за айробика? А каланетиката къде е?
Извинявам се че не съм разбрала   bouquet
ами там в същата зала-вторник и четвъртък

# 271
Възможно е, Мис Бу. Ако след няколко тренировки продължаваш да се чувстваш така, може и да отидеш на доктор. А дотогава - внимателно с тренирането - повече почивки, без резки спирания, редовно натоварване. Сигурна съм, че всичко ще е ок.
Geri06, жалко, че не можа да дойдеш вчера - щях да се радвам да се запознаем.
Neonkaa, и при нас има каланетика - всеки ден в различни часове - 16.30, 17.30, дори и в 19.30

# 272
Възможно е, Мис Бу. Ако след няколко тренировки продължаваш да се чувстваш така, може и да отидеш на доктор. А дотогава - внимателно с тренирането - повече почивки, без резки спирания, редовно натоварване. Сигурна съм, че всичко ще е ок.
Geri06, жалко, че не можа да дойдеш вчера - щях да се радвам да се запознаем.
Neonkaa, и при нас има каланетика - всеки ден в различни часове - 16.30, 17.30, дори и в 19.30
аз съм несериозна-  Embarassed.сори
 и аз исках да се запознаем,а и да потренирам малко тае-бо-наистина ми се играе,но не намерих гледач  Cry
малко ми е рано от 16:30 иначе отдавна да съм дошла

# 273
  • До хладилника, който обичам
полин, като правим енергична серия удари с ръце, кожата им зверски почва да ме сърби. Защо? От активизиране на кръвообращението ли? И ако да, защо с краката не става така? По някое време почвам да се дръгна като обезумяла.

# 274
Възможно е да е заради кръвообращението. За първи път чувам за такъв ефект. Ако е от активизиране на кръвообращението, е нормално с краката да не става така. Първо защото по принцип краката са по-раздвижени от ръцете в ежедневието ни, т.е. те понасят по-голямо натоварване без странични ефекти. И второ защото ударите с крака не са толкова експлозивни и енергични в сравнение с ударите с ръце. Възможно е и да прегряваш - тогава се получават такива ефект върху кожата.

# 275
Момичета тай-бо сега и на двете места ли има и във фламинго залата и на съединението ли и от колко часа? newsm78  bouquet

# 276
не ,на Съединение няма тае-бо ,за съжаление......не се намери инструктор  Sad

# 277
Значи тае бо- то е в залата на Фламинго, вторник и четвъртък от 16.30 часа, така ли? И друго да попитам, каква е цената за едно посещение, има ли абонамент за месец и мога ли да идвам без предварителна уговорка?

# 278
Не е нужно да имаш каквато и да е уговорка. Цената на 1 посещение е 3 лв., а картата за месец е 20 лв.

# 279
Благодаря!   bouquet

# 280
А не е честно а пък  polinbg си мълчи че от петък ще има и тай-бо в шейсет класното! Нали така ако не е извинявам се но от нашето училище ми казаха че Поля от Фламинго ще почва в шейсеткласното понеделник и петък от 19 часа да преподава на майките тай-бо  newsm78

# 281
Така е:-)
Ще водя в понеделник и петък от 19 часа в 60 - класното, но ще бъде АЕРОКОКБОКС. Което като ефект, натоварване и вид тренировка е същото като тае бо-то. Няма да има индивидуално заплащане, а само за месец - 20 лв.

# 282
  • Пловдив
Ще водя в понеделник и петък от 19 часа в 60 - класното, но ще бъде АЕРОКОКБОКС. Което като ефект, натоварване и вид тренировка е същото като тае бо-то. Няма да има индивидуално заплащане, а само за месец - 20 лв.

http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633266114558750000.png

# 283

Полин, сформирахте ли вече групата? Днес ще има ли тренировка?
Нали не бъркам - това е училището до бившия РУМ в ж.к. Тракия?

# 284
  • До хладилника, който обичам
Уф, цяла седмица не мога да се добера до тренировки и този вторник пак няма да успея Confused Досадно, някак.

Общи условия

Активация на акаунт