Тае бо - да друсаме телеса заедно

• 38 324
  • 370
  •   1
Отговори
# 285
За всички, които живеят в Тракия : да, от днес започваме, има група, в 19 часа сме там
За трениращите в Студио М (зад кино Фламинго): от утре тренировките по тае бо ще бъдат от 16.15 до 17.15

# 286
За всички, които живеят в Тракия : да, от днес започваме, има група, в 19 часа сме там
За трениращите в Студио М (зад кино Фламинго): от утре тренировките по тае бо ще бъдат от 16.15 до 17.15

Чудесно!!! Аз пак да попитам - това е училището до паметника на хан Крум?
Моля, ориентирайте ме  Blush!!! Благодаря  Heart Eyes

# 287
Toчно това училище е. Ще се видим пред главния вход малко преди 19ч.

# 288
ееееее вчера бях на косъм да дойда,дали ще успея нявга  Sad

# 289
Няколко пъти "на косъм" и все някога ще стане Simple Smile

# 290
Поли в събота имаш ли каланетика?и всички каланетики ти ли ги водиш ?

# 291
да все някога ще стане,щях да успея ама вие сте преместили пои-рано часа

# 292
В събота имам пилатес. Не всички каланетики ги водя аз - само вторник и четвъртък от 17.30 ч

# 293
Здравейте момичета. Попаднах случайно на вашия форум, докато си търсих курсове по Тае Бо. Голям фен съм на автомобилите, и като следствие от това, направихи малко коремче. Време е да се взема в ръце, и да направя нещо по въпроса. Искам да питам, къде в София има курсове. Аз живея в Обча Купел, и ще ми е много удобно ако някъде около мен има клубче. Навит съм за поне 3-4 пъти дневно. Все пак съм и бивш спортист, така че няма да ми много трудно да се стегна. Благодаря ви предварително за вниманието, и дано не ви се натрапвам.

# 294
Аз ли обърках часа или мястото или нещо се бъркам но да попитам защо днес ви нямаше във 60-сет класното на тренировка от 19 часа? newsm78

# 295
Наистина ли нямаше никого?
Милена трябваше да е там, за да предупреди хората, че аз няма да мога да водя тренирвка. Днес се наложи да ми срежат небцето с упойка и нямаше как да тренирам.
Съжалявам, че се е получило така  Praynig
В петък сме там със сигурност.
Извинявай още веднъж.

# 296
  • Пловдив
Аз ли обърках часа или мястото или нещо се бъркам но да попитам защо днес ви нямаше във 60-сет класното на тренировка от 19 часа? newsm78
Когото можах предупредих. Съжалявам ако сме се разминали.

polinbg , надявам се че за петък ще си ОК.

# 297
За петък съм на линия Simple Smile Ще тренираме здраво.

# 298
  • До хладилника, който обичам
полин, нещо сериозно ли е? Имаме ли тренировка днес или се отлагат, докато си по-добре?

# 299
Още не знам доколко е сериозно - утре ще ми правят снимка и ще стане ясно. Вчера след преминаването на упойката не бях добре, но днес съм ок и ще имаме тренировка.  До после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт