Португалски мами-защо сме без теми

• 15 494
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • В голямото море...Живот
4естит Трифон Зарезан.У нас днес има рожден ден,половинката става на 28.
За среЩата...разбира се,4е вси4ки,да е по весело/а при мен и по други при4ини/.
Айде весело изкарване на вси4ки:)))))))))))

# 121
  • Стара Загора
И аз ще говоря с едно момиче, ако иска да дойде.Българка е, не я познавам.На едно момиче от форума приятелка.Тя няма интернет вкъщи, та предполагам, че ще и е приятно, ако е с нас (ако има възможност естествено да дойде).

dorinda, със закъснение, но от сърце-честит рожден ден на половинката ти.Много здраве и щастие и да слуша жена си Wink

# 122
ДСС,благодаря,Ще му предам.
За среЩата,брат ми и жена му са тук с нас/живеят отделно де/,та ако тя не е родила до като реШим кога Ще е Ще ги навия и те да дойдат.Определена е за 30.05,но е бременна с близна4ки и най вероятно Ще се появат по рано от предвиденото.А е станала като балон...Имам си и племенник на 6г,та де4ко на Зоуи няма да ску4ае.
Какво полу4ихте в4ера,аз пак ниЩо:(много ми е тажно,4е мъж ми не е грам романти4ен.

# 123
  • Стара Загора
Аз получих огромна кутия шоколадови бонбони Мерси и една пола, която си бях харесала в един магазин. Heart Eyes

# 124
С малко закъснение 4естит ти рожденник доринда smile3525
Нищо не казахте за предложението ми срещи4ката да е март месец newsm78
...Имам си и племенник на 6г,та де4ко на Зоуи няма да ску4ае.
Какво полу4ихте в4ера,аз пак ниЩо:(много ми е тажно,4е мъж ми не е грам романти4ен.

Моми4етата,които аз съм поканила също имат деца.
Аз както ве4е казах ние св.Валентин не го празнуваме,затова си разменихме само любов Heart Eyes
Моми4ета как е времето при вас?Тук преди малко валя град #Crazy

# 125
  • Стара Загора
За времето-не питай #Crazy .Сутринта (към 9.30) небето беше тъмно и все едно беше 22.30 вечерта.Дъжд, гръмотевици, ужасно грозно и страшно мрачно.Сега е горе-долу добре.Дано да се запази така, защото искахме довечера да ходим до фрий порта (Алкушет).

За март месец нямам против, стига всички да сме свободни-няма проблеми Peace .Нямам търпение да се срещнем Hug.

# 126
За мен е по4ти без зна4ение,стига да е в неделя/работя и в събота:(,мъжот съЩо/
Лозева неЩо се загуби тотално от хоризонта....
А ако Ще е в Коимбра,каде Ще бъде....на центъра в средата...аз ниЩо не знам за този град...и как Ще го бъде?Понеже няма да е с преспиване май трябва ди си организираме обяд.Коя Ще се наеме с проу4ването на ресторантите там или пицарии или снекбарове,знам ли какво оЩе.....хайде дайте предложения.....

# 127
  • Стара Загора
И аз се чудя как точно ще се разберем къде да се чакаме, защото ние сме били там 1 път и не я познаваме добре.Но се надявам, да се разберем нещо.Няма ли да е лесно, ако се раберем къде точно да се чакаме и пуснем снимка на мястото (да се сетя за какво става въпрос Blush)?
А трябва да видим и колко човека ще сме горе-долу.Ние сме двама (аз и мъжът ми).Може да сме и плюс 1, но когато знам със сигурност, ще пиша.

# 128
Ние сме двама и половина Mr. Green,с малкия,а за другите не знам със сигурност,то проблема е,4е великден е март месеци трябва да видим или седмицата преди или след великден.А за ресторанти трябва да питам мъжът ми дали знае нещо,4е ние там предимно в комерсиалните центрове ядем.За мен Coimbra е със сантиментална стойност,защото там родих мойто слън4ице Heart EyesАма преди срещата трябва да пуснем по някоя по нови4ка снимка,4е да се познаем Laughing

# 129
  • вече в собствен дом
Здравейте, Португалски мами. Извинявам се , че се намесвам така във вашата тема, но 4 години живях в Португалия. В гр. Лагош/ в Алгарвето/ и ми стана мило като четях постингите ви. Честно да си кажа Португалия ми липсва понякога. Със съпругът ми мислим скоро да дойдем пак за 1-2 седмици.Имаме приятелка в Лагош, която е  омъжена за португалец и дават стаи под наем.Та мислим там да отседнем.Някой ходил ли е в този град? А може и да се познаваме. HugПоздрави и до скоро. Peace

# 130
Здравей зори,аз ли4но не съм ходила в лагош.Ами ти по какъв повод си живяла тук?И за що си се върнала в Бг?И от колко време си в Бг?ей 4е съм любопитна Embarassed

# 131
Привет ЗОРИ,добре доШла в наШата теми4ка.Както си разбрала,тук във форума сме много лЮбопитни,така 4е разказвай Laughing
ЗА снимките е естествено,4е Ще трябват Mr. Green.Ние съЩо сме 2ма,плЮс оЩе 3 може би/ама знам,4е Ще се навият/,така 4е бройте ни 5, т.е. 4 плЮс 1.
Зоуи,тогава ти Ще кажеШ къде то4но да се среЩнем,познаваШ я най добре.Измисли някое забележително място дето вси4ки го знаят/коимбренци/ и ако имаШ и снимка.....

# 132
 Zdraveite,da se vpi6 ai az makar i s ogromno zakasnenie.6te se radvam da se vidim,coimbra mi e idealna,6te doida s da6teria mi tia e na 20meseca i s maika mi,ina4e niama da moga da se zapoznaia dori,niama da me ostavi da sedna.Az sam za 4ti put v portugal,tova mi e nai-dalgia prestoi ve4e 4 meseca i ve4e mi natega:(a tendenciatae da poostana kum 5godini,ta ne znam kak ste e.Kolko vreme vi otne da sviknete s vsi4ko tuk.!ia put biah za 2 meseca ne vidiah po4ti ni6to povodat na idvaneto mi ne be6e dobar i rabotih prez cialoto vreme,ni6to ne vidiah osven bolnicata,v koiato be6e maika mi i ot neia biah o4arovana.2ia put biah s gadgeti 1 mesec na po4ivka i stra6no mi haresa,kakto moge da se predpologi.3ia put be6e minalata zima za 3 meseca s malkoto mi angel4e,povodat pak ne be6e priaten-operiraha ia v Coimbra,ta poznavam grada idealno.I tazi godina sam za 5meseca i ako mi prianaiat diplomata abvtomati4no,kakto se o4ertava 6te ostana tuk da specializiram aku6erstvi i ginekolkogia.Lo6oto e,4e zabravih vsi4ko,koeto me drazne6e v Bg i si spomniam samo gotinite hora i mesta i vze vsi4ko ugasno da mi lipsva,no stiskam zubi.A i tova 4e ve4e 4 meseca sam dale4e ot polovinkata okazva vlianie,be6e tuk za 6dni ianuari i ot togava pak sami s bebka.I maika mi de,no vse ti lipsva niakoi:(Ve4e me drazni vseob6tata mudnost i vlagat i ledenite ka6ti,no tova e pologenieto,nalaga se da ostana i zaradi mani4kata.6te sledia za sre6tata kato se uto4ni data za men e vse edno,no na 01.04 imam bilet za Bg i 6te si zamina za malko,ne znam o6te za kolko.Ok do skoro,celuvki na vsi4ki.  bouquet

# 133
             :oops:Lele ugasna rabota iziala sam sumati bukvi ili puk sam gi smenila s ne koiato triabva,molia da me izvinite Praynig

# 134
Добре  доШла Меди.Вси4ки сме минали през този гаден период на адаптация,някои свикват,други не.Важното е да знаеШ какво то4но търсиШ и искаШ,за да не се лутаШ.Но в твоя слу4ай май вси4ко си е на място,гризе те само носталгията.А твоята половинка няма ли да идва тук?Так разделени няма да ви бъде леко...
Май се заформя големи4ка групи4ка,моми4ета.Хайде,размърдайте се де,време не остана.....

Общи условия

Активация на акаунт