Португалски мами-защо сме без теми

• 15 497
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Ами аз живея близо до Коимбра,А Лозева близо до Порто.А ти Доринда къде си?

# 91
  • София
Здравейте съфорумци от Португалия.
Имате ли представа, кой е най изгодния начин за пътуване до Бг със самолет  newsm78
Ще съм ви благодарна, ако можете да ми дадете идеи.

# 92
  • В голямото море...Живот
 Аз до Лисабон.Ей сега Ще видя картата къде се пада средата и Ще пиШа пак.
Лукан,най изгодния на4ин е със самолет,остава да си избереШ компания,сега няма да са много високи цените мисля.През Германия е най бързо,през Франция с 12 4аса престой беШе най евтино миналата година.Виж тук,може да изко4и неЩо  www.terminala.com

# 93
Вземам за отправна то4ка Лисабон,Porto е на 300км,Коимбра на 200..ОейраШ е до Лисабон,ЛоуреШ съЩо/на около 15 км/
Моето предложение е Фатима.От Порто и Лисабон са по около 140км.На Зоуи и е най близко,ама тя си има и бебе.И освен това е културна забележителност,та с един курШум,два заека.
4акам отзиви.......

# 94
  • Стара Загора
За мен няма проблеми.Остава да се разберем кога ни е удобно на всички Peace

# 95
Аз пък 6те ви дам едно предложение.....понеже на мен ми е по4ти невъзможно да отделя един ден(а толкоз 6те ми е нужно да дойда до Фатима)Предполагам 4е не сте били в Брага....за6то не се разходите и така 6те можем да се видим за няколко 4аса ooooh!
Аз съм в Фамаликао  по средата между Брага и Порто.И така може и Порто да се разгледа....не знам Rolling Eyes казвайте........
Или евентуално по нататък аз може да дойда с един отбор по волей като играят в Оейра6 и пак да използваме....но сега е невъзможно....използваме и работим и събота и неделя да наваксаме пропуснатото ноември и декември 4е............ Cryняма пари4ки...като няма работа

# 96
Ами за мен е малко трудно,но ако наистина организирате срещи4ка може и да се опитам да навия мъжът ми да дойдем,но трябва да е събота или неделя.

# 97
  • София
dorinda,
Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Няма заЩо,Лукан,винаги когато мога и с каквото мога.
За среЩата.....може да е през май,ДСС си заминава през Юни,нали.Тъкмо работата на Лозева Ще намалее,и бебето на Зоуи Ще попорасне.А ли4но на мен,вси4ко извън Лисабон ми е интересно.Била съм само в Мафра,Сантарейм,Ерисейра и Синтра/по тъмно/.

# 99
  • Стара Загора

# 100
Браво за добрата работа:)))))))

# 101
  • Стара Загора
Кажете всички какво мислите за идеята.Къде се загубихте?

# 102
Аз съм съгласна:)
Ама вярно,никакви ви няма..............

# 103
На мен предложението на ДСС най много ми допада естествено Laughing.Ако е там със сигурност ще дойда Hug
Мога дори да се опитам да навия и меди и тя да дойде,4е тя е в Figueira do Foz,ама за Лозева едва ли ще е удобно,а пък Брага на вси4ки им е дале4е.Покрай мене нищо ново,предимно бебешки проблеми Mr. GreenДа ви се опла4а,мъжът ми заминава за Барселона другата седмица за 5 дена,много ми е криво,4е ще съм сама,пък и то4но тогава е карнавалът и няма да мога да отида,малко ме е яд,понеже миналата година не ходихме и тази година се надявах да отидем с малкия,4е той много оби4а да е сред хора.

# 104
  • Стара Загора
Ти поне ще си с малкия, а аз миналата година бях сама за 4 дни.Мъжо беше в Гибралтар и направо щях да издивея #Cussing out
Аз до сега не съм ходила на карнавала, но се надявам тази година да отида.

Ей, този референдум за абортите голяма работа Laughing .Аз съм "за" (ако ме пита някой Laughing), ама да видим те какво ще изберат.

Общи условия

Активация на акаунт