Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо няма теми за майчинство в Португалия? Имаме ли малко участници или...?
Как да оправдая заглавието на темата (Португалски да стане Португалски)?
Можете ли да помолите някой от вас, който живее в Лисабон, да се обади на приятелката ми с поздрави от мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо няма теми за майчинство в Португалия? Имаме ли малко участници или...?
-
Как да оправдая заглавието на темата (Португалски да стане Португалски)?
-
Можете ли да помолите някой от вас, който живее в Лисабон, да се обади на приятелката ми с поздрави от мен?
-
Какво трябва да публикуваме във форума за майки в Португалия?
-
Какво представлява изпитът?
).
5-6 месеца, с португалски номера, които когато си тръгваме за БГ трябва да оставим тук.И оставаме без номера.Сега се чудим с какви номера да караме и от къде да ги вземем.Съпругът ми пита едни хора (уж запознати, защото работят това) и те му казали с БГ номера.Да, ама колата не е регистрирана в БГ и не е мърдала извън Португалия.Купихме я чисто нова от магазина и понеже не е регистрирана в БГ, няма как да и вземем български номера.
.
.
следя ви редовно,само 4е покрай малкия нямам много време ,пък и не бях компетентна по пове4ето въпроси и затова си мъл4а
дръж ни в те4ение за фирмата,защото и на мен ми е интересно.Питаше за 4то и аз нямам и слагам 4етворка и иу нямам,немога да напиша иутия примерно 
Аиде 4ао,отивам в Coimbra на разходка да се разтоваря малко.
.Ходила съм само веднъж, но беше много красиво
.Ако искаш, ще ти пусна