Стани богат - тема 15

• 21 021
  • 792
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ему?

# 616

Разбира се, другите са едно като жирафче, антилопа и едно като голям воден плъх.

# 617
  • София
Еми да.

# 618
  • София
Това не беше ли животно (тежка ходеща птица), дето напада, бие се (т.е. може да те срита), изобщо беше опасно при близка среща.

Хубава вечер на всички!

# 619
Това не беше ли животно (тежка ходеща птица), дето напада, бие се (т.е. може да те срита), изобщо беше опасно при близка среща.

Хубава вечер на всички!

То, че може, може, ама онова злобното и нападателно е друга подобна птица - казуар.

# 620
... и едно като голям воден плъх.

Сега те убих! Капибарата е най-големият братовчед на морското свинче. Нищо общо с плъхове, мишки, даже и с хамстери! Rage

# 621
Че морското свинче няма ли общо с плъх? Все са гризачи. Обаче няма плуващо морско свинче и затова казах воден плъх, защото такъв има.

# 622
Не, няма. Или ако има, то е същото като сходството между теб и която и да е нечовекоподобна маймуна.

# 623
Капибарата не е ли също гризач?

# 624
Гризач е, ама ми е по-скоро като бобрите. По муцуната ще ги различиш - тяхната е тъпа, на плъхоците е остра.

# 625
Окапи е от семейството на жирафите, каква зебра, каква хиена... Неф на български е кораб, за мен беше некоректно зададен въпрос.

# 626
  • Русе

Направих пробата в Гугъл с "най-кратката война" - излиза още на 2-ро място/ред. Тъй че може да се уцели с добро чуване на въпроса и бързо писане. (Първи отговор е Уикито, но във 2-ри още в заглавието се вижда, че става дума за минути.)

Този въпрос вече са го задавали. Стана ми любопитно и прочетох всичко около тази война. Много е забавно.

# 627
  • София
Билалов: Всички сме тук за да ти помагаме... (Да, бе!) Защо я държат публиката там - само да има кой да ръкоплещи. Утрепаха хубав жокер за измислен и какво - вдигнаха ли мизата на публиката с поне 10 лв. Шегувам се.

Предполагам, че е Лясковският

Перископите?

Гледам много, но вече по-малко помня години и награди. Впрочем, казано е "номиниран" - но за какво? И в др.награди има актьорски панел. Аз съм за Сталоун: боксьорските му филми.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 18:18 от EmBrother

# 628
# 629
  • София
Не разясниха подробности, но няма какво друго да е. Но не ми е в главата дали 40 г. по-късно филмът е с идентично (старото, като продължение), или друго заглавие.
(На следв. реклами ще взема да проверя.)

Общи условия

Активация на акаунт