Стани богат - тема 15

• 20 994
  • 792
  •   1
Отговори
# 600
Не беше елементарен въпросът за държавите, но аз знам, че Лесото са малки и са оградени от друга държава.

# 601
  • София
Лесото беше лесен въпрос за 1000 или 1500 лв. Но за мен е неуместно да го задават за 500 лв. Абсурд.

Билалов да не е на някаква дрога?
''Разбра ли'' към момичето все едно и е бос и и се кара?!

# 602
  • София
Добре казано. Съгласен съм. Имам чувството, че са се нахъсали някой (след като онзи с "вабанка" стигна после до 10К) да го откажат - или поне яко притеснят - още до 500. Не ми хареса вечерта.
Напускам ви. Здраве и наздраве (с вечерята)!

# 603
Страхотен въпрос! Но какво му е толкова на Ливърпулското пристанище, че е било в Юнеско? (Пред Генуезкото, да речем?)
На ливърпулското пристанище е Албърт док.Там е сградата с чучулигата.Тя е в списъка на ЮНЕСКО-дали е все още там не знам,в списъка де.Иначе си стои .Въпрос на лична преценка е дали впечатлява.

# 604
  • София
Изобщо не се сетих за сградата с чучулигата (която май беше и нещо: емблема/символ на града). Освен футбола и Бийтълс, знаех само за едни модерни скулптури по центъра, които имаха малко странно име. Ето, не ми се "появява" името им - но няма да търся подсказки.

От днес, 28.09.
Княгиня Клементина?

През. Кливланд не ми говори нищо и на мен. Да не излезе баш той.

Не го знам правилото на Фостър. Искам жокер. Но като "правило" - C & D?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 18:11 от EmBrother

# 605
  • София
Аде, какво беше това? Чувал съм/срещал съм го някъде ама не помня.
Биология или физика?

# 606
  • София
Струва ми се, че питанката е поне за 1-2 нива над 5К. Симпатично ми беше момичето.

Никаква емоция по лицето на тази жена!

Църква? Малко специализирано идва за 300 лв питанка. Или университет? Хайде бе.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 18:18 от EmBrother

# 607
Вчера ми беше зле и пропуснах голяма част от предаването.

А тези какво се излагат? Трябваше да ги остави да изгорят.

# 608
  • София
Синът й наистина нищо не знае, ама тя май просто се е спекла.

Хайдеее, крака! За корем си има др. термин.

Рекламно време човек да донаучи нещо. Кратка информация за амер. президенти-нобелисти, излиза в първите 5 линка: https://bg.eferrit.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0% … %B8-%D1%81%D0%B0/

# 609
  • София
Мъчи се жената, но успява. Но лесни въпроси за Евита Перон и Подиатър за краката. И все пак след ранния жокер някои ще се спекат и поддадат на паниката, но жената макар и бавно си напредва напред и показва нерви и не иска подсигуряващи жокери.
Ето стигна до 2000 лв. и е използвала най-тъпия жокер само.

# 610
Подиатър идва от октопод - осем крака или тетрапод - четирикрака конструкция. Лесно се отговаря логически. За църквата го знам този неф от четене. Но на предния бяха трудни въпросите.

# 611
  • София
Трябва ми малко да помисля - някой от двата Судана, може би южният.

# 612
  • София
Е, тук трябва да е Етиопия. Мхм. Тя доста по на юг, из централна Африка някъде. Ама не съм сигурен...

# 613
Адис Абеба ми е настрани от Нил.
А на предния въпрос щях да кажа енот - ръчичките им са 1:1 с човешки. И щях да сбъркам явно Sad

# 614
  • София
Тече през Етиопия, но столицата не е на реката - не си го представих. Мислех генерално за държавите/териториите.

А / Б - но дали пък на клингонски вече не са направили и опера (шегувам се) >>> ами, не, не знаех за операта. Обаче се радвам, че някой е направил - франчайза си иска иновативни люде. Щях да си замина тук.
(А защо няма елфическа драма на Древния език - или поне ЛП с песни на Лютичето на старовещерски...)

Орикс е вид антилопа

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 18:53 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт