НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 003
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Изпратих го.

# 631
  • София
Санака, надявам се на другата среща на успея на дойда! Бях на предните две и много съжалявам, че тази ми съвпадна със заетата дата. Значи записваме септември или октомври за следваща среща?
Ще оставим август за отпускарите.

# 632
kasmet4e, изпратих ти ги. Само трябва да се добави : деган и гранофурин (не зная дали така се изписват Simple Smile)

Може ли и на мен списъка с лекарствата?

# 633
  • София
Следващата тема ще я кръстим "Списъци, списъци..." Joy

# 634
Може да го заковете на първа страница в темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Тук четат и майки на бъдещи дванайсетокласници, с тенденция да учат навън, бъдете добри, споделете тези списъци и с нас, за догодина 😄.

# 636
  • София
Лекарства: за температура, главобол, алергия, болки в корема, разстройство, повръщане, лепенки, широкоспектърен антибиотик, пробиотик, гърлобол, витамини, особено витамин Д за страна без много слънце.
Панадол, беналгин, спазмалгон, ентерол, лопедиум, авирон рапид, ксизал, деган, ProCombo, neoangin и антибиотик. Може капки за нос, за уши, за очи, ако страдат от конюнктивит, Zovirax за херпес, анкерпласт.

# 637
  • В светлината на слънцето
Пропуснах пак срещата, но използвахме възможността да отскочим макар и само за 4 дни на селската къща. Пак е нещо, сменихме въздуха. Но първия ни ден отиде в разчистване - влизали са и са тарашили. То там няма какво да се краде, още преди 20 години обраха от цялото село де що има бакър. А определено това са търсили, защото е влизано само в стаята, където държим разни посуда. И са ровили по шкафовете с чинии. Само едни въдици са взели, ама бъркотията беше голяма. Имат подозрение кои са, защото и в други къщи по същия начин са влизали. Малка беля, ама неприятна.
Стиснете ми палци по другия въпрос, тази седмица чакам да ми отговорят от няколко места за евентуална помощ. Дано стане.Flowers Four Leaf Clover

# 638
  • София
Сменихме задължителната литература, със задължителна фармация, кво са да лепнем на първа страница - активен въглен, лекарства против диария и повръщане , 10 чифта гащи, 20 чифта чорапи (ако може за еднократна употреба Laughing), нокторезачка, чубрица и рецепти какво да сготвим, когато мама я няма и т.н., а Stuck Out Tongue Другата година, живот и здраве, ще сме актуализирали списъка и ще даваме, като се надявам, нито едно от купищата лекарства, освен крема за слънце, да не ни е послужило, а може и чубрицата и червения пипер в т.н. ц....ска баница Laughing.

А помните ли, че имахме 7 класна поща, може по подобен начин да направим за списъците, ха ха! Или пък направо една мобилна аптечка, дето се предава и зарежда с лекарства

# 639
  • София
Крема за слънце за къде си го приготвила? За Нидерландия ли? Joy

Само ми пратете списъците и ще ги ковна в първи пост на следващата тема.

# 640
Ще се учудите колко много слънце има в Нидерландия. И то доста от по-рано от България. Очилата са задължителни.
За заминаващите момичета предлагам и Уринал Акут - нямат нищо алтернативно за цистит там и то толкова добро. Отделно са любители на превръзките с копринено покритие, другите с памучно са страшен кът.
От вятъра есен, зима и пролет много сериозно страдат ръцете на колоездачите. На моята раните по кокалчетата бяха до кръв първата година (щото нали гъзария без ръкавици). Та ръкавиците дори без пръсти са голямо удобство.
Отделно правеше налепи на сливиците като кара в студа колелото с отворена уста. Та поддържа сода постоянно.

# 641
Ето списъка с лекарства, който моята девойка си направи. Вероятно сме изпуснали нещо, но все пак е някаква база Simple Smile. Добавям деган (при повръщане) и гранофурин(за възпалено гърло и афти). [video][/video]

# 642
  • Бургас
Здравейте! Пред нас стои следния казус - синът ми е приет в МУ Варна. Краен срок за записване е утре. Подготвили сме се, но ... И очакваме второ класиране за София. Какви са вариантите, ако има успех в МУ София, а си записан вече във Варна. Ако някой разполага с информация, насоки къде е написано, би ли споделил ?

# 643
  • София
Червенокоска, ценно е това за ръкавиците, направо за колоездачи, ако има и крем за ръце за чувствителна кожа. Аз тук се чудя къде има силно ветро и водоустойчиви якета и дъждобрани, че и обувки или направо оттам да си купуват. Леле, все едно на експедиция в Космоса ги пращаме наборите, малее!

Иначе за слънцето, четох из новините някъде, че ще се предлага крем за слънце безплатно в Нидерландия това лято, именно както казва Червенокоска, пък и са доста бели там https://btvnovinite.bg/svetut/s-grizha-za-horata-niderlandija-po … totici-mesta.html

# 644
  • София
Здравейте! Пред нас стои следния казус - синът ми е приет в МУ Варна. Краен срок за записване е утре. Подготвили сме се, но ... И очакваме второ класиране за София. Какви са вариантите, ако има успех в МУ София, а си записан вече във Варна. Ако някой разполага с информация, насоки къде е написано, би ли споделил ?
Вариантът е - отписва се от МУ Варна, взема си дипломата /дано да му я върнат веднага/ и беж към София да се записва.

Общи условия

Активация на акаунт