125 ВъзмОтителни прЪвУписТни антракТции

• 31 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Откривам логика вече. След звучното З се слага Д - уздряла, вездни. След беззвучното С се слага Т - отностно, прекрастно. За БАН ще бъде съвсем лесно да дефинира новите правила.

Аз идвам с думата присъждам. Присъдих цветята в друга саксия. Не знам пръвупистна ли е, или пръвуговорна.

Вдъхнови ме! Присъждам ти правото лично да избереш името на следващата правописна тема! Същото право се присъжда заради заслуги в областта на правописа и умения за общуване с илитерати.

# 631
Хаха, общувам и в истинския живот, всеки ден, това брои ли се?
Не бях видяла анкетата, веднага гласувах за маюнезата. Това е една от любимите ми думи, наред с маьонеза.

# 632

Любезни са 💜 или е един 🥸

# 633
  • София
Цитат
в ступур
Цитат
не се самоубвиняват
Цитат
притестнили са се... притестнени.... лично за себи си... да бъде себи си
Цитат
той е по-засредоточен да построй къщата от колкото да подържа отношения

# 634
  • София
"По-засредоточен" получава личната ми седмична награда "Не вярвам на очите си", присъждана за старание в областта на неграмотното писане.

# 635
Цитат
простутиите

# 636
  • София
Детска тартунетка

# 637
От нета
“За съжаление Синът ми направи малка злополука капнал е 4 капки секундово лепило върхо дивана почти не се забелязва! Продавам го на спорезуема цена поради тази пречина.”

# 638
  • София
Геройски стигнах до "спорезуема", ама после си казах "животът е твърде кратък, за да губиш време като четеш такива неграмотности".

# 639
Тартунетката е топ. Joy

# 640
  • София
Цитат
Малумщина.... Това е малумно.
Цитат
моцунки... в съблекалнията съоченички... лисичи моцунки
Цитат
Сериала беше слаб но се превързах към героите. Другите не успяха да ме превържат към героите, а този ме превърза.

# 641
Цитат
Малумщина.... Това е малумно.
Цитат
моцунки... в съблекалнията съоченички... лисичи моцунки
Цитат
Сериала беше слаб но се превързах към героите. Другите не успяха да ме превържат към героите, а този ме превърза.
направо ме изОмяваш къде ги намираш ахахахха 🤣🤣🤣🤣🤣

# 642
На пазар Joy

# 643
Цитат
Колагулацията

# 644
  • Шотландия
Това с пилешките балончета не го разбрах Thinking (къде остана онова почесващо се емотиконче)

Общи условия

Активация на акаунт