125 ВъзмОтителни прЪвУписТни антракТции

• 32 189
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
мереше терена на аршин и надлъж
Joy
Цитат
дескриминизция се казва това
Цитат
по време на предстоя им на плажа
Цитат
Има групи във ФБ в които се качат книги постоянно. Присъединете се и следете какво се кача. Друг вариант е всеки да кача по някоя книга тук... когато някоя книга се търси направо да се кача тук.

# 316
126-ти прЪвУписТ на аршин и надлъж без дЕскриминИЗция.

126-ти прЪвУписТ без наДморник и каЙшка.

# 317
“Предценили сме ,че можем “

“Адвент календър”

# 318
За "адвент календър" не мога да се сетя алтернатива за съжаление. Сигурно и аз така бих го написала Grin

# 319
Побългарено звучи "Адвент календАр", а не "календЪр". Wink

# 320
Побългарено звучи "Адвент календАр", а не "календЪр". Wink

Може. Ама хич не ми се връзва. Ама то това малко като "суичър" Joy

# 321
Календар си е, изобщо не зням как има опция за писане по друг начин.
КалендАрен месец и тн

# 322
Да де, ама или ще е "адвент календър" или "Коледен календар". Не може да е смесено "адвент календар. Поне за мен.

# 323
Една бг влогърка с езикови липси. Най-малкото ако се колебаеш как се пише - работиш на компютър, влез и провери...

# 324
Последната преди години се хвалеше, че книги не чете, но си купува "за декорация"  Joy кой нормален си купува книги за декорация?!

# 325
  • Бургас
Последната преди години се хвалеше, че книги не чете, но си купува "за декорация"  Joy кой нормален си купува книги за декорация?!
Е, стига де. Толкова е свежа и сладка, че всичко и прощавам. Виж има една друга влогърка, уж със сериозен каст, ама се изявява като такава нереализирана актриса, с такива изцепки   .......ужасТ
https://www.youtube.com/@GuiltyasChargedpodcast/featured
Да ме прощава, все пак и направих реклама.

# 326
  • София
Цитат
и се на мирам в
иследваха и от ново
по иска
да на правим
аз от казах
и по исках
на правихме
данесе пререснявам
как дая лекувам
немога

# 327
Цитат
 и го преглатни

уао ефект

на 1/2ната от цената

# 328
  • София

Ще прозвуча като паднал от Марс, но коя е тая влогърка, за да я запиша в менталния си списък на хора, чието творчество няма да следя по никакъв повод?

# 329
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Ще прозвуча като паднал от Марс, но коя е тая влогърка, за да я запиша в менталния си списък на хора, чието творчество няма да следя по никакъв повод?

май тази коментираха

Скрит текст:
Една бг влогърка с езикови липси. Най-малкото ако се колебаеш как се пише - работиш на компютър, влез и провери...

Общи условия

Активация на акаунт