Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 109
  • 796
  •   1
Отговори
# 735

Здравейте имам два въпроса :
1. Дали сте ползвали тези таблетки за коса и дали има ефект( предполагам , че поне 2-3 месеца трябва да се приемат) ?
2. Да препоръчате шампоан за мазна коса , незнам какво стана но от 1-2 месеца косата много бързо се омазнява , за два дни и става ужасна .

# 736
Търся аромати тип глейд. Иначе имам 100% лавандулова вода. Но искам в нея да капя и друго ароматно. Преди бях взимала някакви от дм, май череша, канела, нещо подобно, но не е било кой знае какво . Не ме впечатли.

# 737
Витамините за коса са много хубави, многократно съм ги взимала през годините, включително и след раждането. Правя си курс 3-4 месеца и почивам.

# 738
  • София
Някой има ли излишен талон за устната хигиена? ПАК на Babylove ми се падна талон....

А дали наистина става със скрийншот на картата, някой опита ли вече? Аз бях писала тук, преди доста време, че за отстъпката за РД не ми се получи. Иначе ако става и аз подарявам талоните, които ми се паднаха:
-15% Лосиони и кремове за тяло
-15% Всички продукти с марка Profissimo

Става, току що в обедната си взех етерични масла с подарен талон. Simple Smile На касата, със скриншота на самата карта от приложението на другия (като ест. талоните трябва да са активирани, но гледам, че тези всичките автоматично се активират).
Ако искате и лични талони да си ползвате - на отделна сметка, или тях онлайн.

И аз исках за спирали, но няма. 2 за устна хигиена и 2 за серуми за лице.
Ще пратя за спиралите на лични. Wink

seastars, аз съм ги пила, ако не ми се чака поръчката от iherb. За мен са ниски дозите на всички витамини и пия по 2 капсулки на ден (тя дори и самата капсула не е пълна догоре Grinning). Иначе като състав са добри.

За наличностите - удобно е, но понякога има разминаване, имайте го предвид. Аз упорито си взех олиото за почистване на грим (ами хвърлила съм око отдавна, ще видим довечера дали ще ми хареса), та от него пишеше в приложението 2бр в избрания dm магазин и наистина бяха 2 бройки останали.
Обаче за нисковъглехидратния хляб - пишеше 3 броя, поръчах онлайн 2бр, отварям чантата на касата - вътре 1бр. А аз помня колко точно съм платила, видях дръпнали са ми по-малка сума, касиерката отиде и пита и се върна, че имали само 1 бр. наличен и само него са ми сложили в поръчката. В приложението все още показва, че има 2 броя още във въпросния магазин...

# 739
И аз исках за спирали, но няма. 2 за устна хигиена и 2 за серуми за лице.
Имам талон за спирали, който няма да ползвам. Ако искате и ви върши работа мога да ви го изпратя. Само ми пишете на лично съобщение.

# 740
Здравейте! Имам
- 3 талона за спирали
- 3 за профисимо
- 1 за маски за лице
Няма за ползвам никой от тях и, ако на някой ще му влязат в употреба, пращам веднага. Аз от своя страна бих се радвала, ако някой, който няма да ползва Babylove, сподели Simple Smile

# 741
Здравейте! Имам
- 3 талона за спирали
- 3 за профисимо
- 1 за маски за лице
Няма за ползвам никой от тях и, ако на някой ще му влязат в употреба, пращам веднага. Аз от своя страна бих се радвала, ако някой, който няма да ползва Babylove, сподели Simple Smile
Имам бейбилов. Мога да го изпратя

# 742
Ще се радвам Simple Smile

# 743
Пиша ви на лични съобщения.
Имам още талони за ДМбио, етерични масла и спирали. Няма да ги ползвам. Ако някой ги иска да ми пише на лични съобщения

# 744
  • SF
Дева, направих регистрация. Мерси! Сега имам един талон за добре дошъл и никакви други. Много често пазарувам от ДМ.

# 745
Витамините за коса са много слаби, според дерматолог.

Дева, направих регистрация. Мерси! Сега имам един талон за добре дошъл и никакви други. Много често пазарувам от ДМ.
Ще имаш и за РД талон. Давай всеки път на касата да ти регистрират клиентския номер, без значение какво купуваш

# 746
  • При децата ми

Трябва да ти излезе и колело на късмета, което можеш да завъртиш. До днес е въртенето на колелото /05.10.-11.10.2023 г./
Ето така изглежда: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi/kolelo-na-kasmeta-2003714

# 747
В момента няма други талони. Като наближи твоя РД ще получиш талон за 15% отстъпка.

# 748
  • SF
Добре, а другите талони кога ще се появят? - за спирали или продукти за уста?

# 749
Добре, а другите талони кога ще се появят? - за спирали или продукти за уста?
За тях завърти рулетката, каквото ти се падне .

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 22:46 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт