Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 096
  • 796
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Като стана въпрос за етеричните масла на dm - направи ми впечатление днес, че тези на Profissimo са на съвсем отделно място на другия край на магазина (при свещите), докато всички останали масла са при козметиката. Мислех да взема от евкалипт на Profissimo, но те май не са съвсем етерични. Дори служителката в магазина каза, а, те са само за арома лампи, етеричните са ето там и ме заведе при козметиката. Имам на Profissimo от портокал, мирише сладко приятно, май не е много трайно (само за аромат съм го ползвала). Позагледах му състава, ми то не е май чисто етерично масло? Някой по-вещ по въпроса?

Сега погледнах, дори тези на Profissimo не влизат в техния раздел етерични масла на сайта:
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grizha-i-parfyumi/masla/eterichn … -lampi-i-difuzeri,
а при ароматизаторите:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/domakinstvo/svesti-i-aromatisatori/aromatisatori

Добре, а другите талони кога ще се появят? - за спирали или продукти за уста?
Потърси рулетката, завърташ и ще ти се падне някакъв талон.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 15:34 от Аня♥♥♥

# 751
  • SF
Нямам аз рулетка. Когато се появи, ще я завъртя.
И ще ви пиша какво ми се е паднало. Ще ми кажете и как мога да ви го преостъпя.

# 752
  • При децата ми
Добре, а другите талони кога ще се появят? - за спирали или продукти за уста?
Дева, направих регистрация. Мерси! Сега имам един талон за добре дошъл и никакви други. Много често пазарувам от ДМ.

Трябва да ти излезе и колело на късмета, което можеш да завъртиш. До днес е въртенето на колелото /05.10.-11.10.2023 г./
Ето така изглежда: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi/kolelo-na-kasmeta-2003714

Тук ще се появят, но играта е до днес. Т.е., ще ти се падне един талон само.

# 753
  • SF
Да, когато ми се появи рулетката с новата игра, ще я завъртя.

# 754
И аз нямах колело и се чудех защо не ми се появява. Като искам да го завъртя, ме праща на правилата. Всъщност трябва да свалиш и да се съгласиш с правилата, чак тогава се появява колелото. Е, спечелих - 15% за спирали. /Не ми трябват/

# 755
За маслата им - има нещо такова наистина, но не се загледах защото предимно не купувам от там освен мента че ми е изгодна. Понеже отидох в ДМ в друг град, отначало не се ориентирах кое къде е и питах служителка къде стоят етеричните масла. И тя поиска да уточним дали ги искам за козметични цели или такива за арома лампа само, че не били на едно място и едни и същи.

# 756
Имам бебешки талони.

# 757
  • София
За маслата им - има нещо такова наистина, но не се загледах защото предимно не купувам от там освен мента че ми е изгодна. Понеже отидох в ДМ в друг град, отначало не се ориентирах кое къде е и питах служителка къде стоят етеричните масла. И тя поиска да уточним дали ги искам за козметични цели или такива за арома лампа само, че не били на едно място и едни и същи.
За мен не е коректно да ги водят етерични масла, при положение, че и те не си ги категоризират такива...
А евкалиптът го ползваме за масаж на малкия при кашлица/хрема, за спрей за нос. Добре, че не се подведох по ниската цена.

# 758
В ДМ продават ли ксилитол?

# 759
Да при био храните

# 760

Мерси за бързия отговор 🙂

П.С. Няма, еритритол има, но ксилитол нямаше 😕

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 18:29 от zafir

# 761
Тази хума подходяща ли е за маска за коса ?

# 762
  • Pazardjik
Може ли препоръка за шампоан против пърхот за мъж ,паста за зъби  и някакъв балсам за лесно разресване. От ДМ освен перилни не съм купувала друго, благодаря!

# 763
Имам няколко талона от колелото, които няма да използвам. Ако има желаещи ги преотстъпвам:
Етерични масла
Устна хигиена
Лосиони и кремове за тяло за жени
Маски за лице
ДмБио

# 764
  • Deutschland
За пърхут Алпецин шампоан.
За лесно разресване балсамите на Глис, слагам снимка. Черният е много хубав и ухае невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт