Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 109
  • 796
  •   1
Отговори
# 720
Значиии, не знам с кви думи да нагрубя дм. Малко ще е. Имах талон " грижа за тяло". Той включваше душ гелове също, дори ги разглеждах. Днес последно въртя рулетка и ми се пада талон " лосиони и кремове за тяло". Викам си ха, какъв е този талон, не съм го виждала. Проверих си всичките талони и като ида наведнъж да си взема по нещо от всяка една категория. Гледам и не виждам талона си грижа за тяло, за да купя с него душ гел. Той се е "превърнал" в същия като днешния - лосиони и кремове за тяло. Имам два за лосиони за тяло и нула за грижа за тяло, включваща душ гелове. Как може такава тъпня ми кажете. Имах преди приложението на дм, дейнсталирах го, защото пак се бяха у*рали нещо, сега мисля да го дейнсталирам завинаги и да спра да им се връзвам.

# 721
  • Pazardjik
Може ли препоръка за шампоан против пърхот за мъж ,паста за зъби  и някакъв балсам за лесно разресване. От ДМ освен перилни не съм купувала друго, благодаря!

# 722
Тази хума подходяща ли е за маска за коса ?

# 723
Онлайн не ми дава да го закупя в Лили. Изписва няма наличност (бутона добави работи). В магазина не е намален.

Този серум не е ли намален този месец в Лили?! Оттам съм планува ла да го купя.

# 724
  • София
Някой има ли излишен талон за устната хигиена? ПАК на Babylove ми се падна талон....

Наистина в талона за грижа за тяло уж влизат душ гелове, олиото п/в целулит и много неща (кликвам директно от описанието на талона в сайта им), но после в кошницата талонът не го хваща. Или недогледано, или грозен маркетингов трик.
Ей това е една от причините да пазарувам онлайн, мога спокойно да си прегледам цените в кошницата, преди да платя.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 10:39 от Аня♥♥♥

# 725
Аня, имам 2, няма да ги ползвам. Скрийншот ли да ти изпратя?

# 726
  • София
Дами, кой серум с центела ще ми препоръчате  -  само с центела или този с центела и 9 вида пептиди?  Ориентирал съм се към този с пептиди те. То и разлика в цената няма.

# 727
  • При децата ми
Днес ми се падна талон за спирали. Точно него исках, или този за серум! Колежка ми прати вчера за серуми и като отида ще видя на място какво да избера. Препоръки за хидратиращи маски и серуми за суха към нормална кожа?

# 728
И аз исках за спирали, но няма. 2 за устна хигиена и 2 за серуми за лице.

# 729
Някой има ли излишен талон за устната хигиена? ПАК на Babylove ми се падна талон....

А дали наистина става със скрийншот на картата, някой опита ли вече? Аз бях писала тук, преди доста време, че за отстъпката за РД не ми се получи. Иначе ако става и аз подарявам талоните, които ми се паднаха:
-15% Лосиони и кремове за тяло
-15% Всички продукти с марка Profissimo

Нещо ново и интересно. В магазина има 1 бройка, дано да ме дочака до утре да я взема с отстъпка, много ми е любопитно.
Това с наличностите не бях го забелязала досега. По принцип е супер улеснение, само дето и аз си набелязах нещо, дето също само 1 брой имало и то само в един от софийските филиали, ама тц. Хем вечерта след работното им време го проверих и на следващата сутрин бях там с отварянето...
Даже леко насмешливо се отнесоха служителките и казаха ако пишело 1 бройка хич да не се разкарвам друг път, защото често имало грешки. Confused

При вас налична ли беше въпросната 1 бройка, имахте ли късмет? Simple Smile

# 730
  • SF
Може ли да ми кажете какви са тези талони и отстъпки за Рожден ден? До нас има ДМ и редовно пазарувам, но не ползвам талони. Имам карта Лили. За ДМ не съм чувала.

# 731
Трябва ти приложението, Есми, не карта.
15% за добре дошъл, 15% за РД.
Талони има различни.

# 732
Момичета, някой ползвал ли е този измиващ продукт на Нивеа?

Аз. Макар да не съм голям почитател на продуктите на Нивеа, на този измивен гел дадох шанс и съм доволна. Дори съм на втора поредна опаковка от него.  Измива добре лицето, грим, спирала. Харесва ми аромата. Не изсушава кожата.

# 733
Я кажете има ли хубави етерични масла на дм, евтинички, за аромалампа. Лилито имат на тяхната марка, но на дм не знам.

# 734
Зависи какво търсиш. Мента ако ползваш, тяхната е прилична и е 30мл за нещо от сорта на 6лв. Не оставам без такава в студените сезони, че харесвам в аромалампа мента и евкалипт при запушен нос. Но от тази им марка имат само мента и чаено дърво.
Другите са си малки шишенца и не помня да са кой знае колко различни като цена от масовите марки.

Общи условия

Активация на акаунт