Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 100
  • 796
  •   1
Отговори
# 765
Имам няколко талона от колелото, които няма да използвам. Ако има желаещи ги преотстъпвам:
Етерични масла
Устна хигиена
Лосиони и кремове за тяло за жени
Маски за лице
ДмБио
Писах на лични  Simple Smile

# 766
За маслата им - има нещо такова наистина, но не се загледах защото предимно не купувам от там освен мента че ми е изгодна. Понеже отидох в ДМ в друг град, отначало не се ориентирах кое къде е и питах служителка къде стоят етеричните масла. И тя поиска да уточним дали ги искам за козметични цели или такива за арома лампа само, че не били на едно място и едни и същи.
За мен не е коректно да ги водят етерични масла, при положение, че и те не си ги категоризират такива...
А евкалиптът го ползваме за масаж на малкия при кашлица/хрема, за спрей за нос. Добре, че не се подведох по ниската цена.
Аз така и не разбрах каква е разликата, при положение че и на двете казват етерични и това и пише на тях. Видяха ми се съмнителни тези дето са от скоро и не ги загледах особено. Аз арома лампа ползвам по-често ако съм хремава, отколкото за парфюмиране на стаята.
Но пък при настинки и прочие, като накапя лампата яко с мента, евкалипт и чаено дърво и ми идва екстра. Чаеното дърво мирише гадно, но питай ме дали ми пука когато съм хремава, да му мислят другите ако има някой наоколо Grinning

# 767
Въртя го всеки ден нова колело и чакам талона за спирали 😆

# 768
Въртя го всеки ден нова колело и чакам талона за спирали 😆
Искаш ли , няма да го ползвам?

# 769
  • 1st floor
И аз ще съм благодарна, ако някой ми изпрати на лични талон за спирала, който няма да ползва. Simple Smile

# 770
Търпеливо почаках и го оправиха. Ако някой има такъв проблем (продукт, който трябва да влиза в определена категория за талони) пишете им, ще го оправят. Ще пазарувам този уикенд и каквото остане като талони ще пиша 😁

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 11:56 от deska90

# 771
  • София
Няма да ползвам  купони за:
dmBio
спирали
profissimo

Ако някой ги иска, да ми пише.

# 772
Някой пробва ли вече дали става това с даването на купони?
Аз имам съмнения, че функционира. Преди време не ни се получи подобно нещо за друга верига.

# 773
  • София
Някой пробва ли вече дали става това с даването на купони?
Аз имам съмнения, че функционира. Преди време не ни се получи подобно нещо за друга верига.
Вчера писах, работи схемата, купих си етерични масла с подарен купон. Simple Smile

# 774
  • София
Нали писа съфорумка, че може със скрийншот на карта на друг потребител.
Не ме допуска да си довърша поръчката. Не знам каква е причината.

# 775
Благодаря, пропуснала съм!

# 776
Благодаря на Аня Heart, че си разменихме талони! Heart
Купих си спиралата днес, нямаше проблем, само QR кода сканират, купони не се показват допълнително.

# 777
И аз подарявам талон за спирали.
Няма да го ползвам.
Подарявам талон и на BabyLove.

# 778
Работи схемата със скрийншота, преди обяд взех неща на дм био и бебешка козметика. Аз имам останали още
- 2 талона за спирали
- 3 профисимо
- 1 маски за лице
Ако някой желае, да пише Simple Smile

# 779
Имам свободни 2 купона за серуми за лице. Ако има желаещи, да ми пишат.

Общи условия

Активация на акаунт