Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 75 032
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Аз говоря за тези. Има и на собствена марка.

# 91
  • София
Да, в крайна сметка си взех лепенки от Лили.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-plastiri-protiv-papki-haut … 010355440181.html 
Това са на Дм. Доста съм доволна. Simple Smile

# 92
Доволни ли сте от очните линии на Trend it up? Thinking

# 93
Да аз я ползвам ,не се рони очната линия издържа на мазния ми клепач.

# 94
Здравейте, когато с поръчва от приложението до техен магазин - има ли опция за наложен платеж? Защото на мен не ми го дава като опция :/

Изобщо, много бъгаво приложение...

# 95
  • Пеликания
За доставка до магазин от началото на пускането на приложението е само с предварително плащане с карта.

# 96
За доставка до магазин от началото на пускането на приложението е само с предварително плащане с карта.

Мерси, то се обезсмисля... по - добре да си взема в магазина нещата. Така и така ще се ходи до там.

# 97
  • София
Скрит текст:
Здравейте, когато с поръчва от приложението до техен магазин - има ли опция за наложен платеж? Защото на мен не ми го дава като опция :/

Изобщо, много бъгаво приложение...
И кое му е бъгавото? Фирмите сами  определят функционалността  на приложенията.

# 98
  • пустинята Гоби
Доста фирми не предлагат опция наложен платеж, когато поръчката се взема от магазин. Ето сега поръчах от НМ, плащаше се предварително. Хън-мън, платих.

# 99
Предполагам че счетоводно им става по-сложно ако е с наложен платеж - хем е поръчано онлайн и дефакто покупката е от онлайн магазина, хем парите да влизат в касата на физическия магазин... това са си мои разсъждения де, може и да не съм права.
Не ме е притеснявало, а и наскоро такава покупка всъщност ме улесни. На място нещо не можах да се оправя кой етикет на кой крем е, те тъкмо сменяха опаковки и консултантката и тя не беше много в час и ми даваше друг... Накрая го поръчах онлайн и минах и си го взех. Магазинът ми е на 5 минути пеша де, не ме бъркаше по кой начин ще е. И в двата случая щях да платя със същата карта, а с поръчката даже по-бързо ми беше че си ме чакаха приготвени нещата.

Редактирам да допиша. Показва ми че део кристалът е наличен в магазина до мен, знам че се оплакваха наскоро потребителки че е изчерпан - явно са зареждали от него. Проверявам си от време на време за дневния крем с ниацинамид, а са ми едно под друго в списъка та видях и това.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 12:40 от natka

# 100
Преди имаше толкова много намаления.. сега уж с приложението имаш, но на мен са ми намалени неща, които аз реално не търся. В магазините виждам много малко промоции. А идеята с плащането онлайн мен не ме устройва, защото имам 200 лв ваучери всеки месец, които спокойно мога да оставя в магазина - когато си вземам поръчката. Но ще се насоча към друго място явно. Наистина харесвах магазина много... преди.

# 101
То и на мен ми давала налични деокристали, но на място ги няма.Попитах и персонала.

# 102
  • пустинята Гоби
Всички имаме ваучери, то ще кажеш, че не давате за храна стотици левове всеки месец и ви е критично да се вместите в тези 200 лева. ДМ никога не са имали намаления, тяхната ценова политика е съвсем друга. Като не ви устройва магазина, наистина се преориентирайте. Не се заяждам, ама не разбирам какъв ви е проблема. Като имате ваучери - пазарувайте на място. Като е изчерпана стоката, купете си я от другаде. И мен ме дразнят, че вдигат безобразно цените на някои стоки, ами не ги купувам вече от там и това е. Удобен магазин е - чист, подреден, имат интересни техни стоки, на прилични цени.

# 103
Имаха преди години брошури с намаления действително, но беше отдавна. От няколко години вече смениха с хвалби от колко време не е увеличавана цената на даден продукт при тях.

# 104
  • София
Део кристалът е наличен във филиалите на ДМ от 10- дни.

Общи условия

Активация на акаунт