Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 75 220
  • 796
  •   1
Отговори
# 105
Интересува  ме дали пюретата на ДМ са хубави и през приложението, ако поръчам отстъпката за Добре дошли дали обхваща и пюретата евентуално, че ще правя поръчка  утре.

# 106
В понеделник в Парадайс мол нямаше.

# 107
Хубави са пюретата, по мое мнение. И dm bio и Babylove имат с доста изчистени съставки, а плодовите нямат добавена захар.

Мине се не мине и пак се започва темата с намаленията. Нищо, че в дм цените на доста стоки са значително по-ниски от Лили и аптеки. Например Pampers premium care са с най-ниските цени, които съм намирала. Лили правят безброй намаления, но държат безумни надценки, но това не се коментира Rolling Eyes
Отделно имат много качествени продукти на собствени марки, които са на доста нормални цени, някои дори на смешни.
Въобще не мога да разбера това недоволство спрямо дм, наистина.

# 108
  • Deutschland
Хубави са им и пюретата и млеката и памперсите.

# 109
Преди имаше толкова много намаления.. сега уж с приложението имаш, но на мен са ми намалени неща, които аз реално не търся. В магазините виждам много малко промоции. А идеята с плащането онлайн мен не ме устройва, защото имам 200 лв ваучери всеки месец, които спокойно мога да оставя в магазина - когато си вземам поръчката. Но ще се насоча към друго място явно. Наистина харесвах магазина много... преди.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/pazaruvaneto-v-dm-stava-trajno-izgodno-1373572
Ето идеята зад липсата на промоции.

# 110
  • Плевен
Момичета, някой знае ли това чудо какво е? Гел за печене ли е?

# 111
  • София
Интересува  ме дали пюретата на ДМ са хубави и през приложението, ако поръчам отстъпката за Добре дошли дали обхваща и пюретата евентуално, че ще правя поръчка  утре.
Да, хваща ги намалението. Вече са отговорили, че са хубави. Simple Smile

# 112
  • София
Момичета, някой знае ли това чудо какво е? Гел за печене ли е?

Пише че е лак за попълване на гел нокти, предполагам е за между маникюр да замажеш положение

# 113
Моля за препоръка за кола маска за тийнката за крака,но да е добра.

# 114
Моля за препоръка за кола маска за тийнката за крака,но да е добра.

На veet е много добра.. ако ще й е за първи път особено. Иначе като за тийн.. шугаринга е подходящ - не боли толкова много и ефекта е страхотен.

# 115
Няма да е за първи, но се отказа да ходи на козметичка, а мрънка,че са израстнали Joy

# 116
На Balea също е добра.

# 117
Моля, препоръчайте почистваща пяна за лице за нормална към суха кожа, може и за чувствителна.
Тази, която ползвах и много харесвам, вече не я предлагат.

# 118
  • пустинята Гоби
Пробвайте бялата пяна на Балеа, тя мисля беше за чувствителна кожа. Аз бях писала в темата, че напоследък купувам пяните за почистване на Лумене, продават ги в Лили. Много са хубави.

# 119
Моля, препоръчайте почистваща пяна за лице за нормална към суха кожа, може и за чувствителна.
Тази, която ползвах и много харесвам, вече не я предлагат.

Аз много харесвам тази на Uriage, а малко по - бюджетният й вариант е тази на Хималая.. и двете са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт