Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 329
  • 796
  •   1
Отговори
# 420
Вместо маслото на балеа за премахване на грим, взех това на алверде. Досега съм го ползвала само веднъж, доста по-плътно стои на кожата. Отмива се по-трудно. Не прави бял филм при досег с водата. Ароматът му е хубав (цитрус). Успехът, с който премахна спирала и тонирана слънцезащита, е същият, както с маслото на балеа. И след двата продукта ползвам пяна на водна основа (отново на балеа и алверде).

# 421
Някой пил ли е това за повишаване на имунната система?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/walmark-kalmatsin-forte-s-vitami … 594003971006.html
Много съм кекава и зададе ли се вирус ,аз съм първата ,която го лепва.
Ако е добро ,ще го съчетая с вит. С и готово.
По принцип за повишаване на имунитета пия Биозин.

# 422
  • Deutschland
Пия го по други причини и сега като видях поста, се сетих че забравих да си купя от България. За мен е много добро, но за имунитет незнам би ли помогнало.
Аз залагам на Авирон. Пие се по схема.

# 423
Пия го по други причини и сега като видях поста, се сетих че забравих да си купя от България. За мен е много добро, но за имунитет незнам би ли помогнало.
Аз залагам на Авирон. Пие се по схема.
В момента съм пипнала някакъв вирус и ми изписаха Стаматин ,който да пия по схема. Хем се бори в вирусите ,хем е имуностимулант.
Но мога спокойно да пия Биозин за повишаване на имунитета.
Когато пия Биозин и после го спра ,покрай мен колкото и да се разболеят ,мен ме пропуска.
Но аз пих Биозин последно до началото на месец май.
Явно сега пак трябва да започна ,но видях това и прочетох ,че е и за имунната система.
Като прибавя и вит. С ,става перфектно. Стига да е добро това ,разбира се.
А докато ми укрепне имунитета ,ще нося маска на работа. 😢

# 424
  • София
Момичета, препоръчайте ми део крем. Досега не съм ползвала, но видях, че има няколко варианта. Simple Smile

# 425
  • Deutschland
Аз пия по едно хапче Калмацин сутрин, следобед и вечер, десет дни преди цикъл за да го регулирам. В противен случай не мога да изляза от вкъщи, защото е обилен и то много. С Калмацин всичко е наред.

# 426
Аз пия по едно хапче Калмацин сутрин, следобед и вечер, десет дни преди цикъл за да го регулирам. В противен случай не мога да изляза от вкъщи, защото е обилен и то много. С Калмацин всичко е наред.
Намаля ли и неразположенията през ПМС ,и по време на самия цикъл (болки в корема/кръста)?

# 427
  • Deutschland
Да! Не напълно, но е поносимо. За Калмацин знам от приятелка, която беше отведена с линейка в болницата след ужасни болки и силно кръвотечение по време на Ц. Един доктор я беше посъветвал. Може да не е на Валмар, фирмата няма значение, важно е калции+магнезий +цинк. Ако липсва едното, не върши работа.

# 428
За имунитет търсете комбинация вит.С+Zinc+вит.D , почвате при първи симптоми на настинка.

# 429
За имунитет търсете комбинация вит.С+Zinc+вит.D , почвате при първи симптоми на настинка.
Точно за това харесах тези хапчета.
Добавям само вит. С и готово.

В момента пия вит. С към 1000 мг. + Стаматин.

# 430
От няколко години по съвет на ЛЛ есенно време приемам Респигард. Пие се по схема, 10 дни прием, 20 дни почивка и така три пъти. В момента даже е намален в Софармаси.

За слабия имунитет препоръчвам да се изследва витамин Д.
Аз също се разболявах от нищото, но се оказах доста под долна граница. Започнах прием и постоянното боледуване спря.

# 431
Знам ,че казах ,че зададе ли се нещо го лепвам. Но в интерес на истината боледувам 1-2 пъти на година.
Пия витамини целогодишно ,като вит. С ,омега 3 и Магнезий са ми допълнителни.
Вит. Д има във витамините ми.
Би трябвало да е в норма ,защото приемам общи витамини целогодишно.

# 432
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ние започваме от средата на септември да пием вит.Д (над 2000), селен и цинк.
Отделно вит. С и ленено масло и така цяла зима до март. И да ви кажа оказва си влияние и определено имунитета е много по-усилен.

# 433
Отделно вит. С и ленено масло и така цяла зима до март. И да ви кажа оказва си влияние и определено имунитета е много по-усилен.
Може ли да споделите какви точно пиете?

# 434
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Може ли да споделите какви точно пиете?
Разбира се, но ще ви пиша на лични утре. Да не спамим излишно в темата.

Общи условия

Активация на акаунт