Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 299
  • 796
  •   1
Отговори
# 435
Калмацин не е за имунитета. Той е за жени в пременопауза, предимно за костите, зъбите, кожата и косата.
Витамин Д е много важен за имунитета. И то в достатъчна доза.
Аз почвам от октомври Вигантол и го пия до април. Не боледувам от вируси. Но и противогрипна ваксина си слагам всяка година.

# 436
Ние започваме от средата на септември да пием вит.Д (над 2000), селен и цинк.
Отделно вит. С и ленено масло и така цяла зима до март. И да ви кажа оказва си влияние и определено имунитета е много по-усилен.
Може ли да споделите какви точно пиете?
Разбира се, но ще ви пиша на лични утре. Да не спамим излишно в темата.
Jess! Няма да е спам и аз се интересувам също. Може да напишете и тук за всички да знаят. 🌷

# 437
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре тогава, за всеки случай го слагам в скрит текст.
Това е, което аз и семейството ми пием /възрастните/, разбира се всеки
сам за себе си преценя и е хубаво първо да се посъветва с личния си лекар,
защото нуждите и нивата на тези витамини във всеки един организъм е различно.
Скрит текст:
Селен
Селен 200мкг x50 таблетки Solgar
https://remedium.bg/solgar-selen-200mkg-x50-kapsuli-133554/p

Цинк
Цинк пиколинат 22мг х100 таблетки Solgar
https://remedium.bg/solgar-tsink-pikolinat-22mg-h100-tabletki-133558/p

Витамин Д3
Витамин D3 2000 IU x 120 софтгел капсули - Nature's Way
https://remedium.bg/vitamin-d3-2000-iu-x-120-softgel-kapsuli-nat … re-s-way-154192/p

Ленено масло
Промо пакет Ленено масло 1000мг х90+90 капсули Fortex
https://remedium.bg/fortex-promo-paket-leneno-maslo-1000mg-h90-90-kapsuli-5227/p

Витамин Ц-то си е стандартното на Цитровит.

Всички добавки ги купувам от Ремедиум, всичко ми е на едно и цените им са прилични.

Момичета, за по-лесно съм ви сложила и линковете, за да може да ги разгледате по-подробно.

# 438
Селен 200 мкг е много за редовна употреба. Аз пия по 100 и не постоянно.
Вместо ленено масло пия Омега 3. Или тази на ДМ, или на Фортекс, промо опаковка.

# 439
  • София
И селенът и цинкът са много за жена. Надвишават дори и препоръчителното за мъж, където изначално трябва повече.
Лекар ли е препоръчал тези дози?

# 440
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз затова написах, че преди да се приемат е хубаво да се
посъветвате с личния лекар и той да определи дозите, а те самоволно.
Споделих какво ние приемаме, а не какво трябва да се приема от потребителите  тук.
Мисля, че и в предишния пост го написах пределно ясно.

# 441
Знам ,че казах ,че зададе ли се нещо го лепвам. Но в интерес на истината боледувам 1-2 пъти на година.
Пия витамини целогодишно ,като вит. С ,омега 3 и Магнезий са ми допълнителни.
Вит. Д има във витамините ми.
Би трябвало да е в норма ,защото приемам общи витамини целогодишно.
Вит Д трябва да се изследва, за да се знае как и колко тялото успява да усвои и синтезира.В общите витамини количествата да малки.

# 442
  • пустинята Гоби
Аз боледувам леко и много рядко, короната я изкарах незабележимо два пъти. С огромен недостиг на витамин Д съм. Сигурно е важен за имунитета, сега се мъча да оправя липсата му, ама колко е решаващ е малко субективно.

# 443
Млякото на дм био добро ли е за кърмачета?

# 444
  • СОФИЯ
Вместо маслото на балеа за премахване на грим, взех това на алверде. Досега съм го ползвала само веднъж, доста по-плътно стои на кожата. Отмива се по-трудно. Не прави бял филм при досег с водата. Ароматът му е хубав (цитрус). Успехът, с който премахна спирала и тонирана слънцезащита, е същият, както с маслото на балеа. И след двата продукта ползвам пяна на водна основа (отново на балеа и алверде).

здравейте,може ли снимка на пяната,която ползвате? Маслото на Балеа и аз ползвам,но не го намерих в три магазина.на Алведере запушва ли порите,имате ли наблюдение?Благодаря

# 445
Много е добро 👌

Млякото на дм био добро ли е за кърмачета?

# 446
Вместо маслото на балеа за премахване на грим, взех това на алверде. Досега съм го ползвала само веднъж, доста по-плътно стои на кожата. Отмива се по-трудно. Не прави бял филм при досег с водата. Ароматът му е хубав (цитрус). Успехът, с който премахна спирала и тонирана слънцезащита, е същият, както с маслото на балеа. И след двата продукта ползвам пяна на водна основа (отново на балеа и алверде).

здравейте,може ли снимка на пяната,която ползвате? Маслото на Балеа и аз ползвам,но не го намерих в три магазина.на Алведере запушва ли порите,имате ли наблюдение?Благодаря
Маслото няма как да запушва порите.
Ето тази е пяната:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-3v1-pochis … 058172428234.html

# 447
Някъде в Пловдив намира ли се добавката за петна на denkmit oxi?  В МОЛ Пловдив няма, няма и в онлайн магазина.

# 448
Ако някой си търси хубава база за сенки за без пари - беше намалена на 2,99.  

# 449
А този крем е намален в Гален, на 14.77

Общи условия

Активация на акаунт