СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 105 089
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 555
И тук да попитам...имате ли мнение за 121 СУ, тъй като дъщеря ми е приета там, а не мога да намеря почти никаква информация за гимназиален етап. Питам така трескаво, защото по-горно вероятно желание, на което биха я приели, девойката днес реши, че не иска да го учи и сега съм в патова ситуация.

За момента, сегашната директорка успя да стегне началния випуск. За по-горе, отзивите са лоши.

# 556
И тук да попитам...имате ли мнение за 121 СУ, тъй като дъщеря ми е приета там, а не мога да намеря почти никаква информация за гимназиален етап. Питам така трескаво, защото по-горно вероятно желание, на което биха я приели, девойката днес реши, че не иска да го учи и сега съм в патова ситуация.
121 СУ е едно от кварталните ни училища. Съвет не мога да дам, но аз лично бих стоял далече от него.

И защо? Защото там учат извънземни ли? Все пак е кварталното училище на баровския квартал "Лозенец" в София.

На Гоце Делчев е квартално.

# 557
Сина ни трябва ли да присъства на записването след 1-во класиране или може и без него?

# 558
121 СУ е едно от кварталните ни училища. Съвет не мога да дам, но аз лично бих стоял далече от него.

И защо? Защото там учат извънземни ли? Все пак е кварталното училище на баровския квартал "Лозенец" в София.

На Гоце Делчев е квартално.

Да де, на квартал Гоце Делчев, бивш Емил Марков, ама и той е баровски софийски квартал.

# 559
Не е баровски.

# 560
Изобщо не е.... не беше, преди 40 години, когато беше Емил Марков и в покрайнините....Сега си е баш баровски.

# 561
Аз го харесвам много, ма чак пък баровски, не мисля.

# 562
То и НГДЕК не беше към МК.
Метро няма и в Бояна, Симеоново, Драгалевци и Бистрица, ама са си баровски софийски села. О, пардон, квартали....

# 563

Нещо много бъркате, това училище не се намира в Лозенец.

# 564
Кога НГДЕК не е бил към МК?

То и НГДЕК не беше към МК.
Метро няма и в Бояна, Симеоново, Драгалевци и Бистрица, ама са си баровски.

# 565
  • София
Здравейте,
Моят син подреди 24 желания и в момента на първо класиране е приет на последното. В това училище обаче имаме само едно желание, т.е. няма друга паралелка, в която да попадне ако желае да подаде участие за второ класиране.
Въпросът ми е дали правилно съм разбрала, че все пак следва в това училище да подаде заявление за участие във второ класиране, за да може да има шанс да се класира в предходните желания, макар че те са в различни училища.
Дано правилно съм обяснила и сте ме разбрали. Благодаря на всички предварително за отговорите.

# 566
# 567
Здравейте,
Моят син подреди 24 желания и в момента на първо класиране е приет на последното. В това училище обаче имаме само едно желание, т.е. няма друга паралелка, в която да попадне ако желае да подаде участие за второ класиране.
Въпросът ми е дали правилно съм разбрала, че все пак следва в това училище да подаде заявление за участие във второ класиране, за да може да има шанс да се класира в предходните желания, макар че те са в различни училища.
Дано правилно съм обяснила и сте ме разбрали. Благодаря на всички предварително за отговорите.
                  Подавате в у-щето,в което сте приети и участвате за по-горните желания.Без значение в кое у-ще са.

# 568
mira_georgieva, подавате заявление за второ класиране в училището където е прието детето по първо.

malinkap, аз живея в синята зона на София, но знам кои са баровските квартали.

# 569
  • София
Здравейте,
В училището, в което е прието детето подавате само заявление за второ класиране и участвате за всички други училища, които сте посочили.

Общи условия

Активация на акаунт